Design Letters – Bokstäver som håller än!

Innan Design Letters startade 2009 var det nästan omöjligt att få tag på färgglada bokstäver till dörrarna på barnens rum. De var de första att revolutionera denna produktkategori och idag finns de i åtta länder och i över 200 butiker! Är själv svag för deras muggar med typografi från Arne Jacobsen (1937). Snygg och stilren i sin enkelhet och går att användas som kopp, vas, ljusstake och mycket mer. Jag tänkte köpa en kopp som pennställ till mitt kontor! Du hittar dem butikcorfixen Pris 147 Kr/st. Bokstäverna som är i målat trä, finns att köpa på wasabihome Pris 40 kr/st.

 

Bilder lånade från Design Letters
/Jenny

2 svar på ”Design Letters – Bokstäver som håller än!

 1. Ja jisses, när min äldsta son var liten (som nu är 18) fick jag tag på några disney-bokstäver i trä som han hade på dörren. Rätt fula var dom men det var ju inte så att det fanns så mycket att välja på då. Nu å andra sidan kan man bada i bokstäver i alla dess former och färger.

  Fin blogg ni har!
  /Jenny

  • Hej Jenny,
   Tack för din fina respons! Ja det är inte svårt att få tag på bokstäver idag! Att hitta något man gillar är desto svårare. Vi har precis dragit igång bloggen och tar gärna emot tips och ideér om du har några! Tusen tack för feedback!

   Vänligen // Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *