Färgstarka inredningstrender från Barcelona

Hej! För några helger sedan hade jag nöjet att besöka Barcelona för första gången. En stad som har allt i min mening och som passar tjejgänget likväl som barnfamiljen. Jag blev tokkär i denna underbara stad och det var inte sista gången jag åkte hit! Här kommer lite inspirationsbilder!

Strandcafé 🙂

Längs med strandpromenaden hitar du dessa coola strandstolar!

Robust och rostikt! Sköna kontraster.


Annorlunda avskiljare. Låt gästerna plocka sina färska örter till maten!


Måste visa er mina snygga nya resväskor som jag fått via @Bolltroll och Carlbolaget! Smidigt med namntryck så man hittar lätt på bandet! Grymt nöjd 🙂

Snygg toalett och dusch på stranden!


Habitat hittade jag dessa snygga utomhusstolar.


Foto: Jenny Johansson
Trendspanarna

2 svar på ”Färgstarka inredningstrender från Barcelona

    • Hej där 🙂 det var en riktigt skön resa. Rekommenderar det varmt. Det finns något för alla! Dessutom är det riktigt god mat. Ja var sak har sin tid. Barcelona har varit på min önskelista i många år!

      Ha en underbar dag // Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *