Högtalaren BeoLab 90 och det trådlösa musiksystemet BeoSound 35

I år firar Bang & Olufsen 90 år och man lanserar nu högtalaren BeoLab 90 och det trådlösa musiksystemet BeoSound 35th. BeoLab 90 är utrustad med Bang & Olufsens nya teknik Active Room Compensation, som kompenserar för inverkan på ljudet av rummets utformning, möbler, placering av högtalarna och din lyssnarposition. Det gör att ljudupplevelsen kan iscensättas med sådan precision att du hör exakt var de enskilda bandmedlemmarna eller skådespelarna i din favoritfilm befinner sig.

  BLa90-15CS-Me07 BLa90-15CS-Me24
BeoLab 90 erbjuder den unika tekniken Beam Width Control, som gör att du kan ändra bredden på ljudkäglan för att passa olika lyssnarpositioner. Du kan lätt ändra ljudupplevelsen från att vara inriktad på en “sweet spot” till inställningen för party i hela rummet, genom bara ett knapptryck. När familj och vänner samlas för en filmupplevelse, gör den breda ljudinställningen att ni får en suverän biokänsla.

360º-designen bygger på ett komplext aluminiumkabinett som totalt innehåller mer än 65 kg aluminium vilket gör att konstruktionen står stadigt som en klippa. De svarta tyghöljena svävar som segel framför högtalarna, och den svängda träfoten lyfter upp hela konstruktionen från golvet.

BSo35-16ET-Me10
BeoSound 35 product

BeoSound 35 har en karaktäristisk design med en slimmad form som är baserad på en lätt femhörnig struktur och en front som har täckts av svart tyg – och den har en imponerande vingbredd på en meter. BeoSound 35 ger en ljudupplevelse med perfekt balans i 180 graders vinkel från högtalaren och sprider ljudet över hela rummet. Högtalarens femsidiga form ser till att man får en optimalt ljud oavsett hur högtalaren är placerad – på bordet eller fäst på väggen i valfri höjd och vinkel. BeoSound 35 fungerar som ett fristående musiksystem med integrerad åtkomst till TuneIn-radiokanaler, Spotify och Deezer eller valfri enhet där du lagrar din musiksamling.

Den har även en intuitiv beröringskänslig kant, där de viktigaste funktionsknapparna sitter precis under OLED-displayen. Faktum är att man inte ens behöver se displayen för att kunna styra BeoSound 35. Musiksystemet kan styras via BeoRemote One eller BeoMusic-appen och integreras sömlöst via BeoLink Multiroom-system i hemmet. BeoSound 35 fungerar även med AirPlay, Bluetooth och DLNA-baserade enheter.

Systemet finns tillgängligt i Bang & Olufsen-butiker i mitten av april 2016 till ett rekommenderat försäljningspris på från SEK 21.995.

BeoSound 35 interior
Foto: Bang & Olufsen
/Jenny & Linda, trendspanarna.nu

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *