Augustinyheter från danska Stelton

Ett av våra favorit märken Stelton kommer nu med fyra nyheter! Theo -serien får nu en kaffekanna för alla som gillar ”slow brew” filterkaffe. Den är formad i mattsvart stengods med blank glasyr och kannan är både rå och elegant. Filtertratten har bara tre hål i botten så genomrinningstiden sänks på ett naturligt sätt. Ljusstaken Naked av Søren Refsgaard är inspirerad av vinterns beskurna, nakna träd. Ljusstaken One är en modern tolkning av kammarljusstaken. One är en organiskt formad ljusstake med ett mjukt, minimalistiskt drag. Steltons prisbelönta te- och kaffeserie Emma utökas nu med en vattenkokare i samma design. Emma vattenkokare är en estetiskt snygg, ljusblå stålkanna med rena linjer som matchar resten av Emma-seriens blå ton-i-ton-nyanser. Finns i butik i slutet av Augusti. (Läs här om deras vårnyheter som vi tidigare har skrivit om.)

kanna
Emma vattenkokare, design Holmbäck Nordentoft
kaffe-stelton-spring-news
Theo -serien får nu en kaffekanna för alla som gillar ”slow brew” filterkaffe.Kannan är utrustad med värmeisolerande silikon som ger ett bra grepp så att man slipper bränna fingarna.

ljusstake_one_stelton
One ljusstake är en modern tolkning av kammarljusstaken. Lanseras i 4 snygga trendfärger, som kan kombineras för ett individuellt uttryck. Design: Søren Refsgaard

ljusstake_stelton
Naked ljusstake av Søren Refsgaard är inspirerad av vinterns beskurna, nakna träd. Naked är en hyllning till den nordiska, ibland karga naturen.

Bilder: Trendgruppen, Stelton

/Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *