LUCKA 02 – DAGENS TÄVLING I JULKLAPPSKALENDERN

God förmiddag! Dags för lucka 02 i vår julklappskalender. Idag har vi äran att öppna den tillsammans med danska House Doctor. Dagens vinst är fina DIY01 taklampan i glas som är en riktigt cool och stilren lampa (värde ca 1 100 kr). Den består av 12 st klara ofärgade glaskulor samt silverfattning för glödlampa. Passar in i vilket rum som helst! 🙂 Så ta nu chansen och vinn något fint till dig själv eller att ge bort. Svara bara på frågan nedan så är du med!

Svara på frågan:
– Vilket rum hemma hos dig skulle behöva lite extra ljus?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom  4 december 2016

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka2

diy01-house-doctor

602 svar på ”LUCKA 02 – DAGENS TÄVLING I JULKLAPPSKALENDERN

 1. Vårt vardsgsrum hade vekligen behövt en snygg lampa i taket. Just nu har vi en tråkig gammal plafond som var inne för 20 år sen.

 2. Åh! Den här lampan har jag velat ha hur lääänge som helst! Om jag har turen att vinna så skulle jag hänga den i vardagsrummet över vårt soffbord i marmor! Den hade verkligen passat perfekt där!

 3. I vårt stora matrum, där vi ofta sitter och gör allt möjligt förutom äter skulle denna nog lysa upp rejält och dessutom utgöra ett vackert blickfång

 4. I hörnan i vardagsrummet, ovanför läderfåtöljen jag ärvt efter farmor. Det är så fint att sätta taklampor i hörn, och jag tror kontrasten ärvd sliten fåtölj och modern dansk lampa skulle bli kanon!

  Jag behöver ljus där eftersom jag gör en hel rad massa saker där: läser sagor för barnen, letar efter det där kvittot jag vet att jag sparade, klipper tånaglarna (fast det talar vi inte om) och mycket annat. Med en dimmer så kan jag sitta där framåt julaftonskvällen och sippa på lite champagne.

  Allt gott!

 5. Åh, så snygg. Den skulle få hänga i vardagsrummet över farmors gamla matbord. Älskar när gammalt möter nytt, modernt möter bättre begagnat. Nu är det bara att hålla tummarna för en ljusare matupplevelse.

 6. Hej

  Denna underbara lampa skulle passa så hemma hos min son. Lättare sagt i hans hall där man även ser köket o vardagsrummet. Lampan blir i centrum, precis som den förtjänar.

 7. I hallen denna skönhet ska få hänga från vårt tak,
  den kommer verkligen att passa hela familjens smak.
  Ett mörkt rum utan fönster är vår hall idag,
  här skulle verkligen behövas ett krafttag!
  När man beslutsångest har kan det ta tid att hitta rätt,
  men när denna dök upp var valet lätt som en plätt.
  Med silvrig metall och stora glober av glas,
  skulle jag gå in i hallen och uppleva varje dag som ett kalas!

 8. Om jag vann den härliga klasen skulle den få lysa upp vårt vardagsrum där det just nu hänger en naken bygglampa i taket.

 9. Vardagsrummet. Vår lilla familjs nav där lampans sken strålar och ger energi till små, små fötters ivriga lek på vardagsrumsgolvet.

 10. Definitivt köket!
  Eluttaget i taket har varit ur funktion i 😮 2 ÅR!
  Nu har en elektriker varit här och fört med sig ström men vart är ljuset i mörkret?!
  Jag menar vem vill inte ha såpbubbel liknande lampor att beundra, drömma sig bort o garva åt! Me, me mee!! 🙂

 11. Vi håller just nu på att få ordning på vårt minimala rum som ska bli mys-, gäst- och -arbetsrum. Det är inte mer än 1,95m brett och 3,10m långt. Men mysigt ska det bli. Nu är det tyger, vägg-grejor, matta och fina lampor som gäller! Den här lampan skulle passa perfekt in! Hade tänkt hänga den från taket, i ett hörn intill soffan.

 12. En underbar lampa som skulle lysa upp tillvaron hos min dotter och överraska henne när hon kommer hem från en årslång resa ute i världen!

 13. Som katten runt het julgröt har jag länge kollat in den här stilrena favoriten! Lampan skulle passa perfekt ovanför mitt soffbord, ett ställe som jag själv känner att jag lite glömt bort. DIY01 du är så varmt välkommen hem till mig! 🙂

 14. Eftersom jag bor i en liten etta med öppen planlösning så skulle denna fina lampa vara i centrum av sovrummet, vardagsrummet, köket och det lilla kontoret 😉

 15. Drömmlampa!! Vi har för tillfället ingen lampa över matbordet i köket. Skulle vara roligare att se varandra och maten 🙂 Denna lampa skulle passa sååå bra!

 16. Detta är ju drömlampan! Den skulle vara så himla fin över vårt matbord där jag hela tiden känt att det saknats något eller inte hittat något som passar in. ÄLSKAR den här 🙂

 17. Den här snygga lampan skulle lysa upp vårt nytapetserade vardagsrum i vårt nyköpta hus, vardagsrummet saknar egentligen en sak och det är en lampa ✨⭐️

 18. Denna fantastisk fina lampa skulle få lysa i vårt kök/ vardagsrum! Vi har två platser som behöver ljus och den skulle passa perfekt på båda ställena!

 19. Hej, jag vill vinna lampan åt min sambo då hon önskat sig exakt denna lampa. Skulle bli en fin julklapp som lyser upp tillvaron 🙂

  • Den skulle passa i lägenheten jag och min sambo ska köpa i Uppsala kommande år. Det är ett hypotetiskt rum än så länge men jag har önskat mig denna lampa i flera år men inte köpt den eftersom vår nuvarande lägenhet är så trång.

 20. Åh, jag skulle kunna hänga upp den i både kök och vardagsrum! Jag flyttade in i min lägenhet i juni och har fortfarande inte hittat “rätt” lampa och belysning. Det börjar bli mörkt… ?

 21. Jag älskar denna lampan. Våran hall har idag en lampa som inte lyser upp tillräckligt – det skulle denna göra. Lampan skulle bli fantastisk i våran hall!!! Hoppas!!!

 22. Älskar denna lampan!! Jag och min familj har bott i asien i många år och har precis flyttat hem till Sverige. Om två veckor flyttar vi in i vår nya lägenhet i Sthlm och lampan hade varit såååå fin i vårat vardagsrum!!

 23. Vårt nya allrum på övervåningen har inte fått någon belysning ännu så där skulle den här fina lampan passa fint. Med den över soffbordet hade det blivit så fint och mysigt!

 24. Önskar denna fina lampa över vårt egengjorda matsalsbord, har flyttat för ett år sedan men saknar fortfarande lampa där 🙁

 25. Efter flera års tid med att bo hemma hos min älskade far, har jag nu äntligen lyckats få ett 1:a handskontrakt. Just nu befinner jag mig i skedet med att inreda min nyvunna 1:a och har en tanke om att dela upp rummet i två sektioner, en del för vardagsrum och en del för sovrum. För att uppnå känslan av två rum är min tanke att använda mig av en rumsavdelare/hylla från resize design men ÄVEN två olika taklampor i vardera sektion för att ytterligare spä på illusionen om två rum. Denna lampa hade varit fantastisk i vardagsrummet, ovanför soffbordet!

 26. I vårt finrum har vi ännu ingen lampa över matsalsbordet, såhär tre är efter inflytt. Min tanke var att det räcker med stearinljus och punktbelysning, och det är klart att det är romantiskt, men ibland vill vi se lite mer. Tänk att få se maten man äter också! Det vore ju en fröjd.

 27. Jag är på jakt efter en ny lampa till vardagsrummet. Den som blev uppsatt efter inflyttningen, som “bara skulle hänga där tills jag hittat Lampan med stort L”, hänger fortfarande där. Nu är det dags att då vardagsrummet komplett!

 28. Denna coola lampa skullen verkligen bli en WOW faktor och pricken över I-ett på vår nyrenoverade gäst toalett.?

 29. En fantastisk fin lampa som som skulle lysa upp vårt hem på det bästa sättet. Jag skulle placera den i vår större hall där vi ofta sitter i fåtöljen och läser för våra barn ???

 30. Barnen har fått sovrummet för sig själva och vi har bygget en sovalkov längst in i vardagsrummet. 3,40 i takhöjd men ack så mörkt det är.
  Mer ljus i sovalkoven vore idealet och då är House Doctors DIY01 det självklara valet.

 31. i taxin, i trappen, i hissen, I HALLEN! I vår första lägenhet! Tänk att varje dag få se denna lampa när man går och kommer hem! Mer house doctor åt folket!

 32. Denna snygga diy lampa skulle passa perfekt i hallen för att lysa upp i alla hörn eftersom jag inga fönster där har. Då ingen lampa just nu finns där vore det inte fel med lite el speciellt när man kommer hem sent om natten och inte vill trampa på den underbara katten. Kollat och tänkt på denna länge men när det är ont om pengar är det inte alltid så lätt. Hoppas och önskar att den äntligen kan bli min. Tack och kram hoppas ni har det så bra.

 33. Vårt sovrum! 🙂
  Vi har nyligen köpt en lägenhet som är en 1,5:a omgjord till en 2:a. Väggar har monterats upp & gjort den gamla sovalkoven till ett sovrum med endast betongglas i en liten rektangel som fönster & ytterst lite ljusinsläpp.
  Hjälp vi behöver ljus!

 34. Jag önskar att vinna denna fina lampan som skulle få hänga i vardagsrummet där jag saknar en lampa och den skulle passa perfekt ❤️??? Hoppas på tur

 35. Denna prakt skulle verkligen göra så att vårt vardagsrum får en häftig feeling. Högt i tak & öppen planlösning skulle lyfta fram dens vackra egenskaper.

 36. Jag hade så gärna placerat denna lampan i sovrummet! Har visualiserat den så många gånger där i taket och tittat på den på nätet så många gånger, den är så jäkla snygg. Så håller tummarna 🙂

 37. Åh, denna skulle jag vilja ha i alla rum men för att välja ett skulle det bli ovanför matsalsbordet där den gamla 50-t lampan gick i kras. Håller tummar och tår.

 38. I 12 ofärgade glaskulor och designad danska House Doctor är denna fantastiska lampa så mycket mer än kuriosa. En riktig skönhet där den pryder mitt tak i hallen. Behöver verkligen en taklampa som ger glädje och harmoni i mitt lilla hem.

 39. I vår etta på fjutti (40) kvadrat
  Skulle denna lampa göra sig adekvat
  I avsaknaden av rum
  Hade denna bedårande sak blivit vårt signum
  Bland mängder av ting
  Hade lampan blivit “the thing”
  Över vårt bord skulle den passa som bäst
  Speciellt nu när vi bjudit in till julefest

 40. Ovanför vårt piano, som står i en del av vårt L-formade vardagsrum där vi har alldeles för lite belysning & även för lite naturligt ljus, där skulle lampan få hänga och lysa upp både tangenter och rum:-)

 41. Torde lampan min lägenhet smycka,
  skulle den sprida både ljus och inredningslycka

  Modern detalj elegant och stilren,
  som samtidigt förgyller både sovkupén och huvudentrén

  Gör även den minimala lägenheten komplett,
  I mitt enda rum skulle lampan passa rätt!

 42. Vi skulle behöva en bättre belysning över vårat matbord. Det är faktiskt rätt bra att kunna se vad man äter.

 43. Vi har köpt hus och har ett rum helt oinrett som vi vill ha som ett matrum…saknar allt förutom ett stort ekbord som vi tänkte köpa snygga stolar till…och en dröm som min sambo och jag har är att få ha en DIY lampa från Housedoctor ovanför vårt stora ekbord…lampan är så våran stil och skulle vara pricken över i…vi är väldigt fäst vid den?

 44. Tänk att få lysa upp vårt lilla matrum med denna bubbliga ljusgåva. Att skänka ljus över alltifrån rogivande kaffetår till värmande middag med nära och kära och festmåltid med glam och stoj. Och däremellan även få skina över flitig lisa som jobbar och sliter i sitt mörker.

 45. I vardagsrummet, i husets hjärta! Har alltid velat ha något liknande som denna från House Doctor. Ett blickfång i taket som kommer sprida det mest fantastiska ljus nu i vintermörkret!
  Älskar att det står i beskrivningen att lampan ej är ätbar!

 46. Denna fantastiska lampa som jag tittat på i månader! ? Den hade gjort sig i trappen ner i källaren, där det är högt i tak och mörkt! Vi har tv-rum i källaren och 2 mörkrädda barn! Så denna hade verkligen gjort susen för oss ?????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *