Lucka 17 – Dagens lucka i julklappskalendern

Äntligen lördag! Vi har kommit till lucka 17 i vår julklappskalender. Vi har länge gillat Pappelina och det är superkul att ni nu får chansen att vinna denna fining. Idag har du chansen att vinna mattan Duo i storlek 85×160 cm i röd/vit färg. Mattan är utav PVC och är tillverkad i Dalarna i traditionella vävstolar. Så ta nu chansen att vinna denna härliga matta genom att svara på frågan nedan!

1 vinnare i potten av:

1 st matta Duo från Pappelina
= Värde ca 1600kr

Svara på frågan och motivera:

– Var skulle du lägga mattan och varför?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna så fort vi hinner och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 19 december 2016

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka17

lucka17_extra

125 svar på ”Lucka 17 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Den skulle få hedersplatsen i köket. Saknar en färgklick där och denna mattan hade verkligen blivit pricken över i.

 2. Jag skulle lägga den i vårt nya kök. Dels för att den är så OTROLIGT snygg men också för att den är praktiskt. Lätt att hålla ren när vår matlagningsgala familj som är otroligt bra på stök och spill sätter igång med mat och bak. Dessutom skyddar den trägolvet under när saker tappas i golvet och kanske att dessa saker också slipper gå sönder.

  En matta som denna är pricken över I i varje hem så nu hoppas jag att just jag vinner DEN <3

 3. Den skulle få hedersplatsen i vårt kök som går i svart vitt och grått, den hade blivit en sådan snygg färg klick där och lyft hela köket.

 4. I vårt väldigt vita kök
  passar in i vårt julestök
  Polkagrisrand så fin
  ger varje dag glad min
  Tycker mycket om
  Kom Pappelina kom

 5. Dottern har precis flugit ut, någon matta har hon inte behövt förut.
  Att flytta kostar en massa pengar och det finns sånt som är viktigare som bord och sängar…..
  Denna skulle jag direkt ge till min tös, både i nya köket och hallen skulle den vara helt makalös!

 6. Innan valpen blev stor var det lätt att hon missa
  att det var ute hon skulle kissa
  Kvalitèn på mattan i hallen var inte rätt
  för att tåla att bli behandlad som en toalett
  Att få vinna en tålig matta skulle vara kul
  och just denna är fin året om men speciellt till jul

 7. Pappelinas mattor har i många år stått på min önskelista, förstår inte varför tomten inte uppmärksammat det?! Den vävda matta som legat framför diskbänken i flera år är formligen bara trådar och trasor numera, så jag har skickat den till återvinningen. (Så bra att man kan få lämna in kläder, sängkläder och annat som återvinns och man belastar inte sophanteringen.) Det gjorde lite ont i hjärtat att lämna in mattan, eftersom min kära lilla mamma hade vävt trasmattan och hon finns tyvärr inte längre med oss.

  Jag önskar såå en fin matta till köket! Vi har ganska mörk köksinredning, så de randiga, glada röd-vita färgerna skulle lysa upp köket så fint och hemtrevligt! Den skulle även vara ett sådant snyggt och vackert blickfång, eftersom när man kliver in genom ytterdörren, ser man rakt in i köket och den underbara mattan!
  Så snälla tomten, jag önskar mig en matta från Pappelina även i år, bara så att du inte glömmer bort det!

 8. Den skulle få ligga i vårt jättevita kök som verkligen är i behov av en färgklick. Dessutom fryser jag alltid om fötterna på morgonen. Mattan skulle få upp mig snabbare ur sängen på morgnarna när fasan för kallt köksgolv är eliminerad!

 9. Älskar dessa mattor! Jag skulle lägga den i köket för att den är skön att gå på samtidigt som den är lätt att torka av. Plus att jag saknar matta i köket.

 10. Vilken helt fantastisk färgklick. Jag bara älskar den! Modern och traditionell på samma gång. Läcker och praktisk på samma gång. Design och funktion – what’s not to like?

  Vårt långsmala funkiskök med ljusgrå färgsättning. Det är mysigt – inte så modernt, men allt fungerar och det har en underbar charm. Här är det liv och rörelse med två små barn och en mamma och pappa. Här doftar det ständigt clementiner och nybryggt kaffe. Här skulle den fina mattan pryda golvet. Jag blir alldeles pirrig av inredningslycka av blotta tanken.

 11. I vår vita hall skulle denna härliga matta få ligga. Hallen skulle bli glad för nått snyggt som bara är ämnat för den och inte bara galet mycket jackor och skor!

 12. Den skulle jag ha i mitt kök:), den hade lyst upp där tillsammans med min fondvägg i rött. Samtidigt som den också hade fyllt funktionen av att dölja ett golv som inte alltid tål att synas /).

 13. Jag skulle lägga mattan i mitt kök. Färggrann och fin, jag skulle bli glad varje gång jag ser den. Tänk vilken vardagslyx att få stå på den och koka snabbmakaroner!

 14. Min fina granne skulle få den i julklapp av mig. Hon får liksom inte till det riktigt i köket, (inredningsmässigt) och jag vill hjälpa henne på traven. Tyvärr har jag inte råd med en sådan här fin matta och det bästa är att hon älskar rött!

  God Jul!

 15. I köket, så det inte kommer vatten direkt på golvet när vi diskar så det skvätter, men även för att den hade passat alldeles utmärkt där och gjort köket mer ombonat & fint.

 16. I köket lever vi vårt liv. Vi pysslar, lagar mat, deklarerar och älskar. (Nåja, det har hänt en gång i alla fall). Och med en bebis som ständigt kräks åt höger och vänster vore det grymt med en snygg matta som pallar trycket!

 17. Jag vill ha en matta från Dalarna och bli påmind om Sveriges vackraste landskap. Den ska ligga på golvet i badrummet.

 18. Jag älskar Pappelina och har en av deras mattor med stjärnor i köket. Min hall skulle behöva piffas upp och den här skulle ge den färgklick som behövs där.

  Denna matta kan finna sitt kall
  att få pryda min småtrista hall
  och göra den till ett helt nytt rum
  så alla som kommer in genom dörren blir stum:)

 19. Jag skulle ge den till min kompis som gjort iordning både kök och hall med röda detaljer, hade varit superfin på båda ställena.

 20. Vi har så himla slitet och fult köksgolv, men tyvärr inte råd att renovera. Denna supersnygga matta skulle dölja det fula golvet, skydda det från mer slitage och dessutom pigga upp ordentligt i köket.

 21. Låter kanske lite udda men jag skulle vilja ta med den till jobbet! Kontoret är platsen som jag tillbringar mest tid i..och det är liksom inte ombonat. Mattas skulle ge kontoret den med hemtrevliga känslan.

 22. Åh! Jag skulle rulla ut mattan i mina föräldrars röda sommarstuga! De kalla golven behöver täckas med mattor och vad passar bättre än en tålig slitstark matta från pappelina bland barn och djur? Håller tummar och tår att jag turen får!

 23. Nedanför sängen det är så kallt på golvet när man kliver upp ur sängen på morgonen.
  Juletid är gåvotid, därför hoppas och önskar jag denna ljuvliga matta få vinna.

  Mvh Julianna

 24. I familjen finns Liv 2 1/2 år gammal, i familjen finns också en trasmatta i köket. Livs dagliga nöje är att rulla ihop denna matta i en stor hög. Så snälla hjälp mig förhindra detta genom att låta mig vinna en PVC-matta (som förhoppningsvis är svårare att göra till en hög!)

 25. Wow!

  En Pappelina helt i min stil, och färg!
  Mitt köksgolv är alldeles för modernt för resten av mitt hem,
  som är från 70-talet. Med rätt färg och form vill jag dölja lite och framhäva andra färger!

  God jul!

 26. Denna vackra matta skulle hela familjen tycka om om den kom.
  Inte bara som julmatta, utan som en färgklick i köket året om.
  Perfekt där med en matta som ligger helt slätt
  Som tål både tuffa tag och tvättas så lätt.
  Värmande för fötter och mjuk att gå på.
  Gör det lätt att smyga när jag med frukost vill överraska de små.

 27. Åh, mattan hade helt klart gärna fått flytta in i vårt kök!! Hade matchat grymt till den röda kartell-lampan som vi har i matsalen ? Älskar röda detaljer, håller tummar och tår!!

 28. Så vacker matta i vitt och rött,
  dessutom praktiskt och lättskött.
  Så vart skulle jag denna placera?
  Skulle den till landet addera.
  Självklart i hallen den lägga,
  slippa vatten, lera och gegga.
  Ställa stövlar och blöta skor,
  det blir smutsigare än vad man tror.
  Efter sommaren bara att tvätta,
  och återigen lägga den tillrätta.

 29. Jag skulle vilja läggga den i min hall. Som är “centra” i hela lägenheten, Men rummet är så kallt och kalt, inte varmt och inbjudande som jag skulle önska. Länge har jag velat ha en matta i rött, så denna fina julklappen vore hjärtligt välkommen på mitt golv. Den skulle passa helt perfekt, och så fick jag något varmt att trampa på, särskilt nu i kalla vintern, <3 Pappelina som gör mattor så fina,

 30. Skulle ha den under matbordet i fritidshuset i Hjortnäs. Den skulle passa perfekt speciellt till Jul. Passar på att önska er God Jul!

 31. I mammas kök hör denna hemma!
  Polkagrisrandigt skulle verkligen stämma
  Hon är nämligen den största gottegris jag vet
  Så det vore roligt att glädja henne med detta läckra paket!

 32. Denna urläckra Pappelina-matta skulle få en riktigt framskjuten plats i vårt hem, nämligen i köket som ju är hjärtat av huset! Vårt kök kräver en riktig färgklick på golvet eftersom vi valt att inreda köket väldigt neutralt i vitt, grått och svart. Vi skulle ta väldigt väl hand om denna rödvita läckerbit!

 33. Jag hade lagt mattan i ett paket till min sambo och själv tagit cred för det fina valet när hon öppnade paketet 🙂 (sedan hade jag givetvis erkänt :-)).

 34. Älskar ränder, på kläder och inredning, denna rödvit randiga skulle passa till pinnsoffan med orginalklädsel i röd galon som står i vårt kök.
  Mattan är julig och somrig, passar hela året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *