Julklappskalendern – Vinnare lucka 18-19

God morgon denna härliga söndag! Hoppas att ni njuter och har det bra 🙂 I vår fina julklappskalender som vi har haft tillammans med Royaldesign har vi kommit fram till våra vinnare i lucka 18 och 19.

Stort grattis säger vi!
Kram Jenny & Linda

Ni som har vunnit skicka era kontaktuppgifter + mobnr till trendspanarna[@]hotmail.com

LUCKA 18

Pär: Jag skulle med dessa lurar kunna mata på rejält tryck med min favoritgrupp In Flames. Springer idag runt hemma med in-ear proppar och förstår att det finns bättre ljud och smidigare lurar. De skulle få följa med mig på gymmet och ge mig extra energi när jag lyfter tunga vikter.

Ann-Margret: Jag skulle denna klapp till min kära dotter vilja ge, för Springsteens musik har alltid fått henne att le. Born in the U.S.A hennes favoritlåt är, för den får henne att minnas en mycket speciell konsert. De rockiga tonerna gör att hon tid och rum glömmer, och till Ullevi sig åter drömmer. Fastän det gått över trettio år, är det som att The Boss åter på scenen står. Hörlurar med en ljudkvalité så vass, gör det därför lätt att minnas konserten som gjort henne till Springsteen fan av högsta klass.

LUCKA 19

Elin: Min underbara granne! Hon är född och uppvuxen i Indien och åker ofta dit. Med sig hem har hon otroliga teer och vi säger alltid att vi ska ta en kopp te istället för att bara pratas vid långa stunder i hallen! Det ska bli mitt nyårslöfte, ta tåg i sådana saker som endast kan föra gott med sig!

Julianna: Jag skulle bjuda min sambo på en kopp kaffe. Han jobbar och sliter i stort sett varje natt
för att vi ska klara oss ekonomiskt. Han prioriterar mig och min dotter i första hand. Så
jag vill skämma bort honom med rykande gott kaffe för det är han värd.

1 svar på ”Julklappskalendern – Vinnare lucka 18-19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *