Höstnyheter hos Norrgavel 2017

Även om det fortfarande är lite sommar kvar, så vill vi ändå visa några av höstens nyheter på Norrgavel. Denna hösten har man ägnat extra mycket kärlek för soffor. De har omarbetats och fått nya material och soffben.  Med möbelserien Multi kan man skapa ett matbord, skrivbord, soffbord, sidobord eller en låg bänk i olika storlekar. Nytt för hösten är att man nu även kan välja bordsskiva i linoleum till utvalda storlekar av deras Multi-O bord. Snygga färger i varmgrå, stålblå och svart. Mycket snyggt!

Spana in nedan 🙂 // Jenny

 

0
1
2
3

4

5
6
7

8

9

10

20170811_NORRGAVEL_Soffor_0292_norrgavel

hornsoffa norrgavel
kuddar_detalj_norrgavel
lack-pinnpall-rund_norrgavel
Nytt för hösten är de vackra lackkulörerna i gråa nyanser samt havre-rosa-tegel. Harmoniska hösttoner som ger ett varmt intryck. Lacken finns att beställa till utvalda möbler som stolar, pallar och bordsunderreden. De nya kulörerna finns även att hitta bland nya möbeltyger samt textilier till bädden, badet och köket.
linnelakan-terra_norrgavel
Norrgavels linneprodukter för bädden, badet och köket är tillverkade av 100 % lin och är förtvättade för att ge en mjuk och skön känsla. Inga farliga kemikalier har använts under produktionen. Infärgningen sker enligt GOTS kravspecifikation (Global Organic Textile Standard) .

Multi-O-bord-42x120cm-lack-betong_2_norrgavel

multi-o-linoleum-pinnstol_1_norrgavel

Multi-O-sidobord-42x120cm-vitolja-betong_3_norrgavel
opal-kollage_1_norrgavel
sittbank norrgavel

sittbank
soffa85-petrol_norrgavel
soffor-kollage_norrgavel

Foto: Norrgavel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *