Billie – Alla har rätt till ett vackrare hem

Boråstapeter lanserar Billie. En prisvärd tapetkollektion med Easy Up-kvalité. Stilen är modern med mönster som ligger rätt i tiden och är lätta att ta till sig. Boråstapeter vill ge alla möjligheten att skapa ett vackrare hem.

Billie är en tapetkollektion i modern stil. Kollektionen består av 30 tapeter i såväl ljusa neutrala toner som grå och grafiska kulörer men också dämpade mellanmörka pasteller, djupare grå, bruna och stålblå kulörer samt klarare nyanser som aprikosrosa och gult. Det finns något för alla smaker, både den som vill ha mycket färg i hemmet och den som söker något mer vilsamt.

Mönstren är enkla att ta till sig och det finns en stor variation i uttryck. Allt från den klassiska medaljongen och randen till den enfärgade ytan och geometriska mönster men även botaniken finns med, både som slinga och som en mer grafisk blomma. Billie är en kollektion som har något för hemmets alla rum.

– En del tror att tapeter måste bli dyrt men med tapeter ur Billie-kollektionen kan man skapa en stor förändring hemma för en liten kostnad. Och utan att tumma på Boråstapeters fina kvalité, säger Claudia Nilsson, marknad – och e-handelschef, på Boråstapeter.

Billie lanseras i slutet av augusti och består av sex mönster i olika färgställningar. Rekommenderat pris från 39 kr/kvm.

Fotograf: Anders Bergstedt

/Jenny & Linda

andersbergstedt_Billie_6814_LR
andersbergstedt_Billie_6820_LR
andersbergstedt_Billie_6821_LR
andersbergstedt_Billie_6824_LR
andersbergstedt_Billie_6828_LR
bt_Billie_hallway_6801_LR
bt_Billie_hallway_spegel_LR
bt_billie_kitchen_6814_LR
bt_Billie_livingroom_6812_LR
bt_billie_vardag_6817_norge_LR
Foto: Boråstapeter 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *