Boråstapeter lanserar Oriental Dreams

Oriental Dreams är en mångsidig och exklusiv tapetkollektion med inspiration från Fjärran Östern. Kollektionen består av elva mönster med allt från delikata blomslingor till majestätiska, guldskimrande medaljonger. En kollektion för det varma, ombonade och personliga hemmet.

I årtusenden har vi inspirerats av Fjärran Österns raffinerade skönhet och det är därifrån inspirationen kommer till tapetkollektionen Oriental Dreams. På karavanvägar från Kina, Indien, forna Persien via Turkiet till länderna kring Medelhavet, fraktades siden, keramik, kryddor och annat åtråvärt på den berömda Sidenvägen.

Kollektionen är mångfaldig och innehåller allt från delikata blomslingor och paradisfåglar, omsorgsfullt handmålade i akvarell på skimrande satin, till majestätiska medaljonger och bohemisk batik. Det finns mönster för lugna oaser men också grandiosa, ornamentala blickfång.

– Jag har låtit det orientala gifta sig med de inredningstrender vi ser i norra Europa, resultatet är denna unika, lyxiga tapetsamling med en exotisk twist. Oavsett vilken tapet du väljer kommer den skänka ditt hem en elegant touch av orientalisk lyx, säger Sissa Sundling, Head of Design, Boråstapeter.

Kollektionen består av 38 artiklar fördelat på 11 mönster och finns i butik från mitten på januari.

/Jenny & Linda

Foto: Boråstapeter.

1 svar på ”Boråstapeter lanserar Oriental Dreams

  1. Hej!
    Tycker hela denna kollektionen är så vacker och jag har blivit helt förälskad i Rosewood Night som jag köpt hem. Undrar nu om ni vet vilken färgkod det är på träfärgen som är på panel och dörrar på era bilder med denna tapet.
    Mvh Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *