Lekfullt, grafiskt och färgstarkt – ny tapetkollektion av Erica Jacobson

Photowall är glada att presentera In My Mind – en grafisk och uttrycksfull tapetkollektion skapat av den svenska illustratören och designern Erica Jacobson. Kollektionen består av sju unika mönster i klara och starka färger.

I kollektionen IN MY MIND får vi kliva in i Erica Jacobsons sprudlande sinnevärld med färgglada mönster som utstrålar glädje och energi. Hennes intuitiva känsla för färg och form har blivit hennes självklara signum och hennes karakteristiska uttryck återfinns i varje tapetmönster.

Motiven har en modern retro-look inspirerad av bland annat Niki de Saint Phalle, Matisse och klassiska Vouge-omslag från 30-talet. Varje tapetmönster är handritat och har skapats utifrån Ericas svartvita teckningar som hon sedan färglagt digitalt.
 – Jag vill att det ska kännas handgjort. Att varje penseldrag och pennstreck får ett levande uttryck. Jag gör flera svartvita teckningar för att få upp en kvantitet, som jag sedan kan välja ifrån. Oftast är det de mer skissartade teckningarna som blir bra, de lite omedvetna. Försöker man rätta till och göra det ”ordentligt” är det lätt att gå miste om nerven i uttrycket, säger Erica Jacobson

Inred ditt hem för en färggladare framtid. Med sina glada former och varma färger skapar tapetkollektionen IN MY MIND ett iögonfallande konstverk och ett självklart samtalsämne. Låt dina tapeter fylla rummet med en helt ny energi och livsglädje – den färgglada trenden är här för att stanna. Kollektionen IN MY MIND består av 7 tapetmönster i olika färgställningar och säljs exklusivt hos Photowall.

Foto: Photowall
/Jenny & Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *