7 December – Dagens tävling i julklappskalendern

Andra advent och julstämningen har verkligen infunnit sig hos oss denna morgon. 🙂 I Trendspanarnas och Royaldesigns julklappskalender 2014 är dagens vinst från Eva Solo. Tre underbara serveringskaraffer med röd strumpa. Perfekt att servera glögg, juice eller saft i, värde 649 kr/st. För att fira advent riktigt mycket så har vi tre vinnare i potten. Totalt värde: ca 2 000 kr

Svara på frågan så är du med i tävlingen:
– Vilket är ditt favorit tilltugg till glöggen?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Tävlingen pågår tom 9 december 2014

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen! 

Lycka till! Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

julklappskalender trendspanarna

251 svar på ”7 December – Dagens tävling i julklappskalendern

  1. Det perfekta glöggtilltugget enligt mig är kanderade apelsinskal överdragna med choklad. Mums med kryddig glögg!

  2. Det bästa till glöggen måste ändå vara en varm, hembakad lussekatt! Alla härliga juldofter och smaker på en gång!

  3. Mjuk pepparkaka och så klart pepparkaka med ädelost.Kex tuc med ost och så in i ugnen så gott.och så den goa doften från glöggen från solo kannan.Jag längtar till Jul.God Jul.

  4. Pepparkaka med en god, krämig mögelost. Alternativt en hembakad lussebulle! (Självklart till en mysig julfilm eller julradion i bakgrunden!)

  5. Tunnskuren julskinksrullar med pepparrotsblandning som det är finhackat äpple i, sältan, sötman och syrligheten dansar kring granen när det serveras! Sååå ju(v)ligt gott!

  6. Hej hopp denna sena 2:a adventskväll!

    Jag har en absolut favorit till glöggen och det är Nyåkers supersupergoda pepparkakor och Cambozola Vitlöksost – Jammi – Jammi säger jag bara 🙂

    Och en Eva Salo serveringskaraff skulle jag bli fullkomligt överlycklig över att få vinna!

    Önskar er en fin fortsättning på julmånaden!

    Kramar från mig <3

    Maud S

  7. Pepparkakor med blåmögelost! Otrolig gott. Pepparkakor + skiva skivor av blåmögelost (upp till dig själv vilken du väljer). Skivan sätter du på pepparkakan. Rekommenderas varmt!

  8. Julen är en mysig tid,
    med ljus och frid.
    Vi dricker glögg äter pepparkaka
    gärna med Gräddädelost vill jag på den smaka.
    Med detta kan vi mysa en stund,
    ost, russin, mandel och värmande kryddor som grund.

  9. Jag gillar tilltuggen mer än glöggen.. Pepparkakor med ädelost och fikon är gott men jag har fått en ny favorit: SAFFRANSCROSTINI, gott och enkelt.

  10. Förr var det ju bara mandel och russin, men nu har jag tagit ut svängarna lite och har pepparkakor med blue cheese, och dadel rullad i knaperstekt bacon, och salta kex med riven ost på som körs snabbt i micron, ja det finns hur mycket som helst som passar till och dessutom så var jag på en glöggprovning i förra veckan o herrejistenes så mycket olika glöggsorter det finns, spännande, men självklart är det svårt att känna skillnaden mellan de olika sorterna efter några glas 😉 — VAAAA ska man spotta ut??? —ojdå!! 😉

  11. Saffransbiscotti eller mandelpepparkakor är underbart gott till glögg! Tänk vad fint att kunna bjuda på glögg ur en så fin karaff, i stället för direkt ur kastrullen. Och vi som samlar på Eva Solo! Detta exemplar har vi dock inte, tyvärr. Hade varit underbart att få vinna en sådan!
    God jul!

  12. Lussebullar från Saltå Kvarn. De är vänliga nog att dela med sig av sitt recept så har man två dagar till övers är det bara att baka på!

  13. Underbara (för kropp och själ) raw pepparkaksbollar (recept från anja.elle.se), helt enkelt fantastiska! Att de dessutom faktiskt är nyttiga är bara pricken över i!

  14. Eftersom glöggen är så söt, så tycker jag att det är gott med lite salt till. Salta kex med kvibillle gräddädel är min favorit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *