5 December – Dagens tävling i julklappskalendern

Fredag och dags för lucka nummer sex i Trendspanarnas och Royaldesigns julklappskalender 2014. :) Vår fina fredagsvinst idag är fantastiska smyckes set (örhängen + halsband) från danska Pilgrim. Ta chansen och vinn lite *bling bling* till dig själv eller att ge bort. Bli en av tre vinnare!

1:a pris: Christmas Sets Halsband & Örhängen, Silver. Värde 449 kr.
2:a pris: Christmas Sets Halsband & Örhängen, Guld. Värde 299 kr.
3:a pris: Christmas Sets Halsband & Örhängen, Roseguld. Värde 299 kr.

Svara på frågan så är du med i tävlingen:
– Vem skulle du ge smyckena till om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Tävlingen pågår tom 7 december 2014

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen! 

Lycka till! Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

julklappskalender lucka 5 trendspanarna

131 svar på ”5 December – Dagens tävling i julklappskalendern

 1. Jag skulle ge dem till min syster. Hon har alltid tyckt om Pilgrim och har inte så mycket tid att reka på stan eftersom hon jobbar heltid som läkare och har två små killar med myyyycket starka viljor!

 2. WOW! Jag skulle faktiskt ge dom till mig själv i födelsedagspresent. Fyller väldigt jämt till våren 😉

 3. Min syster förtjänar dessa smycken, för hon hjälper mig så mycket.
  Jag vill att hon ska få bära dessa, och känna sig som en prinsessa.

 4. Det är lika roligt att ge som att få, alltså delar jag det på två.
  Örhängen till min syster och halsbandet till mig själv!

 5. Jag skulle ge dem till världens bästa hustru, min fru! Hon har stått ut med mig i mer än 20 år och är guld värd!

 6. Till min flickvän som jag inte träffat på tre månader och som jag ska få återse på julafton i Phuket! En fin julklapp skulle det vara att ha med sig till henne!

 7. Jag skulle ge det till mig själv. Som ensamstående mor sedan flera år blir jag aldrig någonsin överraskad av ett paket till en kvinna.

 8. Om vinsten hamnar hos mig så skulle jag slå in det i finaste papper.
  Sedan skulle jag be sonen rita en fin teckning med en God Jul hälsning till mamma önskar Oscar, och vips så har man fått de bästa av två världar från sitt barn.
  Både en fin teckning o bling bling.

 9. Jag skulle ge smyckena till min mamma, för att hon alltid ställer upp och finns där när jag behöver henne. Hon vill aldrig ha något i julklapp, men jag vet att hon hade blivit jätteglad om hon fick dessa vackra smycken!

 10. jag skulle ge bort smyckena till en väldigt omtänksam vän som inte har haft det lättaste året.
  Snart är året som inte varit hennes år över, och jag skulle vilja ge henne en knuff in mot det nya året.

 11. Jag har två systrar som är helt fantastiska. dom skulle få ett var och så skulle jag behålla ett själv, så skulle det bli något som var bara för oss<3

 12. Det skulle bli julklapp till mig själv!

  Känner mig ledsen och grå, skulle gärna lite rose med glitter vilja få!

 13. Jag hade gett bort settet till min kära vän som åker till USA efter nyår och som jag inte kommer träffa på ett helt år! Jag tycker verkligen hon förtjänar det som vågar åka så långt helt själv!

 14. Min fantastiska vän Kristina som sååå kämpat på med studier, tingsmeritering och nu äntligen, efter massa hundår fått ett jobb hon är värdig. Under all denna tid och allt slit har hon ändå alltid tagit sig tid för sina vänner <3 För allt slit och stöd skulle hon få detta!

 15. Om jag vann smycken i silver skulle min dotter fått dem. Men om jag vann de i guld hade jag behållt dem själv.

 16. En underbar gåva till min kära mor som inte blivit direkt överhopad av smycken under min uppväxt. Nu är det dags för henne att få något vackert!

 17. Jag skulle vela ge detta till min äldsta syster som dessvärre just förlorade sitt barn i cancer.
  Det kommer inte dämpa sorgen men jag tycker verkligen att hon förtjänar något vackert.

 18. Jag skulle behålla silvret till mig själv guldet passar på min mamma. å det sista skulle jag ge till min söta dotter för att hon är hon.

 19. Jag skulle ge det till min bästa kompis tillika gudmor till min son.
  I julhelgerna kommer vi ha ett dop för min son. Jag vill då ge henne detta från oss som tack för att hon finns och ställer upp på oss.
  Dessutom gör hon utlandstjänst i Kosovo, och när hon är borta har hon ett fint smycke som hon kan titta på och bära så hon minns oss här hemma.
  Hoppas få ge detta från oss!

 20. Skulle ge det som en sammansvetsad födelsedagspresent/julklapp till en god vän som pluggar utomlands och nu kommer hem under julen.

 21. När jag var 14 år gammal föddes min lillasyster. Att få se henne växa upp har varit en häftig resa och det är helt otroligt att hon redan har hunnit fylla 10 år! Nu har hon hål i öronen och går på mellanstadiet. Efter ett halvår av studier i Spanien för min del och mycket saknad så skulle de vara fantastiskt att få ge henne dessa vackra smycken i julklapp. Jag minns själv hur glad man kunde bli i den åldern för vackert bling bling!

 22. Till min fina vän som tänker på alla andra före sig själv. Hon miste sin kusin i cancer och har samlat in en miljon kronor till Barncancerfonden. För att visa hur fantastisk hon är!

 23. Jag skulle ge de fina smyckena till min kära storasyster. Hon och hennes fästman fick separera en månad innan deras bröllop pga otrohet. Nu behöver hon muntras upp och dessa gnistrande smycken skulle göra att hon glänser ännu mer än vad hon redan gör (eller gjorde innan seperationen) 🙂

 24. Min allra bästa vän som jag mår så dåligt över att ha försummat sen jag blev mamma. Hon behöver och förtjänar all uppskattning hon kan få!

 25. Jag skulle ge det till min syster eller min vän, beroende på färg. Min syster gillar bara silver och min vän använder bara guld! 🙂

 26. Jag skulle faktiskt ge dem till mig själv för att jag tycker jag förtjänar det efter årets alla motgångar.
  🙂

 27. Jättefina smycken! Tänker vara så himla ego o behålla dem själv om jag skulle vinna…har så lite smycken o känner mig så tråkig.Skulle nog med dem glädja både sambo o söner!

 28. vi såg att mamma var på väg och tävla men vi försöket i stället.
  Både jag och min bror har diagnosen Add.
  Vi behövermycket hjölp med läxor och prov.
  Mamma sitter alltid och gör instuderingsfrågor till oss.
  nu skulle vi villa ge något riktigt fint till jul.
  det är hon värd

  j

 29. Jag skulle ge dom till mig själv. Då kan jag vara fin den 9 februari när maken och jag firar 13 årig bröllopsdag ♡♡♡
  Nummer 13 är väldigt speciellt för oss 🙂
  Självklart vore det underbart att få bära detta på jul och nyår också. Har inte många smycken och inget så lyxigt som detta.

  Ha en fin helg!
  Mvh
  Malin

 30. Nästan alla kvinnor i min familj och släkt älskar att ha på sig bling bling. Jag är väl det enda undantaget som ALLTID glömmer bort att ta på mig något annat än klockan och förlovningsringen 😛
  Eftersom det är ett set i 3 olika “färger” skulle jag ge setet till följande:

  1:a pris: Till min mamma.
  2:a pris: Till min syster.
  3:e pris: Till min svärmor.

  Håller tummarna för vinst 🙂

 31. Jag skulle ge smyckena till min lillasyster som ett fint grattispaket eftersom hon äntligen har lyckats få ett arbete efter flera års idogt sökande. Det är hon värd!

 32. Min fina vän som kämpar dag ut och dag in med sin depression för att överleva i vår värld, men ändå alltid ställer upp när jag behöver henne.

 33. Jag skulle ge min fantastiskt starka mormor dessa fina smycken! Mormor har gått igenom en rad tråkigheter och sjukdomar under året som gått! Kanske skulle dessa smycken få henne att se ljusare på framtiden?

 34. Superfina smycken! Jag gillar ffa dom i guld och rose och skulle vilja ge dem till min mamma för att hon är så fantastisk på alla sätt och alltid ställer upp för alla andra. Hon behöver skämmas bort lite själv också <3

 35. Eftersom jag nyligen tog hål i öronen och är på jakt efter ett par snygga örhängen att ersätta håltagningssmyckena med lagom till jul – och samtidigt letar efter matchande halsband – så skulle jag faktiskt ge setet till mig själv 🙂

 36. Åh, detta vackra skulle min underbara mamma få. Hon har funnits där i alla tider, även om vi många stunder haft det tufft. Nu har hon, efter många år i sjukvården, tagit förtidspension för att njuta av livet och det är hon mer än värd!

 37. Ska ge dem till dottern Jessica som ska fira sin första jul som fru och då kan det vara kul med lite extra fint “bling-bling”

 38. Jag skulle ge dem till Tove – min dotter – för att hon haft en kämpig sommar och höst – men nu fått
  tillbaka livsglädjen och glittret i ögonen – smyckena skulle passa henne perfekt.

 39. Jag skulle ge dem till min fina syster som gett mig den finaste gåvan det här året: världens ljuvligaste systerdotter!

 40. Smyckena skulle min kära mamma få i julklapp. Hon har alltid ställt upp och funnits där i både vått och torrt <3

 41. Min underbart vackra och kloka väninna som nyligen har förlovat sig. Hennes fantastiska fästman “liked it and put a ring on it”, Jag “liked it and put some bling on it”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *