Grattis Erika till vinsten av Stone kudde!

Tack alla som varit med och tävlat. Ni är väldigt duktiga och det var många bra motiveringar. Men en stack ut lite extra. Vi kunde inte motstå Erikas fina motivering på vers.

“Stone kudden gav jag tummen upp, den skulle passa så bra till min soffgrupp! Inredning från Sverige vill jag ha, handgjord är alltid bra!
Små detaljer kan mycket betyda, kudden får gärna min soffa pryda!
Älskar att inspirationen kommer från naturen, tycker riktigt mycket om denna med stenmuren!
Så nu jag på mina knän står och ber, och hoppas att ni Stone kudden till min soffa ger!”

Grattis Erika, kudden kommer på posten!
Vänligen /Jenny och Linda
Trendspanarna

2 svar på ”Grattis Erika till vinsten av Stone kudde!

 1. Grattis! Visst var hennes andra version bättre än första. Önskar att det angivits att motiveringen skulle vara genomtänkt och rimmad och inte bara komma spontant direkt från hjärtat. Men man lär sig….

  • Hej Marie,
   Vi fick in många bra kommentarer! Det var riktigt svårt att välja. Hade helst gett varje tävlande var sin kudde givetvis! Det kan vi ju tyvärr inte! Bättre lycka nästa gång. Vi kommer att ha en tävling snart igen 🙂 Var gärna med då!

   Vänligen
   Jenny & Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *