IKEA – Nu är det inne att vara ute!

Efter en veckas semester i Danmark är vi nu laddade med energi och inspiration inför hösten. Vi har gått in i augusti månad och slutet av sommaren. Men än så länge finns det mycket kvar att krama ur. Vi hoppas att september blir varm och skön. Här kommer lite härlig sommarfeeling från IKEA. Där uteplatsen bli ett extra vardagsrum, matlagning en trädgårdssyssla och krukor och planteringsbrickor ditt eget skafferi. Gränserna för vad som är inne och ute suddas ut när dagarna blir längre, kvällarna ljusare och vädret ljummare.

Vi älskar den nya rottingserien MASTHOLMEN. Som är lackerad för att tåla en svensk sommar med både regn och solsken. Med hopfällbara möbler är det lätt att ge sig ut på en somrig utflykt. Säsongens nyhet SALTHOLMEN är enkel att packa med i bilen. Med ett par solcellslampor kan du se fram emot en myskväll på stranden.

Här är en liten förhandstitt på kommande kampanjer.

Kram Jenny & Linda

Foto: IKEA

Camping_Main_01_134_High_030317 IKEA_sommar_altan_KLASEN_grill IKEA_sommar_APPLARO_bank_med_forvaring_utedusch IKEA_sommar_HINDO_planteringsbank IKEA_sommar_HINDO_tradgardsforvaring_ute IKEA_sommar_MASTHOLMEN IKEA_sommar_MASTHOLMEN_fatolj IKEA_sommar_pergola_ANGSO_SOLVINDEN IKEA_sommar_SLADDA_cykel_strand IKEA_sommar_vardagsrum_inne_ute

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *