4 December – Dagens tävling i julklappskalendern

God förmiddag! Torsdag idag och nu är det dags för lucka nummer fem i Trendspanarnas och Royaldesigns julklappskalender 2014. :) Vår fina vinst idag är från grymma Fiskars och består av:

2 st Essence ölglas Iittala (2 pack), 598 kr.
2 st Kastehelmi dessertskål på fot (klar) Iittala (2 pack), 498 kr.
1 st All Steel stekpanna Hackman, värde 899 kr.
Totalt värde: 1 995 kr

Svara på frågan så är du med i tävlingen:
– Vilken efterrätt hade du serverat i dessertskålarna?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Tävlingen pågår tom 6 december 2014

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen! 

Lycka till! Jenny & Linda, Trendspanarna.nu Julklappskalender Trendspanarna royaldesign

262 svar på ”4 December – Dagens tävling i julklappskalendern

  1. Hej!

    Hos oss brukar vi äta oftast äta glass till efterätt, så det blir
    vaniljeglass med Bailey’s. Alltid lika uppskattat! 🙂

  2. Jag hade serverat en trifle med saffrans sockerkaka, vaniljgrädde, blåbär, hallon och riven vit choklad. Mums!

  3. Eftersom jag är barnsligt förtjust i marängswisch så skulle jag definitivt servera det med extra mkt chokladsås, finaste vaniljgräddglassen, maränger och lättvispad grädde i! 🙂

  4. Jag skulle servera min fantastiskt goda saffrans cheesecake på pepparkaksbotten! En perfekt jultwist på en smaksensation till efterrätt! Det bästa är att genom dessa fina glasbehållare så kan man snyggt skymta de olika lagren vilket resulterar i en svårslagen servering!

    God Jul på er och tack för all fantastisk inspo ni ständigt levererar på topp!
    Kram Hanna

  5. Den överblivna gröten blir det naturligtvis Saffranspannkaka av. Runt utskuren så den passar fint i skålarna. Toppad med grädde och gotländsk salmbärssylt.

  6. Jag skulle servera (min egenhändigt plockade och kokta ) hjortronsylt med en klick krämig och gräddig vaniljglass. Ett par goda rån skulle passa fint till.

  7. Jag bjuder mina gäster på “Wintertraum” – favoritdessert från skidresor i Österrike: varma jordgubbar med gräddig vaniljglass

  8. Jag hade bjudit mina nära och kära på en helg underbar efterrätt med stekt ananas i rom och malibu. Denna hadrbjag serverat tillsammans med hemmagjord cocosglass. Helt ljuvligt 🙂

  9. Eftersom julen snart är här, hade jag serverat mousse gjord på pepparkaka, mörk choklad och grädde.
    Juligt och gott!

  10. Då jag älskar choklad skulle jag ha bjudit på ett underbart recept på vit och mörk chokladcrème toppade med en krispig jordnötskrokant! Och det skulle såklart bli ännu godare om jag fick servera det i dom fina dessertskålarna 🙂

  11. Varm fruktsallad med socker och riktig vaniljstång. En klick Mascarpone med lite socker och vaniljstång. Vår favorit……..

  12. Åh jag hade minsann serverat traditionell fruktsallad med gammaldags vanilj , så enkelt och samtidigt färgrikt i en skål i klart glas 🙂

  13. Eftersom glass är bland det bästa jag vet så hade jag valt att servera just det i dessa fina skålar! En god glass, kolasås och lite krossade cookies att strö över! Enkelt, supergott och uppskattas av yngre som äldre!

  14. Åh, jag hade serverat en hemmagjord blåbärsglass med crumble som skulle passa ypperligt i kastehelmi dessertskålar!

  15. Hej

    En riktigt god choklad mousse, gjort på fin fin mörk choklad med lite Rom i… Å en klick grädde med hjortron… Mums!!!!

  16. Om jag fick äran att vinna så skulle jag servera favoritdesserten, passionsfrukt – pannacotta med digestivebotten. En efterrätt som inte bara är god utan även en fröjd för ögat att titta på, perfekt att servera i Iittala skålarna!

  17. Jeg elsker desserter og jeg elsker Iittala. En herlig kombinasjon♡♥♡ jeg ville servert en hjemmelaget nydelig pannacotta i disse skjønne skålene☆

  18. Med tanke på säsongen en amaretto mousse på en botten av pepparkaka över moussen strösslas ett kakströ

  19. Som den norrlänning jag är så måste jag säga hemmagjord vaniljglass med varma hjortron. Det är verkligen det norrländska guldet!

  20. Äpple och vaniljglöggmousse med glöggmarinerade pepparkakor,
    det absolut godaste jag någonsin smakat, och serverat i
    Kastehelmi dessertskål så blir det en njutning för såväl
    öga som gom!

  21. När det är dags att umgås, bjuds det på min hemmagjorda lakritsglass med hallonsås.
    Den är god och populär, det är min favoritdessert

  22. Åh, jag drömmer mig bort till sommaren och skulle mer än gärna servera min “Rhubarb swirl” med solmogna rabarber som fått koka till en kompott och därefter varvats med en havrecrumble och fluffig vispgrädde i fina dessertskålar. Mums!

  23. Jag har serverat en en vit chokladmousse med en egen gjord hallonsås på. Jag samlar på dessa skålarna och har 4 kvar tills min samling är hel 🙂 Håller tummarna!

  24. Jag hade serverat chokladmouse i mina skålar och serverat det till min syster när hon fyller 18 i januari! Hon bara älskarrrrrr chokladmouse

  25. Jag skulle servera hemmagjord vaniljglass med varm hjortronsylt! I alla fall vintertid. På sommaren blir det jordgubbar såklart!

  26. Tiramisu! Lätt som en plätt eftersom skålarna är genomskinliga och man kan se dem olika fina lagren i desserten. Plus att jag är en kaffe älskare!

  27. Jag skulle servera en snabb-cheesecake med polkagrishack och använt tiden till mys med familjen och vännerna ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *