Julklappskalendern – Vinnare Lucka 20-24

Hej alla förväntansfulla! Under december har vi haft en julklappskalender tillsammans med Royaldesign. Efter en intensiv jul och några dagars magsjuka så är vi åter på benen och här kommer vinnarna för lucka 20-24. Vi vill passa på att tacka för era inspirerande och fina svar. Passar även på att tacka Royaldesign som ville ha tävlingen tillsammans med oss!

Stor kram Jenny & Linda

LUCKA 20
Sara: 2015 har varit ett år med mycket prövningar för oss i vår familj. Jag hade mixat en dos kärlek, energi och styrka till oss så att vi även orkar 2016. Gör detta år till det bästa någonsin!

Eva: Jag skulle mixa ihop min egen pesto av alla godsaker jag odlar i mina pallkragar om somrarna. Eller den där lilla basilikan jag köpte på mataffären som jag fick att växa nåt alldeles galet

LUCKA 21
Astrid: Jag skulle definitivt ha denna snygga lampa i mitt underbar kök. Där skulle den göra sig perfekt, i mitt kök med original trägolv från sekelskiftet 18/1900 tal, min öppna spis, till de röda och grå färgerna i köket. Den skulle vara ljuvlig över matbordet och sprida ett vackert ljus vid varje måltid!

Josefin: Anser nu tomten att jag varit riktigt snäll
kanske han kommer att ge mig denna snygga Bell.
Den skulle hänga så fint i mitt kök,
där den får sprida sitt sken över både julefrid och julestök.

LUCKA 22
Vinnare 1
Karin:
 Min käraste kusin Kristin har flyttat till irland,
Jag längtar efter henne mer än ibland

Hon bor i ett hus, gammalt & nött,
Dragit & kallt, men väldigt sött!

Men hon säger att hon nästan alltid fryser,
Ofta förkyld, hostar & nyser

Så en pläd som denna skulle vara så bra,
Jag är säker på att hon skulle ropa ‘hurra’!

Att få ge henne denna skulle vara så kul,
Håller mina tummar hårt & önskar er en riktigt god jul!

Vinnare 2
Anneli: 
Detta vill jag till mina kära barnbarn ge
den ena får pläden att värma sig me’
Den andra får ha mattan i sitt rum
jag ska bara införskaffa ett visum
så jag kan lämna detta i Australien
åker mycket hellre dit än till Karibien
För i Australien finns dessa mina två söta busfrön
och mer svensk design behövs på den stora ön

LUCKA 23
Annika: Min favoritsallad består av ruccolasallad, riven parmesan, körsbärstomater och parmaskinka som varit på en plåt i ugnen som sedan fått svalna en stund och sedan bryts ned i salladen. Ringla över lite god olivolja blanda och variera efter behag. Passar otroligt bra till skaldjur och ett glas vitt.

Neda: En sallad får absolut inte vara för mesig, min favorit innehåller;
Bladspenat, romansallad och tomat i olika färger gärna tillsammans med linser, avokado, valnötter och ost. Dressingen ska helst göras med olivolja, vitvinsvinäger, fransk senap och torkad dragon. MUMS!
Hoppas på tur!

LUCKA 24
Johanna: Absolut min drömvas så fin..Passat så bra hemma hos mig. Älskar blommor i alla dess former och köper en fredagsbukett varje vecka! Blommorna varierar efter säsong. Den skulle få pryda köksbordet året runt, vardag som fest. Hoppas på tur

Pär: Jag skulle fylla den med de blommor som namnet säger. Blåklint, prästkrage, vallmo. Den ska stå ståtligt på midsommarbordet med 7 sorters blommor och bilda min egna Äng. En vacker sommaräng hör den svenska sommaren till.

4 svar på ”Julklappskalendern – Vinnare Lucka 20-24

    • Det var heller inte något krav på att man skulle rimma. Jenny och Linda har säkert valt vinnarna som de tyckte hade bäst motivering. Om någon sen väljer att skriva ett rim som kanske inte ens svarar på frågan, men som den personen tycker är jättebra, behöver man inte vara bitter för att alla andra inte tycker så. Grattis till alla som vann.

    • Härligt med en tävling som inte enbart premierar rim. Roligt att ha en möjlighet att vinna, för en gångs skull.

      Fram för mer tävlingar i den här stilen, så hoppas jag att jag har lycka nästa gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *