Adventskalender – 1:a advent

Jingel bells jingel bells vi har klivit in i december månad och vi laddar inför julen och en mysig tid som vi har framför oss. Vi har de senaste fyra åren haft en julklappstävling på vår blogg. Där vi har haft en tävling varje dag. I år kommer det att bli annorlunda. Vi har i år fyra adventstävlingar i potten. En varje advent. Hoppas ni är med och tävlar på dessa! Först ut i år har vi ett underbart samarbete med danska Gejst där du kan vinna en ljusstake “Molekyl” i 4-pack till ett värde 1 249 kr (svart, guld eller silver).

Perfekt nu i jultider då man vill tända extra många ljus. Så ta nu chansen och vinn en Molekyl från Gejst till dig själv eller att ge bort. Svara bara på frågan nedan så är du med!

Svara på frågan:
– Var skulle du ställa denna ljuvliga ljusstake om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom  9 december 2018 och du kan även tävla på Instagram

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

julklappskalender trendspanarna gejst advent 1
forsta_advent_4_2018

forsta_advent_2018

thumbnail_forsta_advent_3_2018

127 svar på ”Adventskalender – 1:a advent

 1. Utan tvekan skulle ljustaken få vara på köksbordet, en sån självklar plats där den kan skapa en förtjusning för alla!

 2. Sen min adventsljusstake gick sönder har det blivit så mörkt och trist i mitt köksfönster. Det var bara en sån billig, men det gjorde mycket där med lite ljus. Så den fina hade jag placerat där så den fick lysa upp i tillvaron.

 3. Skulle bli en fin present till min kemiintresserade dotter som flyttar hemifrån nästa år. De skulle säkert få en fin plats på hennes vardagsrumsbord.

 4. Ljusstaken skulle stå i mitt köksfönster och lysa österut – mot kyrkogården där mina älskade nära och kära vilar. Oändligt saknade, året runt men obeskrivligt mycket i juletid. Det vackra skenet från den tända ljusstaken skulle påminna mig om deras sammetslena närvaro – här och nu.

 5. Denna danska Molekyl,
  är en väldigt vacker pryl!
  Ger julmys på ett ”kuligt” sätt,
  kan arrangeras så att den känns rätt.
  I vardagsrummet den får stå och glimma,
  lysa upp under varje vaken timma!

 6. Jag skulle placera denna vackra ljusstake på min tv-bänk. Där skulle den silverfärgade göra sig bra mot min vita bänk med silverdetaljer. Håller tummarna! God jul! ❤

 7. Jag skulle ställa denna vackra adventsljusstake på vardagsrumsbordet. Den skulle få en central plats vid julmiddagen med sin vackra design.

 8. Men vilken frän och snygg grej!
  Gillas nog av mången tjej!
  På min hallskåp skulle den få stå
  och beundras av alla som där gå.

 9. En nära väninna gifter sig i sommar och jag ska få vara med och ordna i festsalen. Denna fantastiska skapelse skulle göra sig otroligt bra på hedersbordet. Jag tänker att man kan kombinera vita ljus med provrör med någon vacker blomma nedstucken, eller något skirt gräs? Att kulorna ständigt omformas känns som livet självt och äktenskapet, alla våra dagar tillsammans. Självklart blir ljushållarna (i guldmetall) min gåva till brudparet!

 10. Jag skulle ställda den i mitt klassrum där jag undervisar matematik och låta mina elever bygga nya modeller varje vecka.

 11. Denhär fantastiskt fina ljusstaken skulle pryda mittpunkten i vårt hem, på vårt köksbord inför årets julfika! Som min mormor alltid sa ”det finaste man har, sätter man på bordet”, och det skulle jag anamma med denhär staken.

 12. Den perfekta platsen har jag redan sett
  så att placera ljusstaken blir lätt.
  I köksfönstret blir den pricken över i
  för där sitter alltid vi.
  Pratar om dagen och saker man funderar på
  tillsammans mot världen vi två.
  Längtar oerhört till jul
  bakning och familjemys är kul!

 13. Jag skulle ge den till min sambo och hon skulle garanterat sätta den på vår köksö så att man kan njuta av den både från kök och vardagsrum.

 14. Wow, så läcker! Om jag hade turen att kamma hem denna vackra ljusstake skulle jag ställa den på vår nya köksö. Köket sägs ju vara husets hjärta – därför är det självklart att Molekyl ljusstaken skulle få den bästa möjliga platsen i köket.

  I advent skulle alla fyra ljus få vara samlade, för att resten av året delas upp. Jag skulle förmodligen ställa tre ljus i köket och ett på bänken i hallen.

 15. När jag nu äntligen ska få inreda min första lya
  Vill jag investera i möbler, både gamla och nya
  Denna skulle få stå i ett fönster
  Och sprida julkänsla med sitt mönster
  Jag hoppas på vinst i jul
  För jag har aldrig vunnit, så det vore kul!

 16. Den här fina ljusstaken skulle få ta plats på skrivbordet på min sambos kontor, han blir klar med sin femåriga utbildning under våren och detta vore en perfekt julklapp/examenspresent då han älskar vetenskap och jag tror han skulle älska denna “molekyl”!

 17. Har inte så stort där jag nu bor men en plats för denna skulle jag ha på mitt lilla bord. Njuta av något fint skulle ge mitt sinne ro.

  Den i guld skulle passa bra.

 18. Den i silver skulle jag ha i köket för att det är oftast där vi är samlade hela familjen men sen kanske, bara kanske att den då och då skulle få följa med in i vardagsrummet om kvällarna när barnen sover och jag har myskväll framför teven. Men det beror förstås på hur bordet där ser ut, med alla pysselprojekt min dotter har.

 19. Åh jag har spanat in denna ljusstake så länge! Jag skulle ställa den på soffbordet i vårat nya hus som vi förhoppningsvis får flytta in i snart! Den svarta skulle göra sig perfekt till övriga inredningen som jag har tänkt ha.

 20. Flyttar till helgen och då är det alltid roligt med nytt. Jag skulle placera ljusstaken på byrån i hallen för att få ett välkomnande och vackert första intryck.

 21. Ååh så underbar! En så snygg ljusstake skulle få stå på hyllan vid vår öppna spis, där alla kan se den.
  Håller alla tummar och hoppas på massor av tur

 22. Jag skulle egentligen, helst av allt, vilja ha denna vackra sak på fönsterkarmen i mitt sovrum:) Men då min älskade mamma länge pratat om att hon vill ha den så hade jag givetvis gett den till henne! Världens finaste mamma förtjänar sin önskan:)

 23. Denna läckra ljusstake skulle få en hedersplats i vardagsrummet. Vill inreda hemmet mitt,
  så det blir för gästerna en hit. Alla ska trivas hos oss då är ”Molekyl bra att ha.

 24. På frukostbordet, det första mötet på nya dagen ,och som dessutom med tända ljus ger mig/oss en lugn skönhetsupplevelse.

 25. Wow! Denna ljusstacke var verkligen snygg, läcker och unik. Den skulle jag vilja ha på vardagsrumsbordet. Ett riktigt blickfång. 🙂

 26. Jag skulle ställa den här fina ljusstaken på köksbordet så man kan tända den och njuta av den medans man sitter ner tillsammans och äter, hög mysfaktor!

 27. Jag skulle ställa den här ljuvliga ljusstaken hemma hos min lillasyster. Hon har haft ett kämpigt år, med tuff utbildning och tunga förluster. En gnistrande ljusglimt i tillvaron är precis vad hon behöver:)!

 28. Jag är nyinflyttad in en studentetta så jag skulle ställa den på matbordet för det är där jag har plats, hehe.

 29. Jag skulle låta mamma bestämma var den skulle stå för jag vill ge den till henne för hon har stöttat mig igenom 13 års sjukskrivning och alltid funnits där för mig hur jobbigt det än har varit så hon är värd något extra 💖

 30. Åh wow vad snygg! Den här ljusstaken hade fått ta hederplatsen mitt på vårt nyköpta begagnade köksbord. Den hade passat helt perfekt!

 31. Hej, trots att jag jobbar i läkemedelsbranschen har jag missat denna underbara ljusstake..
  Den skulle få stå i vårt nyrenoverade kök. Allt är nytt och fräscht -förutom alla möbler och andra saker som hör köket till som fortfarande är samma. Nu ser allt gammalt och slitet ut i jämförelse med de nya grå luckorna, och vita bänkskivan. Ljusstaken skulle bli helt underbar i köket🧡

 32. Min första reaktion när jag såg ljusstaken var OJ. Så himla läcker!!! Jag skulle placera den på matsalsbordet. Den skulle verkligen få hela rummet att se lyxigt ut!

 33. Elegant och cool på samma gång! Den skulle få stå på vårt soffbord och vara tänd hela året om, möjligt jag kanske plockar isär den på sommaren och placerar ut enstaka ljus på lite andra platser i hemmet.

 34. Den fantastiskt fina ljusstake skulle min underbara mor få som en överraskning, det skulle verkligen vara perfekt till henne då hon och min pappa precis skilt sig nu innan jul så den skulle passa in bra i hennes nya hus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *