Elektriska köksapparater från RIG-TIG

Den nya FOODIE-serien elektriska köksapparater inbjuder till daglig användning med sinfunktionella ochanvändarvänliga design. Serien består av en brödrost, vattenkokare, handmixer, kaffekvarn och smoothie blender.

Bakom den karakteristiska utformningen står den väletablerade dansk-kanadensiska designduon Unit 10. Det vackra 50-talsinspirerade formspråket har rundade former och matta ytor som sammantaget ger ett behagligt grepp och ett harmoniskt utseende som passar fint i köket och inte behöver ställas undan efter användning. FOODIES kompakta storlek gör apparaterna idealiska för ”compact living” och mindre kök, eller till sommarstugan.

Små finesser som det integrerade kabelskyddet på handmixern, den genomskinliga glasbehållaren på kaffekvarnen, och att du kan ta din smoothie direkt från blandaren är exempel på FOODIES identitet, där funktionen står i fokus.

FOODIE-serien finns i en svart och en vit version plus en limited edition, där fina pastellfärger ger ett lekfullt uttryck. FOODIE finns online eller i butik från slut maj. Mer info hos RIG-TIG.

Jenny & Linda

1 svar på ”Elektriska köksapparater från RIG-TIG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *