Lucka 15 – Dagens lucka i julklappskalendern

Då var det torsdag och helgen närmar sig. Vi har kommit till lucka 15 i vår julklappskalender. Idag tillsammans med svenska Tell Me More.  Du har nu chansen att vinna ett fint kit bestående utav kudde och pläd som är en favorit hemma hos oss. Så ta nu chansen att vinna detta mysiga kit genom att svara på frågan nedan!

1 vinnare i potten av:

1st Fårö blankett light grey
1st kuddfodral Loire + innerkudde.
= Värde 1217 kr

Svara på frågan och motivera:

– Vad betyder julen för dig och varför?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna så fort vi hinner och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 17 december 2016

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka15

162 svar på ”Lucka 15 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Julen för mig innebär att jag får träffa dottern o barnbarnen, sker inte så ofta, då de bor i Australien. Men så härligt med dom. Igår fäste jag en tomtedörr på väggen, inkl stege, bänk gröt o tofflor utanför.Pojkarna 4,5 o 6år upptäcker det o kommer upp o säger: Mamma du måste komma ner o titta det är ngt mystiskt där nere. Men givetvis listade den äldsta till slut ut att det var en juldekoration fäst med tejp. Går inte att lura honom..en liten smart tänkare, har han alltid varit.

 2. Julen för mig är att vara tillsammans med familjen, umgås, spela sällskapsspel och mysa tillsammans i soffan. Det är inte så ofta vi samlas hela familjen så här, så det betyder mycket!

 3. Familjemys! Vi har alltid bara firat med närmaste familjen, och jag tycker det är så skönt. Vill aldrig fira med en massa släkt och stress 🙂

 4. Julen- en tid då jag stannar upp från ekorrhjulet och lever fullt ut! Jag fullkomligt älskar julen, troligen bottnar det i min barndom där mina föräldrar gav oss hejdundrande jular tillsammans. En annan tid och ett annat liv men kring storhelgen kommer smaken av det tillbaka. Jag stannar upp och njuter av allt jag har, allt jag har!

 5. Julen är för mig en tid där människor visar extra omtanke. Vi blir snällare. Vår givmildhet ökar. Kanske beror det på alla pepparkakor, eller på julens budskap och tradition. Kanske kommer det som en reaktion på ett allt mer materiellt samhälle. Oavsett vad som ligger bakom vår ökade omtanke är julen för mig en tid där vi stannar upp, reflekterar och skattar oss lyckliga över det vi har. Visar vår tacksamhet i form av julklappar till nära och kära, och sträcker ut en hand till de som har det sämre ställt. Det är fantastiskt. Jag önskar bara att julens magi sträckte sig över hela året.

 6. Att få umgås med mina nära och kära. Att minnas the reason för the season: att Jesus föddes och allt vad det innebär. Dagar att leka och samla energi inför en ny termin. Äta godsaker och njuta. Det är jul för mig!

 7. Julen = avkoppling! Jag känner inte till någon annan tid på året då jag går ner så mycket i varv som under julen. Ofta har man haft en intensiv höst och att få stanna upp under ett par dagar och inte göra mer än att umgås, äta got och sova ut är en ynnest som jag hoppas att många får uppleva.

 8. Julen betyder för mig vila, samla krafter, rekreation. För mig betyder det mycket om varför man egentligen firar julen. Vi frossar inte i mängder av julmat, har julskinka, Janssons frestelse, gravad lax och tomtegröt på julafton. Det betyder givetvis gemenskap, med familjen och släkten. Tyvärr blir det inte att hela familjen samlas i år på grund av sjukdom och vi bor i var sin ände av landet.

  Vi läser, tittar på TV, brukar vara många bra filmer och deckare under juletiden. Lyssnar givetvis på massor av julmusik! På julaftons förmiddag är vi alltid i vår vackra kyrka på julkonsert. Så stämningsfullt med många julsånger, massor av tända ljus och läsning av julevangeliet. Sedan åker vi och tänder ljus på våra bortgångna anhörigas gravar. Hem och julfika med hembakat kaffebröd lagom till Kalle Ankas jul på TV!

 9. När det är jul ger vi varandra vår tid, vi visar vår kärlek och uppskattning.
  Jag fylls med energi som jag tar med in i nästa år.

 10. Nu när baren är vuxna och innan de fått egna barn så blir ju julen mer en härligt helg med att barnen kommer hem och vi äter jul mat, massor av mat och hembakat och julgodis. sen säger det bara swish helgen har gått på de försvinner iväg 15-20 mil till sina respektive och sina jobb och det blir förfärligt stilla å tomt i huset.. När de va små så va det alla förväntan som bygges upp under december som va mysigast, vi bakade, pysslade va till Tomteland å besökte tomten, lusläste leksakskatalogerna tillsammans och det kryssades på allt som det önskades..alla julavslutningar i skolan med luciatåg och julspel ja listan kan göras låång.
  sen julstrumpan som ivrigt tömdes på julaftonsmorgon och den lååånga väntan innan kl blev Kalle Anka tid och mat å paket .
  å det roligaste är att de bägge säger idag att när de själva får barn vill dom försöka göra allt de där som vi gjorde tillsammans.

 11. Julen är för mej en högtid som ger mej ro med mycket värme och kärlek mysa med familjen förr firade vi med min svärmor och min mamma det var så mysigt när alla samlades tyvärr gick min svärmor bort hastigt bort 2009 och min mamma gick också bort hastigt båda blev 64 år gamla. Så vi gör som brukar göra när dom levde ta julen som den kommer njut av lugnet. Tomheten finns alltid där efter dom.

 12. Ledig tid att umgås med familj vänner och släkt …. några bonusdagar där man kan ta det lugnt äta och dricka gott och spela sällskapsspel…. underbar tid

 13. Julen är en stund som jag uppskattar mycket
  Jag har gått på internatskola som liten och då
  får familjesammankomster en stor betydelse.
  Det är mysigt att få se alla samlas och må gott.
  Vi alla ser till att pyssla om varandra.
  Jag inser hur mycket familjen verkligen betyder
  för mig vid sådana tillfällen.

 14. -Julen är magisk och tindrande men främst en tid för återhämtning och vila, mys och långpromenader. Vara nära och må gott♥

 15. Att få skapa magi för min dotter, det är julens betydelse för mig. Jag älskar att se hennes ögon glittra av förväntan och spänning.

 16. Att umgås med vänner och familj, riktigt njuta av de lediga dagarna (om man inte jobbar som det blir vartannat år) äta god mat, se på Kalle Anka och se barnens ögon tindra hela dagen inför mötet med tomten och deras glädje när paketen öppnas. På juldagsmorgonen åka till julottan, både mysigt och en stund för eftertanke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *