Inredningsinspiration och butiktips från Gotland. Tips 4: Skulpturfabriken

Trendspanarna gjorde tidigare i våras ett reportage om Skulturfabriken i Slite på Gotland. Så nu när jag hade vägarna förbi så måste jag gå in och titta. Sedan 1995 har Skulpturfabriken formgivit och tillverkat prisbelönt design och skulptur på ett hantverksmässigt sätt i gotländska material. Företaget ägs och drivs av skulptören och formgivaren Stina Lindholm. Förutom produktdesign gör Stina även rumsliga gestaltningar, installationer och skulpturer. Sortimentet består av en blandning av egna produkter, vintage och nyskapande design från hela världen. Jag ska villigt erkänna att om jag hade haft en större plånbok så hade jag köpt allt. Riktigt fina saker för den som är svag för betong (vilket jag är ;))


Denna söta snäcka fick följa med mig hem! 🙂


Foto: Trendspanarna.nu, Jenny (iPhone)

5 svar på ”Inredningsinspiration och butiktips från Gotland. Tips 4: Skulpturfabriken

 1. Pingback: Surfbussen på turné – Gotland ‹ Dansk inredning och design

  • Hej,
   Ja det finns mycket fint att se. Kul att du gillade våra tips!
   Ha en fantastisk dag och stor kram från oss.

   Vänligen Jenny & Linda
   Trendspanarna.nu

 2. Finns med på listan “Måste Besökas”. Äntligen trädgårdskonst som jag vill ha i min trädgård.
  Tack för alla fina tips om Gotland!

  • Hej,
   Tack för din feedback. Kul att du gillar tipsen. Det värmer 🙂

   Stor kram från oss!

   Vänligen // Jenny & LInda
   Trendspanarna.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *