Granit och Hyper Island

Höstterminen 2001 tog jag mina ägodelar och flyttade till Karlskrona för att börja plugga på Hyper Island i klass Crew 8. Tiden gick fort och jag hade två fantastiska år med bland annat praktik (LIA) i Dublin. Underbar skola och därför glädjer jag mig extra mycket när jag fick se att Granit nu har tagit fram planeringsappen Granit To-do tillsammans med Hyper Island.

Sedan starten av Granit 1997 har de varit väldigt duktiga på kalendrar och planering alla möjliga former utom en: digital planering. Därför så fick eleverna på Digital Business-programmet uppdraget att undersöka och ta fram en idé för hur man kan förenkla deras kunders liv med någon form av digitalt verktyg.

Resultatet är en app som hjälper dig att separera arbets- och privatliv och där den fysiska tillfredställelsen av att bocka av något möter den digitala fröjden att snabbt kunna lägga till en ny anteckning på språng. Appen utvecklas för iPhone och finns gratis i App Store från den 8/1 2016!

En App som jag absolut ska ladda ner 🙂

/Linda, Trendspanarna.nu

granit hyper island

2 svar på ”Granit och Hyper Island

  1. Tack för tipset! Ska absolut ladda hem appen. Behöver kontroll såhär inför årets planeringar.

    Förresten, ni som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
    Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Kähler till Georg Jensen kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *