Lucka 11 – Dagens lucka i julklappskalendern

Måndag och vi har redan kommit fram till lucka 11 i vår julklappskalender! I dag har vi den stora äran att ha det tillsammans med Ferm living. Nu har du chansen att vinna en tygväska “Clutch”. Riktigt mysig och till ett värde av 850 kr. Lika fin året om och passar både vardag och fest. Så ta nu chansen att vinna denna söting till dig själv eller att ge bort. Svara bara på frågan nedan och motivera kort.

Svara på frågan:
– När skulle du använda väskan om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 13 december 2017

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka11

115 svar på ”Lucka 11 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Finns alltid behov av en väska beredd,
  att passa tillfälle och hur man är klädd.
  Denna lilla goding, behändiga Clutch
  fyller kriterierna ”very mutch”!
  Blir en ny följeslagare i vått och i torrt,
  fylld med nödvändigheter – och annat smått!

 2. Den fantastiska handväskan i Salonserien från Ferm Living skulle användas till vardags för att hålla ordning och reda på nycklar och mobil. Som en vacker och upplyftande accessoar skulle den också vara min aftonväska vid fest och dejter med min underbara man ✨?

 3. Denna väska skulle få följa med till BB, fylld med mjuka filtar och babykläder inför baby nr 3s ankomst…sedan på fortsatta äventyr med mig och de förväntansfyllda syskonen!

 4. När man pluggar och lever på studiestöd
  är det ej lätt att skämma bort sin älskade kvinna.

  För att ge henne en gåva men slippa vatten och bröd
  önskar jag därför detta perfekta pris vinna.

  En väska från Ferm Living vore helt oslagbar,
  var därför tvungen att tävlingen testa

  Tur att det är en otrolig accessoar
  för till duger endast det bästa.

  Gillar färg, typ och storlek – är en finfin modell,
  svärmor skulle nog bli avundsjuk

  Passar både till vardags och när man vill vara formell.
  Går dessutom att matcha med både skor och halsduk.

  Efter ny väska har hon länge hållit utkik
  Har varit svårt att hitta nån’ som sticker ut

  Men eftersom denna är nästan unik
  Vore jakten – om jag vinner tävlingen – äntligen slut

  Jag hoppas vinna priset till min unga dam
  För i fall hon får en väska i italienskt skinn

  Lär hon bli helt tokig – hon lär ge mig en kram
  Men jag får bästa vinsten – att glädja älsklingen min!;)

 5. Vi är bjudna på min systersons bröllop i Polen i vår. Jag skulle ha väskan då och välja klädsel utifrån färgerna i tyget. Tycker den känns väldigt passande.

 6. Jag skulle bjuda väskan på äventyr! Upp i Eiffeltornet, ner i grottorna i Prag, surfa i Maimi och till sist vila stilfullt på en rödrutig duk i Rom, och bara väcka avund. den skrev:

  Jag skulle bjuda väskan på äventyr! Upp i Eiffeltornet, ner i grottorna i Prag, surfa i Maimi och till sist vila stilfullt på en rödrutig duk i Rom, och bara väcka avund.

 7. Åh, vilken söt och rar väska, skulle passa mig perfekt! Eftersom jag har en ryggskada och tillbringar mesta tiden i hemmet, så skulle jag alltid ha den här raringen med mig när jag ska någonstans. Vi har köpt biljetter till en julshow nästa vecka, vilket jag ser väldigt mycket fram emot. Lite orolig dock hur jag ska klara det på grund av skadan, men funkar det inte får jag gå ut och lägga mig i bilen. Men hoppas, hoppas jag kan vara med och få lite julstämning!
  Ett litet rim:
  “En oumbärlig sak att hålla i handen så lätt. Passar mig perfekt på alla sätt!”

 8. Jag skulle använda den som förvaring för mina vackra hårdekorationer. Mitt hår räcker till midjan så min man önskade att jag började göra lite roliga uppsättningar med mitt hår alt dekorerade det mer än att bara ha det stelt flätat för att inte ha det i vägen. Så jag köpte en massa fina grejer som nu ligger utspridda överallt, så nu flätas håret igen eftersom jag inte hittar mina fina snoddar, hårpärlor osv. Lite ordning behöver jag!! MEd en sån fin väska lär det inte bli så svårt 🙂

 9. Hej!

  En clutch skulle passa överallt med sin charm!
  På firmans julbord, till shopping turen, till fritidsfikat, till
  dansafton. Den skulle hänga med mig med allt av det viktigaste.

  God Jul!
  //Kristiina

 10. Jag skulle ha den med på alla sjukhus besök jag har framför mig. Sjukhus är väl det mest oglamorösa som finns, så jag behöver en snygg väska

 11. Åh. Den här fina väskan matchar min vårjacka perfekt och jag skulle använda den varje dag. Vill inte spara fina saker till de där speciella tillfällena utan njuta av dem här och nu. Vardagen behöver lite guldkant och denna är pricken över i.

 12. Jag skulle använda den varje dag, till alla miljoner småsaker som jag alltid har med mig till mig själv och mina två små döttrar – ja allt från läppbalsam till små små leksaker.

 13. Under våren ska jag utöver mitt heltidsjobb studera halvtid. Väskan vore perfekt till alla mina attiraljer, så att jag lätt får med allt i både jobb- och skolväska.

 14. Jag har många svarta kläder och använder accessoarer för att liva upp det hela. Clutchen är ett bra exempel på en sådan “upplyftande” detalj

 15. Jag skulle använda den alltid!! jag skulle ha allt viktigt i den som läppglans, läppcerat, mascara och alvedon mm,den skulle få vara en innerväska till den lite större handväskan

 16. Väskan skulle jag ha med mig tillsammans med nyköpta sammet klänningen nästa månaden när min älskling och jag ska fira vår 10års dagen!

 17. Jag skulle bjuda ut maken på middag,
  och klä upp mig till mitt finaste jag!
  Med minus på sömnkontot för oss båda,
  och med två fina kiddos som håller låda,
  så blir det inte mycket tid för romans,
  eller nån vidare klä-upp-sig-chans.
  Men vinner jag väskan ska jag ändra på detta,
  och lite glitter på vardagslivet ska jag minsann sätta!

 18. Jag skulle använda väskan olika festen vilken jag deltar särkilt blivande nyårsfesten och hoppa shinner få den min födelsedags festen som jag har Annandagsjul när jag fyller år .Vilken underbar födrlsedags present om jag nu vinner den fina väskan

 19. Ja den skulle jag ge åt min kära svärmor som är alldeles galen i väskor, men den här sorten har hon nog inte så det vore nåt nytt:) Och lite spännande annorlunda…

 20. Att vinna en clutch från er-
  skulle göra min dag och mycket mer-
  Clutchen skulle jag ge till min tjej-
  en härlig 3:e adventspresent grej!

 21. Jag skulle använda den varje dag som innerväska i mina större väskor. Just nu är det en enda röra och jag letar febrilt efter nycklar, pennor, busskort mm mm varje dag i botten på mina stora väskor. Vinsten skulle få mig att bli mer organiserad.

 22. Jag har alltid en speciell liten väska som jag flyttar mellan mina större handväskor så art bytet blir enkelt att matcha min outfit. Där ligger plåster och bindor blandar med plastsked och tandborste – allt man kan behöva, ett survival kit helt enkelt. Denna skulle vara ypperlig för det!

 23. Denna tygväska skulle jag använda när det ska handlar i mataffären för att slippa plastpåsar och värna om miljön och jag kommer även att använda den när det ska shoppas på stan,då man nu även i klädbutikerna mste betala för plastpåse….Miljön är viktig och vi ska värna om den❤️❤️❤️

 24. Jag skulle använda den fina väskan till att ha smågrejer i antingen som enda väska men även som innerväska i en större jobbväska med dator och anteckningsblock. Den hade ett fint mönster och skulle passa min stil.

 25. Den hade faktiskt använts för att dryga ut julklappskassan! Hade varit den perfekta julklappen till min svägerska som hade använt den ofta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *