Lucka 05 – Dagens lucka i julklappskalendern

Vi älskar verkligen blommor och växter! Så idag när vi har kommit till lucka 05 i vår julklappskalender har vi den stora äran att öppna den tillsammans med Interflora 🙂 Där du kan vinna ett presentkort på 1 000 kr. En perfekt gåva till någon du tycker om, saknar eller som bara behöver lite extra uppskattning. För det är verkligen speciellt att få en blomleverans hem till dörren. Det uppskattas av alla oavsett ålder. Så ta chansen nu och förgyll julen med lite härliga blommor och kärlek. Svara bara på frågan nedan!

Svara på frågan:
– Vem förtjänar en extra bukett med blommor?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom  7 december 2017

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka5_insta

327 svar på ”Lucka 05 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. skulle förära min kära lite härliga blommor -för jag erkänner att jag inte varit så flitig med det utan mest varit på resande fot i jobbet.

 2. Om plånboken tillät skulle jag gärna fara runt med en julblomma till nära släktingar som vi numera ser alltför sällan – kanske skulle jag tillbaka få lite input till den släktforskning jag roar min hjärna med emellanåt

 3. Min underbara anställda som drar ett enormt lass i mitt lilla småföretag och alltid är glad, punktlig, effektiv, lojal, trevlig jag listan kan göras hus lång som helst och hon förtjänar definitivt en julblomma <3

 4. Min fina Mormor som är nittiofem år
  och mig så mycket i livet gett varje år
  hon är värd ett helt fång
  och himlens stjärnor på samma gång
  en klippa, en pärla min sanna vän i livet
  hon älskar blommor så svaret det är givet
  På Mammas minnesstund valde vi rosa Långa
  hoppas jag denna väldoft kan fånga
  då blir det en fin och varm klapp till Mormor
  som jag hoppas få behålla många år

 5. PAPPA! tillskillnad från mamma så får pappa på tok för få blommor! (mitt fel!) tror verkligen han hade blivit positivt överraskad och glad!

 6. Min mamma förtjänar en bukett blommor. Hon har alltid funnits där för mig, men tycker att hon förtjänar en bukett blommor extra mycket då hon den senaste tiden har funnits här för mig extra mycket under vårdnadtvisten om min son.

 7. Min flickvän som om 2 veckor äntligen kommer hem efter en höst av utlandsstudier i England!
  Skulle vara magiskt att få möta henne med en hel famn blommor på flygplatsen! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 8. Min sambos morfar för han är så rar mot oss två studenter. Låter oss låna hans bil och bjuder oss på fika och luncher. Skulle vilja ge honom en riktigt maffig bukett som lyser upp i vintermörkret!

 9. Min mamma förtjänar vackra blommor. Ställer alltid upp för andra, även okända. Hon skulle tycka det är onödigt att jag köper henne en fin bukett, men är det “gratis” tror jag hon tar emot dem med glädje. Även mormor och morfar var såna som ville ge utan att få tillbaka något som kostade pengar.

 10. Min son. För hans stora tålamod, hans broderliga kärlek till lillasyster, för hans outtömliga glädje även när livet varit svårt, för kärleken han ger oss och för hans berättelser och sagor om superhjältar.

 11. Jag skulle vilja skicka blommor till min underbara mormor som bor alldeles själv i de småländska skogen. Hon förtjänar att piggas upp och tänka på sitt favorit barnbarn (hehe). Det är hon så värd och jag hade verkligen velat pigga upp hennes vardag i någon vecka!

 12. Mamma – för all hjälp i vått o torrt. Det har varit en tuff höst med flera sjukhusbesök så hon behöver lite glädje.

  • Det gör min sambos morfar Sune.
   Han älskar blommor och har inte långt kvar tills han blir en ängel. Då han är väldigt sjuk just nu med vatten i kroppen till och från, tror jag att en bukett fina blommor skulle göra honom glad?

 13. Jag ger dig något att glädjas åt,
  med färg och doft och praktfull ståt !
  Vackra buntar, så underbart ljuva,
  hoppas du inte av dom får snuva!
  Till min älskade fru

 14. Min mamma förtjänar alla fina buketter som finns! Hon har alltid ställt upp för oss barn, även nu de senaste åren då hon fick reda på att hon hade en tumör i ryggraden. Trots att hon mår dåligt och inte är självständig, då jag hjälper till (agerar som personlig assistent utan betalning såklart), så finns hon alltid där för mig när jag behöver henne som mest (och även annars också!

 15. Min Gammelmormor och favorit person på denna jord!
  Hon är den finaste personen i hela världen och antagligen den piggaste och klaraste 90 + damen någonsin. Damen som bakar bullar till hemtjänsten typ av person!
  Denna julen är hennes första utan vår gammelmorfar och det är tomt.
  De brukade alltid ha fina blommor hemma och en trädgård full av liv!
  Det hade gjort henne så otroligt mycket och skänkt en stor dos glädje.

  God jul,

  Lina

 16. Min svärmor som bryr sig om sina nära och kära. Att till henne få ge en stor bukett vore en stor ära. Hon älskar blommor av alla de slag, en fin bukett skulle göra henne så glad. Med detta säger jag god jul, en vinst vore verkligen kul ?

 17. Hej!

  Min älskade dotter är värd alla blommor i världen. Hon är en riktig kämpe. Har haft mycket svår cancer och ska till läkare då hon blivit sjuk igen. Hon skulle verkligen uppskatta fina blommor i allt elände. Så nu håller jag tumme och tå. Att det fina presentkortet mig ska nå. Så hon många fina blombuketter kan få.

 18. Min svärmor för att hon årligen anordnar det mysigaste adventsfirandet. Julens höjdpunkt! Bara mys och ingen julhets.

 19. Jag själv för att jag i 4 veckors tid kört mer än 16 mil varje dag i mörker regn och sen snö för att ta mig till min praktikplats under studietiden. Nästa praktik blir på hemmaplan så skönt…

 20. En superstor bukett med stora kraftiga gula rosor skulle jag köpa till min fina fina pappa. Han har haft det tufft nu med lilla hjärtan under en period. Han skulle verkligen behöva ett fång av sina favoritblommor i sin favoritfärg.

 21. Skulle vilja ge dessa blommar till en familj där mannen genomgick lungbyte förra veckan. De är värda en famn full med blommor.

 22. Jag skulle ge det till min styvfar som för några dagar sedan fick höra på nyheterna att hans barndomsvän hade dött av en stor olycka.

 23. Mina systrar förtjänar blommor. De arbetar och försöker ta hand om sina barn. Den ena blev änka 2016 och den andra blir ensamstående i februari. Även om en bukett inte kan lösa problem så kanske den i alla fall lyser upp tillvaron litegrann. Vi bor långt från varandra så detta skulle bli en kram på avstånd.

 24. Jag skulle gärna ge en bukett till min mamma för hon är fantastisk och en annan bukett till min väninna som behöver all uppmuntran för hon drabbats av cancer.Tänker att summan räcker till de båda 🙂

 25. Min lillasyster som är som min storasyster.
  Hon sätter sig själv i andra hand.
  Hon hjälper mig.
  Finns alltid där för mig.
  Alltid. Alltid.
  Hon är värd mycket.
  En vacker blombukett är hon värd alla dagar i veckan.

 26. Jag skulle skicka en orkidé till min svärmor i Chile. Det skulle vara en sådan fantastisk julklapp, jag vet att hon har önskat sig en i flera år.

 27. Jag skulle vilja ge en bukett till min bästa kompis Martina. Hon är min äldsta vän som jag fortfarande har kontakt med. Jag vet att oavsett vad och när det gäller kan jag ringa henne och vi kan prata om allt. Det spelar ingen roll hur länge sedan vi pratades vid, det är precis som vanligt även om vi inte hörts på länge. Jag skulle vilja ge henne en bukett för att visa henne hur mycket jag uppskattar och tycker om henne som världens bästa vän.

 28. När jag bröt armen lagom till det var dags med julförberedelserna, och jag har fyrasmåbarn i familjen, kunde julen bara räddas av min mamma. Hon lagar mat, byter blöjor och dammsuger, hänger upp julgardiner, bakar adventskringlor och julpysslar med barnen. Det hade varit fint att få ge henne någonting tillbaks. En vacker blombukett till jul hade hon verkligen uppskattat.

 29. Min mamma förtjänar en extra blombukett då hon alltid är så snäll.
  Nu fyller hon snart 83 år den 12/12. Så hoppas på tur till jul!

 30. Jag skulle ge en stor och fin bukett till min kära mor som kämpar på så mycket i vardagen; både för sig själv och för mig och mina syskon. Hon älskar växter och skulle uppskatta detta presentkortet så mycket!

 31. Den personen som jag skulle överraska är min syster som fått ett nytt jobb! En bukett hade gjort henne glad <3

 32. Min man förtjänar den största buketten. Han har varit och är en klippa när jag var sjuk i benmärgscancer, vi tog oss igenom cellgifter och två stamcellstransplantationer.

 33. Jag skulle vilja buda en bukett till min kusin i Australien!
  Jag har aldrig budat en bukett så långt bort för att kostnaden är för hög.
  Därför vore det extra speciellt att buda över en julblomma med en hälsning.

 34. Jag vill ge en fin bukett till min älskade mamma då hennes far gick bort för några dagar sedan. Sorgen kommer aldrig försvinna men jag hoppas på att kunna glädja henne och få henne på lite andra tankar nu i juletid?

 35. Skulle vilja skicka ett stort fång blommor till min starka, underbara vän som efter en tung kamp nu snart ska bli mamma!

 36. Hej!
  Min min svärmor skulle få blommor om jag vann. Hon är väldigt fin och omtänksam person som ställer upp. Hon är den som alltid kommer förbi med blommor till mig och min fästman. Hon pratar alltid så glatt om att hon älskar blommor, så för mig känns det som en självklart att skicka blommor och göra henne glad.

 37. Min mamma, syster, bror och lillebror,
  för jag älskar och på dem tror,
  de skulle behöva en blomma och hopp,
  därför ger denna tävling mig hopp! <3<3

 38. Skulle vilja ge min mamma en fin bukett som en fin gest för allting fint hon gjort för en, perfekt present såhär kring jul 🙂

 39. Jag vill ge min hustru en stor bukett blommor för att hon är en helt fantastisk och underbar människa som ställer upp i alla väder.

 40. Mamma ställer alltid upp när jag behöver henne och gör livet lätt
  Därför skulle jag så ofantligt gärna vilja visa henne min uppskattning med en vacker bukett

 41. Min vän som har tre barn, arbetar som lärare och har en man som reser i jobbet. Att ha energi till sina egna barn, få ihop arbete och hem är inte lätt. En bukett med blommor att vila ögonen på under lovet skulle sitta fint.

 42. De tre tjejer som städar och gör rent på min arbetsplats förtjänar verkligen en varsinblombukett. Ett hav till kontorslandskap som myllrar av människor näst intill dygnet runt är inte det lättaste att hålla rent och fräscht, men de lyckas verkligen!

 43. De tre tjejer som städar och gör rent på min arbetsplats förtjänar verkligen en varsinblombukett. Ett hav till kontorslandskap som myllrar av människor näst intill dygnet runt är inte det lättaste att hålla rent och fräscht, men de lyckas verkligen!

 44. Min sambo är värd en fin blombukett! Hade det inte varit för hans stöd och pepp så hade jag aldrig klarat av mina studier. Till våren tar jag examen och det är så mycket tack vare honom! Jag skulle vilja ge honom en fin uppskattning och en bonus är att han älskar snittblommor lika mycket som mig!

 45. Skulle så gärna vilja ge en stor blomsterbukett till min fina pappa. Julen har inte alltid varit så munter för oss då vi förlorat nära och kära i dessa tider och det hårt i våra hjärtan svider. Men vi har varandra trots allt och det är värt tusenfallt, min pappa han stöttar och finns alltid där utan minsta besvär. Han är värd den finaste bukett som finns och mer därtill ändå, pappa kan man alltid lita på.

 46. Jag vill ge en bukett blommor till mina föräldrar, som alltid ställer upp och hjälper till både barn och barnbarn!

 47. Till mig själv. Har tagit mig igenom den tuffaste hösten hittills av mina 30 år och har en fortsatt tuff vinter framför mig. Finns inget som piggar upp som vackra blommor.

 48. Jag både behöver och förtjänar blomsterprakt i mitt hem eftersom jag på grund av sjukdom inte kommer ut särskilt ofta. Utan positiva intryck från omvärlden blir livet rätt enformigt så snälla, lyssna upp min värld ❤

 49. Min man tjänar en extra bukett .Han älskar blommor och han har haft inte lätt denna året när han blev alvarlig hjärsjuk .Han ska få nu troligen efter julhelgerna opererad en pacrmaker .Han behöver verkligen uppmuntran och kärlek nu .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *