• Hem
  • Kontakt
  • Kategori
    • – Tävlingar & Erbjudanden
    • På vår önskelista
    • Over sea
    • Hemma hos våra läsare
    • – Konst & Arkitektur
    • Inspirerande hem
    • Inspiration
    • – Inredning – Vardagsrum
    • – Inredning – Trädgård
    • – Inredning – Textil & Tapet
    • – Inredning – Sovrum
    • – Inredning – Lampor
    • – Inredning – Kontoret
    • – Inredning – Köket
    • – Inredning – Jul, Påsk & högtider
    • – Inredning – Hall
    • – Inredning – Detaljer
    • – Inredning – Barnrum
    • Hemma hos Trendspanarna
    • Dansk inredning & design
    • Butiktips
  • Om oss



4 December – Dagens tävling i julklappskalendern

 Postad december 4, 2014      av trendspanarna

God förmiddag! Torsdag idag och nu är det dags för lucka nummer fem i Trendspanarnas och Royaldesigns julklappskalender 2014. :) Vår fina vinst idag är från grymma Fiskars och består av:

2 st Essence ölglas Iittala (2 pack), 598 kr.
2 st Kastehelmi dessertskål på fot (klar) Iittala (2 pack), 498 kr.
1 st All Steel stekpanna Hackman, värde 899 kr.
Totalt värde: 1 995 kr

Svara på frågan så är du med i tävlingen:
– Vilken efterrätt hade du serverat i dessertskålarna?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Tävlingen pågår tom 6 december 2014

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen! 

Lycka till! Jenny & Linda, Trendspanarna.nu Julklappskalender Trendspanarna royaldesign



262 Kommentarer

om 4 December – Dagens tävling i julklappskalendern

Anna Johansson

Jag är ju glassoman och nu till jul blir det definitivt en polkaglass med chokladsås! Och den gör man själv. I kombination med tjusiga skålar har en chans att impa på familjen. 🙂

God Jul!

Svara

Mattias Olofsson

Jag hade bjudit på hjortronparfait -helt enligt norrländsk tradition
Svenska, klassiska smaker -i oslagbar kombination!

Svara

Annika

Jag skulle servera något så gott som digestivekex, vispgrädde, karamelliserad mjölk, hackat dajm, mandarinklyftor, bananslantar och lite hallon.

Svara

Carro

Glass med varma hjortron. Godaste som finns 🙂

Svara

Kristin W

Blåbärskompott med kardemumma och hallon för att få en härlig färg. Jag skulle varva kompotten med vaniljkräm och havrecrumble! De fina färgerna skulle synas genom de snygga Kastehelmi-dessertskålarna!

Svara

Rickard

Jag skulle servera min farmors gamla favoritefterrätt. Jag minns att hon hade liknande skålar. Alltså hederlig marängsviss. Mums!

Svara

Kylie Larsson

Att kunna beställa fred på denna jord;
Eller en tidsmaskin med bara ord.
Dessa är nog härliga önskningar som vi alla har;
Tyvärr är en sådan önskan ej uppfyllbar.
Men näst bäst är de otroligt underbara och fina saker;
Hos Fiskars med något till alla smaker.
Man finner alltid grejer som tänder köpgnistan;
Och härliga produkter som hamnar på önskelistan.
Ta alla produkter i denna fantastiska vinst som ett exempel;
De får självklart min belåtenhetsstämpel.
I dessertskålarna skulle jag servera till jul;
En efterrätt som är god men lite ful.
Den kallas för Russian Salad av mamman min;
Jello, nötter, och cream cheese, det bästa nånsin.

Svara

Emma

Jag hade serverat fruktsallad och glass. Favoriten i alla lägen!

Svara

Zsófia Réger

Enkelt: gummibjörnarna!

Svara

Elisabeth McCann

Zabayone med jordgubbar.

Svara

Hanna Liedgren

Jag skulle servera saffranspannacotta!

Svara

Amaryllis

Hej, jag skulle servera efterrätten jag precis gjort iordning till min man för att fira honom. Det är kaffepannacotta med färska fikon i portvin och balsamvinäger. Kaffepannacottan blir lite fräschare eftersom grädden ska blandas med matlagningsyoghurt. Portvin och balsamvinäger kokar och reduceras till hälften, färska fikon blandas i och sedan toppar man kaffepannacottan med blandningen i genomskinliga skålar. Vackert och supergott!!

Svara

Anna

Efter julen gör nog min bananglass med hallon/lakritssmak comeback. Den gör jag i mixern – det är bara att köra ihop frysta bananslantar och hallon med lite kesella och lakritspulver. Mums!

Svara

Maria Larsson

Jag skulle servera min toppefterrätt: Åkerbärsparfait med hela åkerbär på toppen och hembakat mandelflarn. Det både luktar och smakar sommar.

Svara

Pelle Hellgren

Då jag inte är mycket för efterrätterna, skulle jag vilja servera en klassisk räkcocktail i dem. Kanske otrendigt, men härligt gott.

Svara

Linn

Glass! Glass passar alltid till alla och i dessa snygga skålar kommer det bli ännu godare att äta glass!

Svara

Helena

I så fina skålar skulle jag servera en len mousse på vit choklad toppad med knäckiga kanderade valnötter och färska blåbär.

Svara

Zarah

Marängsviss ink. allt + minmarshmellows = kärlek <3

Svara

Matilda Haake

Ååh jag har verkligen perfekta desserten för detta. Skulle vara så fint att servera ur de läckra skålarna. Jag hade serverat jordgubbar inlagda i amaretto, toppat med grädde, minimaränger, kaffe socker och lite rostade mandelflarn. Mumms!

Svara

    Bibi Wallén

    Jag skulle servera tiramisu, min favorit och många andras!

    Svara

      Bibi Wallén

      Jag skulle servera tiramisu, min favorit och många andras

      Svara

Nilla

Jag skulle servera änglamat som jag fick det när jag var liten: kaksmulor blandade med vispgrädde toppat med jordgubbssylt

Svara

Gerdan

Jag skulle servera banansplitt med vaniljglass och vispgrädde och ringla mörk choklad över. Inget originellt men barnens absoluta favorit.

Svara

ann-Louise

Jag skulle servera vaniljglass med varm hjortronsylt, toppat med riven mörk choklad. Såå gott och även vackert i glasskålar.

Svara

Linus Korpi

Jag hade serverat en god Havtornspannacotta. havtorn för att jag alltid köper det när jag besöker släktingarna i norra finland.

Svara

Anette Eriksson

Nu till jul blir det ris à la malta jag vill servera i de fina dessertskålarna 🙂

Svara

Cecilia

Varför krångla till det? Världens godaste dessert: äkta vaniljglass med varm hemgjord hjortronsylt. Mums!

Svara

MsSixten

Jag skulle servera Baileysglass med chokladrån =).

Svara

Anna G

Jag hade serverat en mjuk apelsinpannacotta med smak av kanel och nejlika nu i juletid 🙂

Svara

Jannike

En syrlig lingonparfait till julen

Svara

Gustav

Känns som gjorda för en norrländsk variant av tiramisu med lite hjortronsylt!

Svara

Henrik Tällberg

Jag och sonen hade gjort det enkelt för oss och fyllt skålarna med vaniljglass och massor av chokladsås! Svårare är det inte att göra en fantastisk efterrätt!

Svara

Annika Andersson

Vaniljmarinerade apelsinklyftor och vit chokladmousse.

Svara

Charlotte Therese Björnström

Vaniljpannacotta med äkta vaniljstång och het jordgubbsröra.

Svara

Lena

Jag skulle servera Gino som är min favorit dessert

Svara

Frida

Fruktsallad med vanilj kvarg

Svara

Viktor

En härlig fin chokladpudding 🙂

Svara

Karolina

Nu när det är kallt ute – varm nyponsoppa med hemmagjorda biskvier…nomnomnom…

Svara

Anna

Maken och jag har funderat på att spendera nyårsafton hemma bara vi två. Skulle då inviga skålarna och använda dem till både förrätt och efterrätt. Ruccolasallad till förrätt och chokladmousse med mint till dessert. Väldigt gott men inte så krävande.

Svara

Lena

Jag skull använd dem till hemlagat ostkaka, grädde och blåbärssylt

Svara

Tommy

Hemmagjord glass med en liten skvätt Jägermeister i.

Svara

Carola

Rabarberkompott i botten med vaniljpannacotta ovanpå som toppas med jordgubbar och limesocker

Svara

Linda

Definitivt en syrlig lingonparfait! Passar perfekt till efter julmaten och lingonen är en hälsning till Finland där skålarna designades.

Svara

Kikki

Hej!

I vackra skålar ligger en enkel efterrätt bra. Alltså chokladpudding med mandelbiskvier.

Svara

Kristian Thörn

Vad kan passa bättre än hemgjord gräddvaniljglass i varm hjortronsås!

Svara

Julia

Skålarna skulle självklart fyllas med krämig chokladpannacotta, toppad med champangemarinerade björnbär och hallon! Perfekta nyårsefterrätten som lätt kan förberedas dagen innan.

Svara

Carina Gerdin

Nu till jul skulle jag servera Ris a la Malta 🙂

Svara

Anneli Larsson

Chokladmousse. No doubt!

Svara

Hanna

Jag hade bjudit på en vitchokladmousse med hallon! SÅ gott och lagom.

Svara

Anna Lundqvist

Baileysmousse med frukt o bör. Och en klick vaniljgrädde på toppen.

Svara

Ida Karlsson

Jag skulle servera en kula vaniljknäcksparfait med cognacsdoppade rånstänger.

Svara



« Äldre kommentarer




Kommentera





  Cancel Reply

  • Välkommen!
    Vi är två systrar med ett brinnande intresse för dansk inredning och design som håller till på västkusten. Här samlar vi det som vi tycker är snyggt/ inspirerande och som vi själva skulle vilja ha i våra hem. Ta en kik på vår sida!
    Kram från oss :)
  • Sök

  • Kategorier

  • Arkiv

  • Följ vår blogg med Bloglovin

    bloglovin

  • Mest lästa inlägg senaste månaden

    • Februarinyheter på IKEA
    • Hübsch spring/summer 2021
    • 6 snygga eldkorgar
    • Äntligen ett grundare sideboard som passar i hallen
    • Trendspanarnas favorit! Soffbordet Shanghai från Mio
    • Köksnyheter 2021 från Kvik
    • 11 snygga kaminer
    • Boråstapeter lanserar tapetkollektionen Anno – Stilhistoria som hänför
    • Nya porslinsserien “Taste” från Duka home
    • IKEA:s nya kollektion Nipprig i begränsad upplaga
    • Lyx vs budget – Klassiska adventsljusstaken Flugan
    • Bohuslänska hus design Gert Wingård
    • DIY – Gör dina egna läderhandtag
    • IKEA lanserar kollektionen förändring. Framtagen av risstrån för bättre luft.
    • Ljuvlig 20-tals lägenhet med bevarade detaljer
    • Vacker sekelskifteslägenhet med vackra detaljer
    • IKEA:s nya vårkollektion Stockholm
    • 7 snygga värmande braskaminer
    • Modernt arkitektritad fritidshus 1 timma från Stockholm
    • Trendspaning – Hur ska vi inreda med växter under 2017?
  • Inredningsbloggar vi följer

    • Designworld
    • Nordingården
    • Trendenser



© 2014 Trendspanarna.nu - Levererad av Majako AB, E-handel och app utvecklare

Flerspråkig WordPress med WPML