Lucka 03 – Dagens lucka i julklappskalendern

God morgon! Idag är det första advent och hoppas ni alla har börjat att komma in i julstämning. Idag är det ärnligen dags för lucka nummer 03 i vår julklappskalender. Idag har vi äran att öppna den tillsammans med norska Northern Lightning. Vars lampor vi gillar skarpt! Idag har du möjlighet att vinna tuffa lampan “Buddy wall lamp“, värde 1 590 kr. Så ta nu chansen och vinn något snyggt och praktiskt till dig själv eller att ge bort. Svara bara på frågan nedan så är du med!

Svara på frågan:
– Var skulle du placera denna lampa om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom  5 december 2017

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka3

 

204 svar på ”Lucka 03 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Önskar mig en Buddy i mörkret att tända,
  mitt sovrum har endast taklampa som blända.
  Placerad vid sängen till läsning och mys,
  get Buddy både stämning och ”lys”!

 2. Detta är ju en helt fantastiskt smart och vacker liten lampa. Jag skulle personligen placera den i en julklapp till min kära syster. Hon klagar på att hon inte har en bra läslampa och krasst med vettigt “läsljus” till sina studier i sin lägenhet. Jag vill givetvis komma som en vit riddare och lösa problemet som den älskvärda storasyster som jag är. =) Så denna julklapp skulle komma väl till pass och göra min syster oerhört glad. <3 Mvh och God Jul, / D

 3. Jag skulle sätta den på väggen i soffhörnet där jag gärna hänger med en bok om kvällarna. Nu den mörka årstiden behövs det lite mer belysning än vad jag har, så denna hade verkligen gjort sig där.

 4. Jag skulle placera den ovanför min mammas säng. Hon har fortfarande en bordslampa som
  Läslampa vid sin säng för hon har inte riktigt hittat den rätta läslampan. Den här är ju bara föööör snygg för att vara sann! Hon skulle bli jätteglad!

 5. Mellan min sambos bokhylla och soffan, sen vi flyttade ihop blev det mycket mörkare här med mer möbler och mindre ljus. Han ser sämre & sämre, så han behöver lite mer ljus när han sitter i soffan och jobbar.

 6. När solen sig ner beger
  är det något mycket hemskt som sker.
  Vår fina tavelvägg som man annars alltid ser
  syns då ej något mer.
  Elegansen som väggen oss på dagen förser,
  på kvällen oss överger.
  För att råda bot på detta problem, så önskas av er
  denna lampa att lysa upp tavlorna med, så kan de avnjutas av fler!=)

 7. Vinner jag Buddy Wall lamp, denna svarta lila juvel, skulle den få sitta vid min favoritfåtölj i vardagsrummet. Där jag handarbetar, läser, kikar på TV och njuter av eftermiddagsfikat!

  “En underbar lampa i design så fin, pryder sin plats på vägg eller i hylla.
  Önskar så att den vore min, Buddy wall lamp skulle hemmet till fullo förgylla!
  Den charmiga lampan skänker oss ljus, den skall lysa upp i dunkla vrår i vårt hus.
  Lampskenet skall skänka värme och frid, behövs i denna mörka vintertid.”

 8. Jag skulle placera den här lampan vid min älskade sambos säng så han får lite bättre ljus när han läser sagor för barnen ❤️

 9. Den skulle få sitta vid myshörnan, där det i nuläget fattas en lampa, så man kan krypa upp med en bok o en filt, och drömma sig bort en stund?

 10. Northern Lighting skulle få lysa upp tillvaron i soffans mörkaste hörn från väggen bakom. Mycket ljus behövs nämligen för focus att trä tråd på nålen eller läsa finstilt text.

 11. Juletiden är sjävklart årets vackraste period,
  men i dessa mörka tider får jag anta en ny studiemetod.
  Utan en lampa över mitt skrivbord,
  så kan jag inte läsa ett enda ord.
  Textböckerna jag läser blir bara ett enda brus,
  när jag försöker att urskilja dem under ett sterinljus.
  Vad jag saknar är en vacker lampa på min vägg,
  nu hoppas jag att tomten kan dra fram en sådan ur sitt skägg.

 12. Jag vill gärna placera den hos ett barnbarn där han själv får bestämma var han behöver mer ljus. God Jul och hoppas på tur!

 13. Wow, supersnygg lampa! Jag skulle placera den intill sängen där jag ännu inte hunnit sätta upp någon lampa. Det skulle passa in perfekt hemma hos mig och jag skulle äntligen kunna läsa i sängen på kvällen!

 14. Jag skulle ge lampan till min son. Han har varit avundsjuk på storebrors sänglampa ett bra tag och denna skulle passa fint in i vårt delade sovrum.

 15. Åh så fin ?, den skulle få hänga över sängen i vårt gästrum. Vi har ännu inte hunnit få upp någon sänglampa där så denna hade verkligen varit en drömvinst.

 16. Skulle passa perfekt i mathörnet så både jag och Antimus får ljus när han väcker mig mitt i natten och vill ha mat. Om ni undrar så är Antimus vår goa katt.

 17. Jag skulle antingen ha den i vår trappa till övervåningen eller på hallen/allrummet på övervåningen där jag brukar sitta och läsa böcker med dottern men saknar bra belysning.

 18. en läslampa till dotter och ge på hennes student en bästa present för en blivande högskolestudent att ha en bra läslampa i sin studentlya <3

 19. Jag skulle sätta den vid min underbart sköna fåtölj. Vet inte om det beror på åldern men jag har en tendens att tycka att all belysning är dålig… I min fåtölj sitter jag när jag stickar eller surfar på datorn. En bra belysning vore guld värt!

 20. Denna fina lampa skulle få en given plats över skrivbordet. Vi håller precis på att totalrenoverar min sambo farfars hus o kommer flytta in i januari så en sådan här fin julklapp kan inte komma lägligare för oss?✊️

 21. I vår hall i vårt alldeles nya hus. I hallen är tanken att skapa en liten läs- och tv- hörna där denna lampa skulle bli så fin och fylla en bra funktion.

 22. Den skulle få sitta på väggen i ett av våra gästrum. Vill att mina gäster skall trivas och känna sig omhändertagna och vill därför möblera med omsorg.

 23. Denna skulle hamna i mina söners sovstuga i vår stuga, så att de har en bra läslampa när de ska läsa tidningar och böcker om kvällarna 🙂

 24. Vår familj har köpt ett härligt gammalt hus,
  en riktig träpärla med takhöjd och magnifikt ljus!
  Jag vet dock inte vad tidigare ägare haft för inredningsinspiration,
  här möts 70-talsgolv, 90-talstapeter och furu i kombination!
  Nu ägnar vi dagarna åt små och stora renoveringsbestyr,
  vi är helt gröna på detta -det är ett nytt äventyr!
  Denna vackra lampa skulle dock verkligen sätta pricken över i:et
  i sonen Theos snart färdiga rum, där han kommer spendera en stor del av livet

 25. Jag skulle placera lampan ovanför min säng! Har precis gjort om mitt sovrum och köpt nya möbler, nu saknas de små men dock så viktiga inredningsdetaljerna, bl.a en läslampa! Jag som älskar att läsa böcker sent på kvällen har verkligen tröttnat på att använda en ficklampa!

 26. I hallen! Vid vantlådan! Står där varje morgon och letar vantar som hör samman, men det är så mörkt och går därför alldeles för sakta. Och så missar jag bussen… igen….!

 27. Skulle placera den ovanför vår nya bänk i hallen där det just nu är lite väl mörkt. Tänk att få lysa upp med den här snygga lampan!

 28. Denna skulle självklart i sovrummet sitta,
  så jag allt lätt kan hitta,
  men så kan jag också något mysigt läsa,
  när jag ligger i sängen och jäsa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *