Lucka 08 – Dagens lucka i julklappskalendern

Fredag och vi rusar mot helg! Vi har kommit fram till lucka 8 i vår julklappskalender. Idag har vi äran att ha det tillsammans med Storefactory. Där du kan vinna ett ljuvligt kitt med korgar och lykta, värde ca 1 500 kr. Praktiska och stilrena inredningsdetaljer som passar i många hem. Så ta nu chansen och vinn dessa finingar till dig själv eller att ge bort i present. Svara bara på frågan nedan!

Svara på frågan:
– Vad skulle du förvara i dessa korgar om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom  10 december 2017

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka8

202 svar på ”Lucka 08 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Blir att förvara efter behov och säsong,
  det växlar ju ofta under årets gång!
  Lyktan tänder jag för stämning och
  ljus,
  lika vacker både inne som utomhus!

 2. Jag skulle ha en som jag fyller med vedträn som på bilden, jättesnyggt! Och i den andra hade jag lagt allt man behöver extra nu på vintern, handskar, mössor, halsdukar osv.

 3. Jag hade ställt dessa under vår höga tv-bänk för att dölja fula sladdar. I den ena korgen hade jag förvarat tofflor och filt, och i den andra korgen hade jag lagt diverse småprylar som vi nu har utströdda över hela vardagsrummet. Nu under jultider hade jag dock förvarat julklappar i korgarna!

 4. Korgarna skulle ställas på vår inglasade balkong. Årstiden får avgöra om det blir olivträdet, julgranen, mysfilten mm som placeras i dem.

 5. Jag hade haft alla mina halsdukar/sjalar i den ena och mössor och vantar i nästa. Skulle passa alldeles perfekt då jag snart ska flytta upp till Mora där det kan behövas en hel del av dessa 🙂

 6. Åh, älskar dessa korgar! Hade först lagt julklappar i en, och en liten gran i dem andra. Efter jul hade gröna växer fått ta plats i båda.

 7. Som jag har letat efter exakt sådana här korgar! ? Hade passat perfekt i vårt nyrenoverade tv-rum med lite mysiga filtar i, eller varför inte brevid kaminen med vedträn?

 8. Kul tävling!

  Dessa skulle verkligen passa som snygga krukor i mitt lilla vardagsrum. Jag bor mycket litet och har därför dåligt med plats. Dessa korgar skulle agera både krukor och inredningsdetalj, vilket skulle skapa trivsel och ro.

 9. Jag skulle förvara min stora vackra fiolfikus i korgen, tycker det är så snyggt att ha det som kruka. Sedan skulle det även bli en korg att lägga papperstidningar i. Vill få in lite med naturfärger i min lägenhet så det skulle passa perfekt!

 10. Blir perfekta som hallförvarig
  Varje morgon hörs;
  Var är min….mössa, vantar, halsduk….
  Svaret blir;
  Titta i korgen!

 11. Bor i ett stort tvåvåningshus och det är ofta saker som ska upp eller ner. Skulle använda dessa som upp/nerkorgar för sånt som är på väg!!

 12. STORA GRÖNA VÄXTER! ?????
  Har orecis köpt hus och skulle älska stilrena korgar att fylla med stora gröna växter för att ge liv åt min fina hus som till en början kanske känns lite tomt med så mycket plats. Växter ger liv och korgar ger plats för växter ???

 13. Jag har nyligen fått barn, och funderar över var alla leksaker ska förvaras när de inte används. Dessa korgar hade varit perfekta! Fina att se på, och ser ut som det får plats ganska mycket saker i de 🙂

 14. Jag skulle ställa de utmed soffan och lägga filtar i, så en lätt kan sträcka sig efter en filt när det är kyligt. Förmodligen skulle nog katten ockdå förvara sig där.

 15. Jag kommer förvara yogamatta och övriga träningsredskap i den ena och en stor blomma i den andra. Både korgarna och den fina lyktan kommer stå i min lilla och alldeles egna “dojo” som snart står klar här hemma:))

 16. Åh, har många idéer om vad jag skulle ha i korgarna! Nu i vinter skulle det vara perfekt att ha korgarna bredvid favoritfåtöljen och i den ena förvara mina handarbeten, stickningen, virkningen och korsstygnstavlan. I den andra korgen skulle jag ha intressanta och fina inredningsmagasin som är trevligt att få inspiration ifrån och njuta av alla vackra bilder! Även några spännande deckare skulle platsa i korgen! Blir oftast mer på hösten och vintern jag handarbetar, på sommaren vill man vara ute i naturen och njuta, så gott det går!

  Till den efterlängtade våren och sommaren får korgarna flytta med ut till vår lilla sommarstuga! Jag skulle placera bägge korgarna på altanen. Perenner och sommarblommor är bland det bästa jag vet, det är bara den onda ryggen som sätter stopp för plantering och att grävande i rabatter! Tänker att i den ena krukan kan jag ha en Afrikas blå lilja, pampig och grann! Den intensivt blåa färgen på blommorna och de vackra gröna bladen blir en snygg kontrast till korgens gråa färg. I den andra korgen skulle jag placera en Funkia med stora hjärtformade blad som är mörkt turkosgröna i färgen. Tror att det kommer att bli väldigt tjusigt tillsammans!

 17. Snygga korgar som dessa,
  skulle genast för alla saker lätta,
  den skulle placeras i mitt kök,
  för att slippa allt stök! 🙂

 18. Vilka fina! Jag skulle nog förvara barnens lego och andra leksaker som har letat sig ut från deras rum in till vardagsrummet 🙂

 19. Om jag vann skulle jag använda den ena till att förvara filtar och plädar bredvid soffan och i den andra skulle jag plantera någonting att ha på altanen, nu på vintern en julros och till våren en hortensia.

 20. Jag har ett seriöst problem med att jag köper (och äter) obscena mängder frukt. Dessa frukter ligger sedan lite här och där i lägenheten eftersom min mycket sorgliga och ensamma fruktskål inte på långa vägar pallar trycket av detta, så det skulle den lilla korgen få fixa. Den stora skulle jag använda till snygg förvaring av alla störande småsaker jag aldrig vet vad jag ska göra av och som därför åker fram och tillbaka i lägenheten.

 21. Påsar. Jag älskar fina påsar. Nyligen har jag köpt alla färgerna som fanns av Hay-Ikeakassarna som jag använder till allt möjligt. Sparar fina påsar från affärer och syr även presentpåsar själv som kan återanvändas.

 22. Vilka fina! Jag hade gett bort ljuslyktan till min mamma i julklapp, den hade passat bra i hennes uterum. Den stora korgen hade jag haft som kruka åt ett inneträd vi precis köpt, och i den mindre hade jag förvarat värmeljus och andra ljus så de är lättillgängliga när de brinner ut 🙂

 23. Att veta vad som ska fylla dessa korgar är inte lätt,
  men i fall de tillföll mig med full dispositionsrätt

  hade jag med hjälp av dem gärna inrett
  min sprillans nya, men lite tomma, toalett.

  Där hade de fyllts med all äcklig smutstvätt
  innan den tvättas och blir kvitt doften av svett.

  – Hade blivit de vackraste tvättkorgarna nån’ någonsin sett!

 24. Jag skulle ställa en stor rumsgran med en vacker ljusslinga i. Till våren/sommaren en vacker grön växt ute på altanen.

 25. I dessa ljuvliga korgar, man allt möjligt kan förvara.
  Klappar, vantar, ytterskor, eller minnen man vill spara.
  Fina korgar är det bästa om man nått mindre snyggt vill gömma,
  eller platsen för det viktiga, man helt enkelt ej vill glömma.
  Hos mig får korgarna hålla det vi behöver för att mysa,
  Vedträn till kaminen och filtar så vi slipper frysa.

 26. Åhh så fint! Jag hade nog lagt ihop rullade sköna filtar i den ena som gäster kan använda när dom är på besök och den andra nåt fint trädväxt.

 27. Så snygga korgar! De hade varit perfekt i vår lilla hall som saknar bra förvaring! I den ena korgen hade mamma och pappas mössor, vantar och liknande fått bo i och i den andra lillemans! Dessutom hade de fungerat som skydd för ett eluttag med sladdar som är väldigt lockande för en krypande lilleman.

 28. Oh vilka vackra KurraGömmaKorgar för Busfrön! Korgarna passar perfekt i hallen för mössor och vantar – äntligen får allt plats!
  Och ett ljus som skänker frid….

 29. Jag skulle ge dem till min bror. Han har ett stort och vackert växthus. Det är fantastiskt att vara där, men lite stökigt ibland. Men dessa fina korgarna hade varit lösningen. En till redskap och en till vissna grenar och blad. Lyktan hade passat fint vid ingången. ☺

 30. Jag skulle använda korgarna till att ha någon fin växt i, samt att ha plädar i. Så fina. Skulle inte vara svårt att hitta användningsområden får de fina korgarna.

 31. Toalettrullar i den större, få snyggt i badrummet. I den mindre skulle jag få rent från bordet från tidningar som lätt samlas där.
  God jul!

 32. I den ena skulle jag ha min stora Svärmorstunga. Den andra skulle jag ge till mitt barnbarn så han kan ha sin stora samling av småbilar.

 33. Jag skulle förvara filtar i den ena och ha en snygg växt i den andra. Så här i juletid skulle jag nog byta ut växten mot en gran ?

 34. Jag tycker att det är så fint att ha växter i korgar, så det skulle jag ha om jag vann denna fina vinst. Gärna med en ljusslinga i växten som lyser upp nu under mörka vinterkvällar.

 35. Jag skulle ge den ena till min teckningshögproduktiva dotter som är i akut behov av snabb förvaring av allt hon ritar och pysslar och spm samtidigt går lätt att komma åt och rensa ut i mellan varven. Den andra skulle jag ge min svägerska i julklapp till en av hennes vackra fikon- eller olivträd som hon har ute på sin stora altan om somrarna.

 36. I den ena korgen skulle ja ha en växt i den andra skulle jag ha leksaker i som mina barnbarn kan leka med när de hälsar på.

 37. Så här till jul skulle den ena få agera fin fot till julgranen och den andra skulle fyllas med klappar bredvid och när julen är över får den stora bli tidningskorg åt alla fina inredningsmagasin bredvid favoritfåtöljen och den lilla hålla en skön pläd.

 38. I den lilla korgen skulle jag förvara tvättad potatis i vår fina skrubb i trappan och i den stora skulle Antimus få ha sina saker, och vem vet han kanske till och med flyttar in i den. /Peter

  PS. Antimus är en 8 år gammal bondkatt som själv valde att bo hos oss för 5 år sedan. DS.

 39. Jag skulle förvara tofflor typ flipflops i den ena, den andra skulle jag fylla med kattens alla bollar och försiktigt välta ned så är jag övertygad om att han skulle leka och tillslut somna en stund i korgen.

 40. I den lite större hade jag förvarat filtar/plädar i och i den mindre en blomma! Hade passat perfekt i min nya lägenhet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *