Lucka 17 – Dagens lucka i juklappskalendern

Söndag och tredje advent! Då passar det bra med ett härlig vinst i potten. Idag tillsammans med Skrufs glasbruk. Där du kan vinna den trendiga Pallovasen junior i svart. Formgiven av Carina Seth Andersson och handblåst, värde 895 kr. Så ta nu chansen och vinn denna cooling  till dig själv eller att ge bort. Svara bara på frågan nedan så är du med!

Svara på frågan:
– Vilken är din favoritblomma. Som skulle pryda denna vas?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom  19 december 2017

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

17_trendspanarna

244 svar på ”Lucka 17 – Dagens lucka i juklappskalendern

 1. I min vackra svarta Pallo-vas hade jag satt vita
  Pioner,
  Anemoner,
  Liljor och
  Lövkojor, samt några gröna kvistar från mitt
  Olivträd
  Liljan är min favoritblommor och tillsammans med lite vildare vita blommor och gröna kvistar borde kontrasten mot vasen bli helt magisk ⭐️

 2. Favoritblommor efter årstid, nu en vit julros, snart tulpaner, liljekonvaljer, blåsippa, rosor, lavendel, pion, anemon.., vilken lycka?

 3. Min favoritblomma varierar efter säsong. Just nu längtar jag efter tulpanerna som hade blivit en fin kontrast till denna vas. I sommar skulle en annan favoritblomma, Hundkex få platsa i den fina vasen!

 4. Tulpan! En stor vacker bukett med tulpaner i olika färger är så härligt, gör en glad och får en att tänka på våren med allt som blommar.

 5. Utanför farmors hus växer ljusrosa rosor som doftar underbart! Har upptäckt att de på min killes land har exakt samma rosor och de låter mig plocka från buskarna helt fritt. En sån underbar känsla att sätta ihop sin egen rosbukett som inte bara är fin utan också väcker härliga minnen.

 6. Mimosa!
  Kvistar med gula små bollar på väcker barndomsminnen till liv. Mamma hade ofta en några hemma, men nu hittar vi de sällan att köpa. När vi väl hittar är lyckan total och man förundras över hur en sådan liten kvist kan bära med sig så mycket glädje och minnen

 7. Min absoluta favorit är Ranunkel i alla dess färger! De skulle göra sig extra bra mot den svarta vasen i perfekt form av en av landets bästa formgivare!

 8. Nu tar jag min farmors favoritblomma då denna vas skulle hon fått om jag vann. Hon ställer alltid upp för en när man behöver hjälp och skickar alltid med en liten kasse med lite av varje när jag kommer på besök. Då jag bor på annat ort och pluggar så räcker inte ofta pengarna till att köpa något extra fint till hennes som tack för allting. Denna vas tillsammans med hennes röda favorit rosor skulle blivit en fantastik ”gott nytt år” present till min käraste farmor!

 9. Den skulle jag fylla med röda rosor till min pojkvän som 25 år ska fylla han är mitt stöd efter min storebror bortgång .Han ställer alltid upp och försöker göra mig glad när det är tufft .

 10. Eukalyptus och brudslöja skulle jag placera i denna vas. De är mina favoriter för att de håller sig fina i en hel evighet!

 11. Med en blomintresserad man som gärna kommer hem med en bukett till helgen vore det underbart att få chansen att överraska honom med en vacker vas. Blommorna som skulle få pryda denna vas är röda tulpaner nu vid juletid eller en bukett av favoritblommorna alstroemeria, germini och rosor ✨?

 12. Torkade stora lärkträdskvistar med kottar.
  En grön vildvuxen enbärskvist. Och som tredje komponent i buketten en späd skir amaryllis. Eller en anemon. Eller paradisäpplen på kvist❤️

 13. Puderrosa rosor är min favorit och de blommor jag haft i Pallovasen om jag vann.

  Min mormor som gick bort förra året hade alltid sådana puderrosa rosor i en vas som stod på matbordet i vardagsrummet. Hon fattas mig oändligt – men varje gång jag köper hem puderrosa rosor så känns det som att en del av mormor är med mig och vakar över mig. Dessutom ger den mjuka och behagliga färgen en harmonisk känsla i hemmet.

 14. Vit hyacint. Skulle passa perfekt som kontrast mot det svarta, och svart och vitt på en julröd duk skulle vara någonting extra att pryda hemmet med så här års

 15. Vita ranunkler -min favorit -hade framhävts av det mörka i vasen. Men riktigt mörka pioner eller tulpaner skulle nog vara väldigt vackra i den svarta Pallo.

 16. S..könhet som denna skulle jag vilja
  K..lä med en tulpan, en syren eller lilja
  R..osor är vackra men så är en klocka
  U..nderbara vita från ängen man plocka
  F..ör i pallo står buketterna tjocka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *