Åhléns presenterar vårkollektionen från Design by Bernadotte & Kylberg‏

Våren 2015 följer Åhléns upp den mycket populära textilkollektionen Design by Bernadotte & Kylberg med en spirande vårkollektion i nya färgställningar och material. Den första kollektionen som lanserades i höstas blev en försäljningssuccé och nu utvecklas de omtyckta mönsterbilderna.

I september 2014 lanserades textilkollektionen Design by Bernadotte & Kylberg som är tre mönsterbilder framtagna exklusivt för Åhléns av designduon Carl Philip Bernadotte och Oscar Kylberg. Kollektionen gjorde succé och till våren kommer nästa släpp som är en vidareutveckling av de tre mönsterbilderna Optica, Kaleido och Intarsia.

– Vi är mycket stolta över vårt samarbete med Åhléns och det känns fantastiskt att höstkollektionen har blivit så väl mottagen. Det är därför väldigt roligt att vi fortsätter vårt samarbete med en ny kollektion, i en färgskala som passar för våren, säger Oscar Kylberg, vd Bernadotte & Kylberg.

Vårkollektionen från Design by Bernadotte och Kylberg går i en ljusare färgskala där mjuka neutraler och pasteller möter pigga toner av orange och grönt. Plädarna kommer nu i en luftig bomullskvalité med tryckt mönsterbild och kuddar har fått en ny vårig kostym i linne och bomull. Tillsammans med krispiga bäddset i ljusa färger och tryckta bomullsmattor skapas en uppfriskande kollektion att möta våren med.

– Design by Bernadotte & Kylberg är ett välkommet komplement till vårt övriga sortiment och vi ser fram emot att fortsätta vår kreativa resa tillsammans. Till hösten kommer vi att bredda kollektionen ytterligare och vi ger oss in på nya produkt- och materialområden som bjuder på spännande utmaningar för både kreatörerna, oss och våra leverantörer. Precis som skapande arbete ska vara när det är som bäst, säger Josefin Grönkvist, Designchef Åhléns Hem.

Vårkollektionen släpps vecka 11 på samtliga 77 Åhlénsvaruhus.

Design by bernadotte och kylberg A_Kudde_Optica_Vit-Gron

A_Kudde_Optica_Vit-Orange

B&K Kudde Optica, Pris 199 kr. Tillgänglig fr.o.m. vecka V. 11, 2015

A_Matta_Optica_Vit-Gron

AW14_BK_avlang_gra_Matta

B&K_Matta_Kaleido-Press

B&K Matta Kaleido grå, Pris 999:- (Tillgänglig fr.o.m. vecka V. 20, 2015)

 

BK_Optica_Matta_Grey_140x200 BK-3555 BK-3557 BK-3559 BK-3563 BK-3569 BK-3577 BK-3585 BK-3607 BK-3621 SS15_B&K_baddset_warmgrey SS15_BK_Baddset_Bla

B & K Bäddset Kaleido, Pris 379:-/399:- (Tillgänglig fr.o.m. vecka V. 11, 2015)

SS15_BK_Grupp_Kuddar-plad SS15_BK_Grupp_Kudde_Plad SS15_BK_Grupp_Pladar

B&K Plädar Intarsia, Pris 499 kr (Tillgänglig fr.o.m. vecka V. 11, 2015)

SS15_BK_Plad_Gron SS15_BK_Plad_Orange
Foto: Åhlens
/Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

1 svar på ”Åhléns presenterar vårkollektionen från Design by Bernadotte & Kylberg‏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *