Julklappskalendern – Vinnare lucka 6-8

Hej alla! Vi vill tacka alla för erat tålamod och för att ni är med och tävlar i vår julklappskalender som vi har tillsammans med Royaldesign. Det tar tid att välja ut våra vinnare då vi läser igenom alla kommentarer. Här kommer våra vinnare för lucka 6-8. Kram Jenny & Linda 🙂

Du kan se vinnarna för Lucka 1-5 här!

LUCKA 6: (Eos lampa från danska Vita)
Angelica: Om jag vann skulle denna lampa få hänga i mitt vardagsrum. Jag ska flytta till egen lägenhet, alltså separera med min nuvarande pojkvän. Vi har 2 barn tillsammans, och dom kommer bo varannan vecka. Det blir en 2a, och barnen får självklart rummet, så vardagsrummet blir delvis mitt sovrum. Skulle betyda mycket med något så fint att lysa upp rummet med.

Malin: Åh denna fina lampa jag länge önskat,
ekonomin har därimot allt annat än grönskat.
En romantisk lugn känsla denna skulle ge,
I sängen jag skulle ligga och titta upp för att denna se.
Jag skulle alltså vilja hänga den i sovrummet mitt,
Där jag har mycket annat som också är vitt.
En underbar julklapp till mig själv detta skulle vara,
Sedan kan jag utan klappar mig klara!

Mathilda: Den där är ju så fin!!
Om jag vann, så skulle jag lägga den under julgranen, inslagen i ett fint paket och hoppas på tur – ja, att min man inte blir sur.
Vi har lite olika smak när vi inreder vårt vackra etage-hak. Men om den låg i ett stort paket, från en okänd avsändare (ni vet), så skulle han inte göra annat än att le – eftersom att svärmor sitter brevé! ?

..Sen skulle den hängas upp i sovrummet… (Mohaha)

LUCKA 7 (Componibili från Kartell )
Anne-Lie: Vid Bäddsoffan-Bor i en 3:a med 2 vuxna barn.Jag sover i vardagsrummet i bäddsoffa,har inget val.Förvaring för mej är väldigt illa. Componibili skulle lösa problemet om jag den skulle vinna.

Carola: Jag skulle byta ut vårt trista lackbord vi har bredvid sängen och använda denna som ett nytt sängbord, det skulle bli så himla skönt med små lådor för handkräm och annat som vi inte kan ha stå framme för då pillar gärna minstingen på dem och framförallt oj oj vad snyggt det skulle bli jämfört med nu

LUCKA 8 (Salt & pepparset och en Chicken Roaster från Le Creuset)
Maritha: Det viktigaste är att få en blandning av familjens olika matkulturer. Det svenska blandat med det italienska och ibland med en touch av det serbiska. Sillen, laxen och skinkan blandat med osten, salamin och panettone tillsammans med cevapcici. Gott för både hjärta och själ!

Pelle: Det viktigaste på julbordet (och då menar jag verkligen direkt på) är min gamla mors egengjorda julduk. Hon gjorde den på 50-talet och den är fantastiskt ful. Med potatistryck gjorde hon gula snögubbar (eftersom vit färg inte täckte) extremt klumpiga julgranar (försök få till grankvistar med hjälp av potatistryck får du se) och stjärnor med fyra uddar (var lättare att karva ut ur potatisen). Men som sagt, ingen jul utan mors julduk. Sen behöver jag väl inte ens nämna att just potatis inte funkar på vårt julbord.

2 svar på ”Julklappskalendern – Vinnare lucka 6-8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *