7 December – Dagens tävling i julklappskalendern

Andra advent och julstämningen har verkligen infunnit sig hos oss denna morgon. 🙂 I Trendspanarnas och Royaldesigns julklappskalender 2014 är dagens vinst från Eva Solo. Tre underbara serveringskaraffer med röd strumpa. Perfekt att servera glögg, juice eller saft i, värde 649 kr/st. För att fira advent riktigt mycket så har vi tre vinnare i potten. Totalt värde: ca 2 000 kr

Svara på frågan så är du med i tävlingen:
– Vilket är ditt favorit tilltugg till glöggen?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Tävlingen pågår tom 9 december 2014

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen! 

Lycka till! Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

julklappskalender trendspanarna

251 svar på ”7 December – Dagens tävling i julklappskalendern

  1. Nyåkers Pepparkakor hade jag serverat till glöggen! Hemgjord wienernougat hade varit fint till också 🙂

  2. Hej !

    Mitt favorit till tugg till glöggen är olika snittar

    Tycker det är så gott med lite småplock. Gärna lite salta saker som bryter av mot den söta glöggen

    Snittar gjorda av med lax, hamburgerkött,

    En och annan pepparkaka kan slinka ner ochså

    GOD JUL 🙂 !

  3. PEPPARKAKSSTICKS MED ÄDELOST!!
    Ni MÅSTE bara prova, här kommer receptet 🙂

    12 stycken

    1 dl krossade pepparkakor
    100 gr färdigkavlad smördeg
    1 ägg

    Gör så här:
    Sätt ugnen på 200°C. Krossa pepparkakorna. Rulla ut den färdigkavlade smördegen.
    Grovriv eller bred över ädelosten över degplattan och vik den sedan dubbel. Skär dem i tunna remsor och pensla med uppvispat ägg.
    Har man det uppvisade ägget i en djupare skål, går det bra att doppa varje remsa i ägget och sedan doppa remsorna i pepparkakskrosset. Vrid till snurror och lägg på ett bakplåtspapper. Grädda dem i mitten av ugnen på 200!°C.

  4. Hejsan !

    Jag brukar bjuda på urkärnade dadlar som jag lindar parma skinka runt.

    Färska fikon som du snittar och lägger lite getost emellan.
    Jag har serverat dom både kalla och varma.
    Vill man ha dom lite varma så osten smälter så gratinera
    dom bara i ugnen ett tag.Mums ! 🙂

    Sedan tunnbrödssnittar med hamburgerkött med pepparrotssmak
    Klassiska pepparkaka med ädelost på går alltid hem.

    Glögg minglet kan starta 🙂

    / Vänligen Carola

  5. Det allra godaste jag vet till glöggfesten är att skära skivor av mjuk pepparkaka, ca 1,5 cm tjocka. Sedan steka dem i smör så de får en frasig yta. På skivorna lägger jag en ordentlig bit god grönmögelost eller brieost till de som inte gillar mögelost. Brukar koka en egen chutney på torkade fikon, muscovadosocker, rödvin och kanelstänger. Fikonchutneyn brer jag ovanpå osten. För att det ska bli lite “crunchigt” också så brukar jag strö över lite grovhackade valnötter. Smakar så mycket jul och är så vansinnigt gott tillsammans med glögg!

  6. Grön- eller blåmögelost på pepparkakor är det godaste man kan äta till glöggen. Den salts osten och de söta kakorna passar perfekt ihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.