Lucka 03 – Dagens tävling i julklappskalendern

God förmiddag denna härliga lördag! Dags för lucka 03 i vår julklappskalender! Idag har vi äran att ha den tillsammans med Interflora. I vinst är julbuketten Stjärnstoft (+vas), värde 890 kr. En oerhört vacker och maffig bukett i vita toner som förgyller julen och som man ofta inte har råd att unna sig själv. Svara bara på frågan nedan så är du med!

Svara på frågan:
– Vem skulle du ge buketten till om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 5 december 2016

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka3

 

286 svar på ”Lucka 03 – Dagens tävling i julklappskalendern

 1. Denna vackra bukett hade jag velat ge till min far som uppmuntring där han sitter ute i skogen i sitt lilla torp, ofta ganska ensam. Tror att denna vita bukett skulle lysa upp hans vardag 🙂

 2. Det finns en person som sätter pricken över i:et
  som genom sin existens förgyller livet!
  Som leker, busar och kommer med visdomsord,
  som har en sund inställning till livet och vår jord.
  Han är pappa till mina barn och jag älskar honom så,
  därför är det självklart, att han denna bukett skulle få!

 3. Om jag har turen att vinna denna vackra bukett så kommer jag att med varm hand överlämna den till min väninna Gunilla som varje jul och nyår bjuder hem mig att fira helgerna tillsammans med hennes familj efter att jag blivit ensam. Det är underbart att ha sådana vänner.

 4. Den skulle jag så gärna vilja ge till min dotter.
  Hon är värd all världens uppskattning
  Hon har varit arbetslös en längre period och det är tufft
  Ännu en gång snubblade hon på mållinjen och jobbet hon hoppats på gick till en annan. Som mamma önskar jag henne glädjen att få den här vackra

 5. Det skulle absolut vara trevligt att ge denna till min fantastiska mamma, men just nu gör vi lägenheten klar för försäljning så den skulle nog få en plats i lägenheten för att skapa en god stämning.

 6. Jag skulle ta buketten själv. Efter en tuff höst med relationsproblem och omorganisationer på jobbet skulle buketten lysa upp där hemma.

 7. -Åh så magnifik!! Dröm att få ge den till min fina vän som haft en tuff höst med sjukdom och sorg. Hon unnar sig inte själv blommor. Efter all dyster skulle hon behöva få lite lyster♥

 8. Jag skulle vilja ge denna vackra bukett till min mamma! Världens bästa mamma, svärmor, mormor och farmor. Hon finns alltid där när man behöver någon att prata med. Ställer upp i vått och torrt. Tänker mer på andra bästa än på sig själv. Oftast glömmer jag och säkert mina syskon bort att tala om hur mycket hon betyder och hur mycket vi älskar henne. Nu efter att våran pappa gått bort behöver hon extra mycket kärlek från oss. Och en blomma skulle lysa upp i julmörkret. Tack!! Mvh Johanna

 9. Jag skulle ge buketten till min man, med tvillingar på tre månader här hemma har vi inte hunnit skapa någon julstämning så jag vill helt enkelt ha buketten i mitt eget hem!

 10. Jag skulle ge den till min mamma som vi firar jul hos i år. Hon har slitit som ett djur i alla år medan barnen bodde hemma och i år är hon, tillsammans med sin man, värd för familjejulen med alla barn och barnbarn – totalt 20 stycken har vi blivit. Hon kan behöva en blomma somuppskattning för allt slit hon lagt ner och fortfarande behöver göra. Åtminstone en jul till…❤️

 11. Jag skulle ge den som en belöning till mig själv. Det är jag värd.
  Buketten är fantastiskt vacker och jag älskar blommor 🙂

 12. Min fantastiska mamma, förebild och bästa vän, hon skulle bli så otroligt glad för denna fantastiska bukett! Hon finns alltid där för mig och gör allt för att jag ska må bra. Jag fyllde just 25år och har flyttat till en ny stad och skulle jobba på min födelsedag, då var hon världens underbaraste som hade beställt bud med blommor och bud med lunch och tårta till mitt jobb. Hon är fantastisk och värd det bästa! Vore otroligt roligt att få skämma bort henne med denna bukett <3

 13. Skulle ge den till min vän som länge kämpat med den ena motgången efter den andra och som nu äntligen efter en lång tuff tid som inneboende i en dysfunktionell familj ska flytta till egen lägenhet.

 14. Min snygge kille skulle gå en stor blombukett! Vi har bara träffats i fem månader men det känns så rätt. Enkelt, smidigt, lite spännande och massor av kärlek. En bukett som speglar det skulle jag vilja ge till honom.

 15. Jag skulle vilja ge den underbart vackra buketten till min älskade make. Under min långa sjukhusvistelse tog han hand om allt här hemma samtidigt som han skötte sitt jobb. Han stöttade, peppade och uppmuntrade mig hela tiden under den kämpiga och tuffa rehabiliteringen. Han är helt fantastisk, en så hjärtinnerligt snäll och god person, det finns bara en av han. Skulle så gärna vilja att han fick dessa ljuvliga blomster som tecken på min tacksamhet och kärlek!

 16. Jag skulle ge den till mina fantastiska svärföräldrar som ställer upp i vått och torrt med att sitta barnvakt åt två trötta studerande föräldrar.

 17. Jag är en person som glömmer bort mig själv och bara tänker på andra så jag skulle faktiskt ta och tänka på mig själv denna gången och ge buketten till mig!

 18. Jag skulle ge buketten till min fantastiska mamma som inte haft det så lätt det senaste året men ändå kämpat. Allt från allvarliga sjukdomar till utbrändhet har drabbat vår familj och hon har tagit hand om oss alla. Hon är helt otrolig och är verkligen värd denna vackra bukett.

 19. Hej!
  Jag skulle ge buketten till mina föräldrar som just nu kämpar emot cancer i tre år nu. Hoppas min pappa snart skall bli bättre mot denna hemska, fruktansvärda sjukdom.?

 20. Vann jag så skulle jag ge den till min mammas fantastiska partner. Hon gör mamma så lycklig och därmed blir vi barn lyckliga, lite blommor är det minsta hon kan få för det ?

 21. Om jag vann så hade jag gett buketten till min mamma & pappa. Jag har blivit student på äldre dar och de hjälper mig så otroligt mycket i vardagen att jag inte ens vet om jag hade klarat det utan dem. De är så himla värdefulla för mig, men med en hårt ansatt studentbudget är det inte ofta de får något av mig för att visa uppskattningen jag faktiskt känner. Hade betytt jättemycket för både dem och mig!

 22. Jag skulle vilja ge den till vår härliga personal på öppna förskolan! De ser alla varje dag. En fråga hur man mår. Tänk vad viktigt det är när man har en liten nyfödd i sitt liv.
  Någon som ser mig! Och inte det underbaraste man fått i sitt liv.

 23. Jag skulle ge buketten till min fina mamma som just börjat jobba igen efter en sjukskrivning av bruten tumme. Hon skulle bli så glad då hennes stora passion är blommor och trädgård!

 24. Den hade jag med glädje gett min mamma och pappa som tack för att de gör varje jul precis så mysig, kärleksfull och god som den ska vara!

 25. Direkt till min man. Ingen klagan trots att han varit sjuk. Skojar friskt och håller humöret uppe hos oss andra. Han är värd en bukett.

 26. Den skulle gå direkt till min mamma!
  Hon har fått huset förstört av en vattenskada och fått kasta allt och bor nu tillsvidare i en tom lägenhet.

  En vacker julbukett skulle säkert lätta upp i stunden

 27. Jag skulle ge den till min sambo som är sjukskriven pga sviterna efter cancer i tunga och hals. Han behöver muntras upp då han har ständigt ont <3

 28. Jag skulle ge buketten till min fantastiska mamma. Hon går just nu igenom en tuff tid men trots det så ställer hon alltid upp oavsett vad det gäller och hon förtjänar verkligen en stor bukett med fina blommor.

 29. Jag skulle ge buketten till min man som jag älskar över allt annat. Vi har levt ihop i snart 20 år och han gör allt för mig och ställer upp i vått och torrt. Just nu lägger all sin vakna tid på att bygga ut vårt hus på landet <3

 30. Dottern skulle få denna vackra vas , eftersom en av hennes vaser gått i kras !
  Den är glasklar och härlig , blir för hennes blommor – oumbärlig !

 31. Denna bukett skulle jag kära mamma ge,
  För att hon förtjänar att le,
  Och för att hon ensam kämpat så,
  Och ingen kan ju henne klå.

 32. Jag skulle ge denna fantastiska bukett min min fina mamma som alltid finns där för mig och ställer upp – hon skulle behöva lite uppskattning i vardagen!

 33. Jag skulle skicka buketten till min mamma som jag sedan jag flyttade till Stockholm inte träffar tillräckligt ofta. <3

 34. Jag skulle vilja ge denna bukett till en god vän
  Hon har leget på lassa i princip från januari till myten av aug.
  Nu är hon på väg tillbaka och kan behöva en uppmuntran.

 35. Jag skulle gärna ge en vacker bukett som en present till min mamma som helt osjälviskt alltid tar hand om alla utom sig själv. Hon har dessutom nyligen flyttat till en ny lägenhet och behöver fler stunder i soffan med ett glas vin i handen och vackra blommor på bordet! Jag vet att hon skulle behöva och uppskatta det :).

 36. Mina tonårsdöttrar skulle få buketten för de är fantastiska glädjespridare i vardagen och jag skulle vilja skänka dem lite vardagsglädje tillbaka.

 37. Denna vas är perfektion i varje detalj. Den är stilren och grann. Med julbuketten sjärnstoft blir det en ren succé. Min kära mor jag denna vill ge, hon älskar vackra ting för det är ju en underbar del av livet. Tänk om denna får pryda hennes hem med sin glans. det är verkligen en klass av elegans.

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 38. Jag skulle ge den till en underbar kollega och vän till mig som har haft värsta hösten man kan tänka sig. Hon förlorade sitt barn i ett sent missfall, vilken medförde en mängd komplikationer. Hon förlorade sin älskade morfar i cancer, hennes farmor gick bort, nu i veckan fick hon veta att allt inte stod rätt till i hennes livmoder. Allt dessa sedan i augusti. Hon är dessutom en underbar kollega och vän! Min goa Lotta potta!

 39. Kom till mig med dina blommor mens jag lever, sjunger Alf Robertsson. Det är ord som är betydelsefulla. Jag har en mamma på ett äldreboende. En mamma som hela sitt liv har gjort sitt bästa för oss barn. Hon är ensam sen pappa dog och har inte kvar förmågan att klara sig själv. Hon har tappat förmågan att laga mat, kommer inte ihåg om hon har tagit sina mediciner osv, så hon kan inte bo hemma. Hon känner fortfarande igen oss, och vet vem vi är när hon träffar någon av oss, men korttidsminnet är dåligt. Hon är väl värd och skulle bli jätteglad över en bukett blommor. Hon skulle inte komma ihåg vem hon har fått blommorna av, men det spelar ingen roll. Vad som är viktigt är att hon kan känna doften och se den vackra buketten och glädjas. Det är vad som betyder något.

 40. Jag ger buketten till min bror och hans fru som ska bjuda in släkten till deras nybyggda hus till jul. Eftersom de flyttar in bara ett par veckor innan jul tror jag inte de har tid att köpa blommor det första de gör. En fantastisk bukett att ge bort som en fin kombination av inflyttningspresent & julgåva.

 41. Till min mamma som älskar blommor och förtjänar/ behöver all uppmuntran hon kan få. I dag blev hon inlagd på sjukhuset för 4:e gången sen i augusti. Från att haft tusen järn i elden till att ibland inte orka gå ut ur huset då hon är för sjuk.

 42. Jag skulle ge buketten till min kära mamma, som ställer upp så mycket och hämtar/lämnar mina barn på skolan/fritids flera ggr i veckan! Detta gör hon med glädje, helt frivilligt. Hon är värd all uppskattning!

 43. Till min älskade mamma som alltid ställer upp och finns där för mig och var ett stort stöd för mig när jag opererades i tisdags. Hon är så värd att få den ? Håller tummarna hårt!

 44. Jag skulle ge/behålla den till min familj. Min man och mina två tjejer. De är absolut värda en sån vacker vas och bukett, för all kärlek ?

 45. Om jag vann den fantastiska buketten skulle jag ge den till min fina moster som alltid har tagit hand om sin handikappade man. Hon är verkligen värd den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *