Grattis – Alla vinnarna i vår Cirkuslampan tävling

Tack alla för att ni har varit med och deltagit i vår tävling tillsammans med Cirkuslampan. Vi fick in hela 454 kreativa och fina svar från er och vi har valt ut följande vinnare. Grattis till er och tusen tack för att ni var med och tävlade!

Vinnare!

Anna L: 1. Original 50 cm ”Bokstaven A” Vit

2. På nattygsbordet skulle den tändas med timer vid 07,
och säga, Hörru, det är dags att vakna nu!
Att börja dagen såhär gör jag mer än gärna,
jag tror att alla behöver få känna sig som en Hollywood-stjärna!
För ibland är självkänslan lite nedtryckt och låg,
men Cirkuslampans tindrande ”A” skulle få mig att komma ihåg:
Anna, du är Alltid en ”bright shining star”,
du är Ambitiös, Artistisk, och Alldeles underbar.
Varje morgon skulle den glänsa och säga till mig,
att jag är en Alltid Ansvarsfull och strålande tjej.
Och om inte detta är bästa starten på dagen, så vad?
men jag skulle i varje fall bli riktigt glad,
om jag den finaste gåvan från Trendspanarna och Mattias får,
för det skulle göra 2016 till ett härligt lysande år!

Vinnare av presentkort på 500 kr!

Björn: När vi ser tecknet &, så tänker vi på orden inkluderande. Omslingrande och där alla är välkomna. Vi använder ordet & för att binda samman. En vänlig bokstav som får symbolisera vår familj och värderingar. En mörk hörna på övervåningen skulle få lysa som en påminnelse varje dag när vi lägger oss. Att vi ska vara rädda om varandra.

Anna J: Älskar dessa lampor och har redan slagit till på ett fint A till min väggsamling av fina grejor. Jag drömmer om, och förbereder mig för, en uppdatering av mitt gamla badrum.
En rund smickrande, och i sig själv snygg, spegel skulle passa både mig, och den tänkta stilen!

Gunilla M: Bokstaven B – står för min mans initialer ( B . B ) , mitt efternamn B… Och namnet där vi bor B….och B-jörkar har vi gott om på tomten ! Lampan skulle få stå i köket – där alla kan njuta av den ! Fräck och annorlunda !

Frida: Om jag skulle ha den stora turen att vinna skulle jag välja bokstaven L som i Lilly! Det skulle bli en jättefin födelsedagspresent till henne när hon fyller 7 år. Hon skulle bli överlycklig. Vi har kollat in Cirkuslampan flera gånger på ROOM i Täby C. Nu håller vi tummarna!

Åsa: En kreation från cirkuslampan har länge stått på älska-listan över inredningsprylar.
När jag nu var inne och tittade på deras kollektion föll jag inte bara för bokstäverna men också för deras fina spegel. Den kommer jag sätta i vardagsrummet ovanför min skänk och bredvid min nya print med Andy Warholes text ”I never read. I just look at Pictures”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *