Lucka 07 – Dagens lucka i julklappskalendern

Lillelördag och det är dags för lucka 07 i vår julklappskalender. Idag tillsammans med norges äldsta tehus Black Cat. Med 100 års erfarenhet kommer nu teserien 24/7. Ett kvalitets te bestående av örter och frukter. Framtagen för dig som vill ha mer avkoppling i tillvaron med balans och energi. Det kommer att pigga upp på morgonen och få dig att varva ner på kvällen. Följ klockan. Namnet säger när det är lämpligt. Så du får den rytm och energi som du behöver-hela-dagen. Så ta nu chansen att vinn några burkar till dig själva att mysa med eller ge bort.

2 vinnare i potten och man får välja 4 st valfria burkar från Black Cats sortiment (även jul eller advenste) hos Trendsisters (värde 1192 kr)

Svara på frågan och motivera:

– Vem hade du bjudit på en kopp te om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 9 december 2016

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

 

lucka7

 

194 svar på ”Lucka 07 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Jag skulle bjuda en god vän som jag saknar då jag inte träffat henne på flera år, vet att hon älskar te så jag kanske skulle kunna locka hit henne med det. 🙂

 2. jag skulle bjuda min arbetskompis som står ut med mej på våra nattskift, hon har inte lyckats lära sej dricka kaffe. Te, hårt bröd med makrill och skivad färsk gurka det är vårt natt-fika det.

 3. Jag är en téfantast så denna vinst skulle få det fint hemma hos mig! En kort tid, tills den är slut. Skulle bjuda bästa vännerna på långfika när de kommer uppåt landet strax efter jul! Tyvärr har de flyttat alldeles för långt bort.

 4. Donald Trump. Vi kunde ha ett eget tea party och jag skulle presentera lite vettiga idéer till honom. För att jag tror på att en värmande kopp te kan riva murar (till Mexico). Mindre Black Friday-hysteri, mer Black Cat-harmoni skulle göra världen till en bättre plats – detta skulle jag förmedla under vår imaginära te-stund. Peace!

 5. Min svärmor! Hon kommer ofta efter jobbet och äter hos oss och framförallt träffa sitt första barnbarn som snart är 4 månader! En kopp te är en perfekt avslutning på en vardagsmiddag innan hon ska ta tåget hem till Köpenhamn.

 6. Jag skulle dricka te med min bästa vännina som uppskattar gott te. Hon sen skulle sen få 2 burkar av mig och två skulle jag behålla till mitt morgonteve och kvällste.

 7. Min bästa vän Maria som jag inte träffar så ofta. Förutom att hon bara dricker te så vill jag se henne fullkomligt avkopplad med fötterna uppe och tekoppen i handen, slappna av och unna sig egentid mellan barn, jobb, katter, hundar och alla andra som sliter i henne åt alla håll.

 8. I mitt hem gäller Te > Kaffe. Det finns inte mycket som är mysigare att sitta och småprata över en stor, värmande kopp med te. Morgon, middag och kväll. Om jag skulle vinna skulle därför mina föräldrar, gamla grundskole- och gymnasiekompisar och nya högskolekompisar alla vara välkomna hem till mig. Över helgen. På reunion. För att plugga. Och alla skulle bjudas på te.

 9. Jag vill bjuda te till min väninna sedan 30 år, för bra väninnor ska man vara rädd om. Och vi gillar te båda två.

 10. När varje hemligt möte ska ske,
  de till detta land sig bege.
  Ett land fullt med rosor & afrikansk lilja,
  så ljust att man natt & dag ej kan skilja.
  Möts alltid av dukat bord,
  där te & fika redan är gjord.
  Framdukat på det vackraste av porslin,
  romantisk känsla med spets så fin.
  Drick ur kopparna och ta goda beslut,
  eller ta en kaka till och bara njut.

  Denna värld är egentligen mitt kök,
  en plats där jag gärna får besök.
  Alla mina fina vänner,
  de bästa som jag känner.
  Vill dem på detta te bjuda,
  medan tekokaren återigen ljuda.

 11. Jag hade bjudit min kära syster som är helt tokig i te. Hon älskar att upptäcka nya sorter och har inga problem med att dricka te när det är stekhet sommar!

 12. Jag hade bjudit min underbara mamma som ställer upp i alla väder! Vår “grej” är nybakat scones och te, och att få bjuda henne på ett extra lyxigt te under våra te-kvällar vore så kul!

 13. Jag skulle bjuda min flickvän som en påminelse när vi var på ett jättefint afternoon tea-ställe i turkiet!

 14. Jag skulle bjuda min tvillingsyster Fanny då hon alltid finns vid min sida och ställer upp….Älskar henne❤️

 15. Jag hade definitivt bjudit min teälskande farmor på massor utav koppar i vinterkylan! Det är ofta vi unga inte tar oss tid för de äldre men detta skulle ge mig en chans till trevlig te stund med farmor min.

 16. Skulle bjuda mina finaste vänner på mysig te stund med ljus och något gott bröd till och mina fina vänner är Catarina, Håkan, Thomas och så klart min familj ska få smaka med??? hoppas på tur jag älskar verkligen te???

 17. Jag hade bjudit min kollega. Då vi är dom enda som inte dricker kaffe på vårat jobb.
  Vi är trogna tedrickare och det vore kul att få lyxa till det med te av finare kvalité än Liptons tepåsar…

 18. Sambon. Vi är som två små pensionärer. Varje kväll när barnen somnat dukar vi upp te och kvällsmacka i soffan. Konstigt nog har vi aldrig druckit te från Black Cat, så det vore kul att testa.

 19. Jag skulle bjuda min älskade dotter på en kopp the. Hon älskar olika sorters the och kämpar på att plugga till sjuksköterska.

 20. Min teälskande vän sen 40 år, vi brukadade gå till ett konditori på fredagar efter skolan där njöt vi av en kanna te och pratade om allt. Nu ska vi njuta igen.

 21. Black cat att använda långsiktigt, ta en kopp te och bara prata. Njuta av sällskap och vårda min vänskap med min kära barndomsvän Åsa.

  Mvh Julianna

 22. Jag hade ställt ett par burkar med uppiggande te i personalrummet på min förskola. Behövs nu i sluttampen av terminen för alla slutkörda pedagoger/kollegor

 23. Jag skulle gärna vilja bjuda min sons flickvän sen 4 år tillbaka på en kopp te. Hon bor 24 mil bort och därför ses vi alltför sällan. Det vore trevligt att få tid att sitta ner och småprata över en kopp te.

 24. Jag ser fram emot att bjuda min dotter på te. Hon älskar att prova nya sorter och brukar introducera dem för mig.

 25. Min fina, fina mamma som jag tyvärr bort allt för långt bort ifrån, och som dessutom är den största te-älskaren jag känner.

 26. Jag skulle bjuda min vän och före detta kollega på en kopp te (nästa gång hon kommer på besök i Stockholm). Hon är ensamstående med två små barn: föräldraledig med den yngsta, men pluggar samtidigt på distans. Hon kan behöva vuxet sällskap och prata av sig ibland. Och vi är båda tedrickare!

 27. Jag hade bjudit min syster på te! Tyvärr bor hon lite långt bort för att ta en kopp te varje dag men hon har precis börjar jobba efter barnledighet och renoverar dessutom sitt hus och skulle nog behöva en lugn stund över en kopp gott te.

 28. Skulle bjuda min gulliga granne Gunnel. Hon är min bästa te kompis. Vi dricker inre kaffe någon av oss. Hon skulle självklart få välja en burk hon med.

 29. Jag hade bjudit min underbara mamma på te då vi är riktiga te-nördar. Vi brukar prata i telefon några gånger i veckan på kvällen, medan vi båda gör te för att sedan njuta av en kopp på varsitt håll då hon bor 9 timmar härifrån. Denna gång vill jag att hon sitter på ena sidan av soffan och jag på den andra, i samma rum njutandes av en kopp te i var och bara prata om livet. MYS!!

 30. Hej!

  Skulle lätt bjuda min gamla lärare Stina på en kopp.
  Har tyvärr ingen aning om var hon är nu och om hon ens lever, för det var nästan 20 år sedan jag gick på högstadiet. Men hon var min bästa lärare och hon brydde sig alltid om mig även när jag inte var så rolig att ha att göra med…
  Men en sak kommer jag ihåg, hon gillade att dricka te! 🙂

 31. Min mamma! Hon lärde mig att dricka te när jag var 10, har druckit te nästan varje dag sen dess! Älskar te, fast mamma älskar det mer!

 32. Jag skulle bjuda min bästa vän som jag tyvärr aldrig hinner träffa nuförtiden. Vi brukade träffast minst en gång veckan och hon kom ofta till fika. Jag hoppas vi hinner ses mer nu när jag har lov från universitetet!

 33. Jag skulle bjuda min crush på te, han gillar te och det skulle vara jättemysigt att kela och dricka te med tända ljus.

 34. -Jag besöker min fina Gudmor som bor på ett vårdhem och bjuder på en kopp te, något som hon inte längre själv har möjlighet att handla♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *