Lucka 08 – Dagens lucka i julklappskalendern

Det är torsdag och helgen närmar sig med stormsteg! Det är dags för lucka 08 i vår julklappskalender. Idag tillsammans med tidlösa Olle Eksell. Nytt för hösten är bland annat deras fina brickor. Vi har idag den stora äran att tävla ut fina brickor till 2 lyckliga vinnare.

2 vinnare i potten av en vit bricka var. (värde 798 kr)

Svara på frågan och motivera:

– När kommer du att använda din bricka?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna så fort vi hinner och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 10 december 2016

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka8

312 svar på ”Lucka 08 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Åh jag skulle använda brickan varje kväll till mitt te och smörgås. Och när den inte används skulle de få stå ihop med de gamla Mazetti-burkarna uppe på stringhyllans finaste plats. Samlar nämligen på Mazetti-burkar och har några jättegamla. Denna skulle bli en fin kontrast för jag tröttnar aldrig på de där ögonen!

 2. Jag skulle placera brickan på mitt brickbord när jag inte använder den för då fungerar den som en bordsskiva. Den skulle sedan användas när jag vill servera något till mina gäster och till mig själv när jag vill fika framför tvn.

 3. Den här brickan är sååå fin så det känns nästan synd att ställa något på den! Om jag vinner så skulle jag ha den framme hela tiden, lutad mot väggen i köket!

 4. Utöver att den kommer att bli en del i inredningen kommer jag att använda den till våra helgbruncher som vi försöker ha som tradition sedan vi fick barn i början av året. Allt för att hålla kvar någon slags rutin 🙂

 5. Jag kommer att använda denna snygga bricka när jag serverar bubblet till mina tärnor på min bröllopsdag! De kommer bara ha ögonen på mig!

 6. En sån här fantastisk fin bricka förtjänar att stå framme och visas upp varje dag, så den skulle få hedersplats på min tavellist och få agera konst.

 7. Denna bricka skulle varje fredagseftermiddag fyllas med smörgåsar, te och varm choklad. Redo för att våra tre barn invaderar huset med sina vänner. Hungriga efter skolans slut och förväntansfulla inför helgen. Att höra deras prat och skratt är som ljuv musik Önskar att jag kunde få vara ögonen på brickan för att se dem också, men så stora är de nu att de vill vara för sig själva i köket. Men jag hoppas och tror att detta minne etsas fast i deras sinne. För så är det för mig. Minns så väl de färdigbredda smörgåsarna, te och varm choklad tillsammans med vännerna hemma hos mig om fredagarna.

 8. Om jag skulle vinna denna underbara bricka så skulle jag använda den så fort jag fick tillfälle. Men framför allt så skulle den användas flitigt under sommrens alla fika stunder ute på altan i solen tillsammans med fina vänner.

 9. Den här skulle jag använda mycket i vår och till sommaren i vårt nya hus på altanen, när jag för första gången ska bli mamma och vara förldraledig. Då spar jag tid och vändor ut och in samtidigt som jag kan servera nära och nya bekanta med ett snyggt tillbehör när de kommer och gästar mig och pyret om dagarna.

 10. Brickan skulle få flytta ut på landet. Där behövs det brickor för på sommaren brukar vi bära ut frukosten på verandan och sitta på dynor och ha picnic…

 11. Denna fina brickan kommer jag ge till mor som skulle behöva en bricka till alla goda kakor som hon jämnt bjuder på när man är på besök. Mors kakor är bäst!

 12. Åh den här har jag sneglat på länge!!
  Jättesnygg!! Snygg att stå framme i köket och att använda till mackorna på kvällen (och fikan!!! ). Åhhh!!!

 13. Le boyfriend skulle få den i julklapp så att han kan servera mig frukost på sängen dagarna i ända, för det är jag värd!

 14. Jag har precis blivit sambo och vi har önskat oss saker till köket av tomten, två stilrena brickor hade gjort oss så glada! Håller tummarna 🙂

 15. Den brickan skulle jag använda till att bära ut fikat i kvällssolen på vår ännu inte byggda altan på vårt snart nybyggda hus!

 16. Istället för att bjuda in våra vänner på alkoholhaltiga drycker nu i juletid har jag och min sambo börjat bjuda in till kaffe och nybakat kakor för att dra ned på alkoholkonsumtionen som är alldeles för hög runt om i landet dessa tider. Vi dukar upp allt med en gammal urtjusig servis, men dessvärre har vi ingen fin bricka att bära allt på. Därför vore denna brickan alldeles perfekt till den vit/guldiga servisen.

  Mvh, Agnes 20 år

 17. Den hade fått ha sin plats i köket, hade passat perfekt i närheten av matchande tavlan som hänger på väggen.
  Perfekt att bära ut allt till trädgården när grillen är tänd och alla vänner är på plats för en riktig fest!

 18. Framförallt vill jag ha den ståendes i köket som snygg inredningsdetalj. Men självklart kommer den även användas flitigt, blir lätt att använda den om den alltid finns lätttillgänglig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *