Lucka 14 – Dagens lucka i julklappskalendern

Herregud vad tiden rusar fram. Redan lillelördag och mittvecka 🙂 Dags att öppna lucka 14 i vår julklappskalender. Idag tillsammans med danska House Doctor. Där du kan vinna snygga detaljer till kontoret 🙂 Vi har själva en förmåga att sprida pennor, linjaler och sudd överallt. Så ta chansen att vinna detta kit genom att svara på frågan nedan!

1 vinnare i potten av:

1st Pennfack
Gem, Pennor, Linjal, Gummisnoddsboll
= Värde ca 549kr

Svara på frågan och motivera:

– Vem hade du gett detta kit till om du vann och varför?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna så fort vi hinner och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 16 december 2016

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka14

97 svar på ”Lucka 14 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Till min son så att han kan hålla reda på sina pennor och inte längre behöver “låna” mina hela tiden så att jag får slut på dem och måste leta.

 2. I jul ska sonen få en riktig plugghörna med ny dator, snyggt skrivbord och stol, det hade varit pricken över i att få ställa de grymt fina sakerna från House Doctor där, jag vet att han kommer älska den fräcka gummisnoddsbollen 🙂

 3. Till mig själv! 😉 Pluggar till homestagingskonsult & hoppas redan nu på jullovet kunna inreda en liten vrå till kontor, där jag kan sitta & plugga. Detta skulle bli snyggt där. 🙂

 4. Till min älskade dotter som börjar gymnasiet till hösten. Efter en tuff högstadietid är hon mer nöjd med sig själv nu och ser fram emot gymnasietiden.

 5. Till min dotter som början skolan till hösten men redan nu ser så mycket fram emot läxor, kompisar, raster och jullov på riktigt. Hon ser sin storebror sitta med läsläxa och önskar att det vore hon. Under tiden försöker hon lära sig alfabetet och skriver ofta av alfabetsplanschen på väggen. Hon skulle definitivt känna sig lite mer som en skolflicka om hon fick en fin “skolstartspresent”.

 6. Det hade jag gett till min väninna i julklapp, som efter en utbrändhet och depression nu när hon fyller 40 ändrar sitt liv och har börjat att studera till drömyrket. Stark jobbat tycker jag och värt en uppmuntran!!

 7. Jag skulle ge detta kitt till min mamma som älskar att skriva. Hon brukar alltid skriva i “stugboken” i vår sommar stuga om allt vi hittar på, sen så får alla i familjen och gäster rita något i boken. ?

 8. Åh det här skulle vara en perfekt vinst till min sambo. Han har precis startat ett eget företag och har byggt sig ett litet hemmakontor. Jag skulle vilja ge honom detta som uppmuntran för att han var modig nog att ta steget mot sin dröm ❤️

 9. Jag borde väl vara trevlig och säga min syster eller något sådär.. Men i min familj är det jag som fortfarande sitter på skolbänken och jag skulle verkligen få glädje av detta paket!
  🙂

 10. Jag hade gett detta till min inredningsintresserade man som sliter häcken av sig för min och barnens skull. Han ställer alltid upp i ur och skur och begär aldrig nått tillbaka. Han är verkligen värd att använda detta snygga och stilrena kit.

 11. Jag hade överraskat min brors flickvän som studerar på universitetet nu och är inne på sitt andra år. Det hade varit en perfekt julklap, och något att se fram emot att utnyttja när studierna kommer i gång igen efter julledigheten.

  Kram Sanna

 12. Nu när vi har fått en liten dotter är det dags att börja ha koll på sakerna och organisera upp hemmet.. barnsäkra! Och snygga grejer som man tycker om är man rädd om så då borde jag ju per automatik bli lite bättre på att hålla reda. Hoppas 😉

 13. Till min son. Han är tonåring med Aspergers och har precis börjat i “vanlig klass” med alla utmaningar som det innebär för honom. Hans specialintresse har alltid varit kontorsmaterial så detta skulle göra honom så glad!

 14. Jag hade gett detta till min man, han är verkligen värd att få ett stilfullt skrivbord här hemma så mycket som det används!

 15. Ursäkta, men jag hade absolut unnat mig själv detta snygga set! Jag får efter massa hårt jobb behålla mitt drömjobb i Finland, även nu när jag flyttar tillbaka hem till Sverige till jul <3 Hard work pays off 🙂 Kommer fortsätta jobba hårt (med stil) med dessa redskap! Håller tummarna..

 16. Till min sambo som är ekonom och driver två egna företag. Han skulle ha mycket nytta av dessa i sitt jobb. Skulle bli en julklapp till honom. Håller tummarna hårt och hoppas!

 17. Jag vill ge detta till min mamma, hon förtjänar något riktigt fint! Hon spenderar mycket tid på kontoret trots att hon är pensionär. Hon håller nämligen på att kämpa för min skull. Jag har pga sjukdom blivit svårt handikappad och hjälper mig med försäkringskassan, assistansbolaget, försäkring…hon gör allt det som jag tyvärr inte klarar själv! Därför vill jag ge henne detta, som en påminnelse om hur tacksam jag är och hur mycket jag älskar henne.

 18. Till min man som är ekonom och gillar sin “hålslag och sin gem-magnet
  och bruna brev i C-format
  och sin egen ljuvliga häftapparat” hade fått vinsten i julklapp.

 19. Jag skulle ge kitet till min kompis Emma som börjat plugga till ingenjör, hon avverkar en heldel blyertspennor och älskar dessutom att tugga på ändan när vi har föreläsningar. Så snygga pennor skulle förhoppningsvis göra att hon gnager mindre och antecknar mer.

 20. Kan man ge så här fina saker till en 7-åring eller är det slöseri? 🙂 För det är precis vad jag vill. Sonen vill så gärna ha “lika fina saker som mamma, inte barnpennor!”

 21. Detta hade jag gett till min chef som ständigt sätter andra före sig själv, som bryr sig otroligt mycket om alla anställda och alltid pysslar om oss för att vi alla ska trivas. Alla borde ha en så fin chef som henne!

 22. Denna skulle bli en perfekt julklapp till en kompis i min klass! Hon har letat efter ett bra pennfack i över ett år nu och använder en liten HM påse som provisoriskt…med långa “to-do lists” som student skulle i alla fall något kryssas av från hennes:)

 23. Som vanligt är det som svårast att köpa en present till min bror. Höga krav, kvalité och stilrent, han har ofta redan en egen bild i huvudet om hur det ska vara. Han började nyligen plugga på chalmers och jag tror äntligen att detta kan vara en present i precis hans smak. Vanligtvis är det alltid han som kommer med de klockrena presenterna där han hittat något jag inte en visste att jag egentligen alltid önskat mig.

  Nu hoppas jag det är min tur att komma med topp-presenten! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *