1 December – Dagens tävling i julklappskalendern

Då var det dags för lucka nummer två i Trendspanarnas och Royaldesigns julklappskalender 2014. Dagens vinst är från danska Kreafunk som har stort fokus på elektronik och design. Deras snygga produkter blir enkelt en del av inredningen. En favorit hos oss och passar bra in i dagens hektiska och teknikfulla vardag. Så ta nu chansen och vinn något fin till dig själv eller att ge bort! Två vinnare i potten!

1:a pris: 1 st aMove högtalare i valfri färg (värde 999 kr)
2:a pris: 1 st aGroove högtalare valfri färg (värde 599 kr)

Svara på frågan:
– När gillar du helst att lyssna på musik eller radio?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Tävlingen pågår tom  3 december 2014

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

julklappskalender trendspanarna

agroove_mix1 amove_white aMOVE1 aMOVE3
Foto: Kreafunk
/Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

223 svar på ”1 December – Dagens tävling i julklappskalendern

 1. Älskar att lyssna på musik eller radio hemma när jag fixar runt och i bilen där man kan sjunga med i högan sky utan tt störa någon =).

 2. Att lyssna på glad och härlig barnmusik tillsammans med min 1.5åriga dotter är den allra bästa musikupplevelsen för mig. Att få se glädjen och glittret i hennes ögon samtidigt som hon snurrar runt, runt i sina egna dansmoves är fantastiskt! Rytmen finns i kroppen så tidigt. Vi är nog födda till att älska musik tror jag…

 3. När ensam med min radio och min kaffekopp jag njuter av lång och fyllig klunk,
  En genuin stund av relaxupplevelse som matchar melodiskt ljud från Kreafunk!

 4. Lyssnar ofta på musik, på väg till jobbet, på jobbet, på väg hem från jobbet, men mest i earplugs, att få möjligheten att dela med mig av min musiksmak, som iofs kanske inte alla tycker om, med en så snygg liten pryl det gillar jag. 🙂

 5. Vid glädje, sorg eller ensamhet kan musiken förgylla.
  Tristess som strykning och städning kan med schlager tiden uppfylla
  Till kvällen jag knoppar in till musikens ljuva sånger, och vaknar utvilad nästan alla gånger.

 6. När jag behöver lugn och ro så lyssnar jag på musik. Det kan vara på jobbet, på bussen, efter att jag har nattat barnen. När som helst helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *