LUCKA 02 – DAGENS TÄVLING I JULKLAPPSKALENDERN

God förmiddag! Dags för lucka 02 i vår julklappskalender. Idag har vi äran att öppna den tillsammans med danska House Doctor. Dagens vinst är fina DIY01 taklampan i glas som är en riktigt cool och stilren lampa (värde ca 1 100 kr). Den består av 12 st klara ofärgade glaskulor samt silverfattning för glödlampa. Passar in i vilket rum som helst! 🙂 Så ta nu chansen och vinn något fint till dig själv eller att ge bort. Svara bara på frågan nedan så är du med!

Svara på frågan:
– Vilket rum hemma hos dig skulle behöva lite extra ljus?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom  4 december 2016

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka2

diy01-house-doctor

602 svar på ”LUCKA 02 – DAGENS TÄVLING I JULKLAPPSKALENDERN

 1. Denna skulle passa utmärkt över vårt matsalsbord där det hittills är tomt sen vi flyttade in. Håller tummarna stenhårt för lite tur ?

 2. Nyinflyttad med många rum som behöver både
  belysning och inredning framöver.
  Jag skulle välja att hänga denna underbara
  lampa i mitt sovrum.

 3. Jobba i mörker aldrig mer, inte med ljuset denna lampa ger.

  Jag har ännu inte, efter två år, hitttat någon taklampa att ha i vardagsrummet/min sambos arbetsplats eftersom det är så högt i tak. Alla lampor vi tittat på har sett så futtiga ut och vi har därför levt i mörker under alldels för lång tid. Denna lampa hade varit helt passat helt perfekt i vardagsrummet då det är lite höjd på den.

 4. Å vad snygg! Skulle kunna lysa upp varje rum hemma hos mig. Men jag väljer hallen, där skulle alla kunna se den!

 5. hemma hos mig är det “master bedroom” som behöver ljus. Just nu har vi ingen taklampa alls, så man får treva sig fram 🙂

 6. Hemma hos mig är det hallen som skulle behöva lite extra ljus. Det är svårt att få till bra sken där men med denna lampa skulle det nog inte va ett problem. Om inte annat är den bara då sjukt snygg att titta på så det skulle va nog ?

 7. Jag har LÄÄÄNGE suktat, men inte vågat. SÅ otroligt häftig, samtidigt som den är väldigt annorlunda. Framför mig ser jag den hänga i vårat alldeles för vita, bleka gästrum där det just nu endast finns en liten fönsterlampa. Vi flyttade till hus i Augusti så gästrummet har i n t e varit någon prioritet! Dags att bli det nu tycker jag med denna fräsiga lampa från House Doctor! 🙂

  God jul

 8. Gästerna hos mig ofta klagar
  dock inte på maten jag lagar
  Däremot över saknad av ljus
  över mitt matbord i mitt hus
  Nu när värden hos mig ska måla
  är det oså dags att fixa lite ljus i min håla
  I vardagsrummet får den hos mig lysa
  o inte bara gäster utan även jag får mysa

 9. Svårt att välja mellan mitt sov- och arbetsrum och hallen. Nej, nu inser jag att hela lägenheten är lite för mörk!

 10. Såå fin!! Den skulle bli perfekt i vår hall som just nu är så mörk och dyster utan lampa. Den skulle bli det första vi ser när vi kommer hem och vi skulle bli överlyckliga av att både kunna se hallen och framförallt kunna se på denna pärla i taket!

 11. Är i väldigt behov av en vacker lampa till köket! Denna skulle göra om hela köket.

  Tänk att en sådan vacker lampa ha,
  Ett ljus som genast får mig må bra,
  Då skulle jag och vänner inne mysa,
  Istället för att ute frysa,
  Kanske skulle jag då orken få,
  Om jag vinner skulle jag all glädje få

 12. Den här lampan hade varit så fin
  I vårt lilla krypin
  I vardagsrummet hade den passat så bra
  Åh vad jag denna vill ha! ?

 13. Jag skulle vilja fräscha upp vardagsrummet lite. Det är liksom lite bortglömt. Sitter nu i soffan och tittar upp mot den fula, gamla vita takfläkten. Den ska bort. Önskar därför vinna denna skönhet att ha över soffbordet!

 14. Denna hade passat så bra i mitt kök! Lillasyster i familjen är duktig att hitta på hyss och hade lampkronan som lian i våras… den är Ganska skev och vissa kulor gick sönder, så jag håller tummarna att hon lugnar ner sig snart!

 15. Då pappa är elektriker och riktigt nördigt intresserad av lampor så bestämmer han i övriga huset, men i mitt rum där bestämmer jag. Jag skulle därför vilja sätta dena lampa i mitt sovrum då det för tillfället endast lyses upp av en julstjärna…

 16. Denna lampa är ren ögonfröjd
  Och skulle göra hela familjen nöjd
  Med läcker design som attraherar hett
  Vore den i vardagsrummet åh-så-rätt!

 17. Men oj, oj, oj vilka fantastiska vinster ni bjussar på, tjejer! Så trevlig julkalender, det är en ren fröjd att få vara med!

  Ja, vilket rum som skulle behöva extra ljus? Nu när man kommit upp i åren och synen inte är som i ungdomens dagar så skulle ALLA rum i huset behöva extra ljus! Men den här fantastiskt vackra lampan vill man ju ha på en hedersplats, så alla kan njuta av dess skönhet och fägring! Där den behövs bäst är i vardagsrummet, där tillbringar vi mycket tid. Läser, handarbetar(jag), tittar på TV, äter middag och intar kvällsfikat. Den lampa som sitter i taket nu, måste man nog kalla prydnadslampa, för mycket ljus skickar den då inte ut och det lilla ljuset strålar rakt upp i taket!

  Så, är jag den lyckliga vinnaren så är platsen helt klar, det blir i vardagsrummet den ska få lysa och skina så vackert. Man kan även njuta av den om man är i köket, ligger och latar sig i kökssoffan, arbetar eller äter. Tror att den skulle bli alldeles perfekt i vårt vardagsrum!

 18. Åhhhh jag funderar mig trasig på vad vi ska ha för en lampa i vardagsrummet. Men denna…. mmm skulle sitta som en smäck!!!

 19. Vi flyttade precis in i vårt lilla radhus. Och just nu är det flyttkartonger, målarfärg och saker överallt. Men om nån vecka eller två när vi fått iaf lite ordning tror jag att den här lampan skulle bli riktigt fin i vårt vardagsrum. Just nu hänger där en ensam naken glödlampa med kallt sken och lyser ilsket. Vore fint att byta ut den mot DIY01.

 20. Tänk vad härligt att få en riktigt kul lampa i hallen! Något som säger att detta hus skulle vara fantastiskt att hälsa på i!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *