Dornbracht Comfort Shower – en välgörande vattenupplevelse

Nya Comfort Shower är en dusch från Dornbracht och perfekt för dig som vill sitta ner och duscha. Vi ska erkänna att vi ofta sätter oss ner på golvet när vi duschar. Nu har vi hittat det perfekta duschen! Vi gillar hur vattnet faller likt ett naturligt vattenfall över skuldror och nacke. Samtidigt masseras de övre och nedre ryggpartierna av en kraftig vattenstråle som ser till att muskelspänningar löses upp. Handduschen i form av en Soft Water Tube kan användas till att utföra olika slags välgörande kneipp-behandlingar.

Comfort Shower erbjuder olika förinställda duschprogram. Med en kombination av olika vattenutlopp och stråltyper kan användaren välja bland koreografierna De-stressing, Balancing eller Energizing som har en balanserande, avkopplande eller stimulerande verkan. Comfort Shower har utvecklats av Dornbracht inom konceptet “Transforming Water”. Inom Transforming Water undersöker Dornbracht vattnets verkan på människan och dess del av en hälsomedveten livsstil. Förkortningen SPA står för Sanus Per Aquam och betyder ”hälsa genom vatten” på latin.

Leg Shower – Innovativ bendusch
Som tillval kan Comfort Shower utökas med Leg Shower – en innovativ dusch för benen med stimulerande vattenbehandlingar. Fyra vattenutflöden i höjd med underbenen kan avge antingen kallt (program Refresh) eller växelvarmt vatten (program Vitalize). Leg Shower piggar upp efter sportpasset eller stärker immunförsvaret med en direkt temperaturstimulering. Leg Shower finns antingen som komplettering till Comfort Shower eller som en separat produkt.

Dornbracht Comfort Shower finns i två olika versioner: Polerat rostfritt stål i kombination med krom samt borstat rostfritt stål i kombination med matt platina. Leg Shower finns med ytbehandlingarna krom och matt platina.

Comfort Shower och Leg Shower finns leveransklar från hösten 2015.

Rekommenderat pris: Comfort Shower från 230.000 kr, Leg Shower från 84.000 kr.
comfortshower01057 comfortshower012101 comfortshower012811 comfortshower014741 comfortshower016721
Foto: Trendgruppen
/Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *