Inspirerande 3-rums lägenhet från Stadshem

Jag har tidigare bott inne i Göteborg i många år och när jag såg denna fina lägenhet på Stadshem så slog mitt hjärta extra slag. Lägenheten  är inte till salu längre men de fina bilderna ligger kvar. Huset är byggt år 1903 och ligger i Linnéstan. Jag bara älskar mixen av nytt, gammalt, IKEA och loppis.


Ursnyggt trägolv!


Foto: Stadshem
/Jenny, Trendspanarna.nu

2 svar på ”Inspirerande 3-rums lägenhet från Stadshem

 1. Hej!

  Har ni någon aning om vart tyget ovanför sängen kommer ifrån? Har letat efter ett tyg med blåa inslag länge och detta följ mig i smaken 🙂 tack på förhand! Med vänlig hälsning, Caroline

  • Hej Caroline,
   Visst är det riktigt fint. Tyvärr så vet vi inte 🙁

   Vi ska hålla öron och ögon öppna åt dig!

   Vänligen

   Jenny & Linda
   Trendspanarna.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *