Lagerhaus lanserar kollektionen Therese Lindgren + Lagerhaus

I november släpper Lagerhaus en kollektion i samarbete med Therese Lindgren. Färgskalan är jordnära, med inslag av dusty rosa och ljust blått. Fina naturmaterial, krispiga print och härliga citat.

– Jag ville få fram känslan av mys och värme. Du vet, mysig filt och gosiga tofflor, varmt te, tända ljus och mjuka färger. Och jag är superstolt över resultatet! Mitt hem är otroligt viktigt för mig och med hjälp av rätt inredning kan jag skapa en ombonad harmonisk miljö som jag känner mig trygg iberättar Therese Lindgren.

Therese Lindgren önskade att kollektionen i största möjliga mån skulle vara gjord av mer hållbara material. Flertalet av produkterna ingår därför i Klokare Val – Lagerhaus egen guide till produkter som tar extra hänsyn till människa och miljö.

– Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Det gäller att ta ansvar och orka bry sig, säger Therese.

I kollektionen syns bland annat en grovt stickad filt i 100 procent återvunnen polyester, kudde FLARE har framsida i ekologisk bomull, en baksida av ekologisk bomullssammet och är stoppad med återvunnen polyester. Bäddsetet SAND är gjort av ekologisk bomull och alla anteckningsböcker är FSC-märkta.

Therese Lindgren Collection lanseras online och i alla svenska butiker from 22 november.

/Jenny & Linda

Thereselindgren5810
Thereselindgren5847
Thereselindgren5858
Thereselindgren5898
Thereselindgren5956
Thereselindgren5992
Thereselindgren5998
Thereselindgren6014
Thereselindgren6044
Thereselindgren6057
F
oto: Lagerhaus 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *