Coola och funktionella stickers från Unwhite

Hittade dessa annorlunda väggdekaler/stickers från Unwhite. Fotbollsmamma som jag är, blev jag helt frälst i fotbollsmålet. Den hade min lilla kille gillat. Unwhite består av en grupp spanska designers som har satt ihop den annorlunda kollektionen. Målet med hela arbetet var att ta fram funktionella och praktiska stickers. Vilket jag tycker att de har lyckats med. Priset ligger mellan 120-330 kr och det går att beställa från deras webshop!
Foto: Unwhite
/Jenny & Linda

5 svar på ”Coola och funktionella stickers från Unwhite

  • Hej Caroline,

   De verkar som om att de har plockat bort webshopen! Vi hittar den inte heller.

   Vänligen // Jenny

 1. Jag vill att ni kontaktar mig då jag önskar hjälp med inköp från er.

  Med vänlig hälsning
  Elisabet Jonasson

  • Hej Elisabeth,

   Vi säljer ingenting via vår blogg utan vi ger bara inköpstips 🙂

   Lycka till
   /Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *