Lucka 19 – Dagens lucka i julklappskalendern

God morgon denna härliga tisdag i julveckan. Idag har vi redan kommit fram till lucka 19 i vår julklappskalender. Idag har vi den stora äran att ha den tillsammans med Tell me more. Där du kan vinna pläden Fårö och kudden Fjord, värde 998 kr. Riktigt härligt mysig och passar in i alla hem och alla årstider. Tidlösa färgtoner som är perfekta att matcha övrig inredning med. Så ta nu chansen och vinn dessa härliga textilier till dig själv eller att ge bort. Svara bara på frågan nedan så är du med!

Svara på frågan:
– Vem känner du som förtjänar lite extra mys och värme denna julen?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna så fort vi bara kan på bloggen. Vinnare lucka 1-4 har du här.

Tävlingen pågår tom  21 december 2017

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka19

173 svar på ”Lucka 19 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Min sambo som är sjuk och jämt frusen av sig. När jag inte är hemma och kan ta hand om och värma honom, så behöver han något annat att värma sig med.

 2. Min make förtjänar lite extra mys och värme under julen! För att han alltid finns här och oftast med ett leende på läpparna och en glimt i ögonen. Han har fått kämpa och arbeta lite extra mycket den sista tiden, så han förtjänar all den mys och julvärme som bara är möjligt att få!

  När kalla, isiga vinterstormarna viner runt knuten,
  sitter den värmande, fina pläden Fårö som gjuten.
  Att få förmånen att krypa ner under en sådan,
  gör du nog gärna på Tomtemors inrådan!
  Under huvudet bäddar vi med bekväma och sköna kudden Fjord,
  mysfaktorn och komforten är då komplett och fullgjord!

 3. Önskar till mig själv lite mys och flärd,
  i form av kudden Fjord och Fårö pläd.
  Efter år av stress och utbrändhet,
  finns behov av värme i min ensamhet.
  En pläd svepa om mig, varm och snygg,
  en kudde att krama, och känna mig trygg.

 4. Min älskade man som ställer upp och stöttar mig under långvarig sjukdom. Han kan dessutom behöva en kudde och filt eftersom jag alltid lägger beslag på favoriten här hemma 😉

 5. Någon som förtjänar lite extra mys i år är min älskade styvpappa som, efter att ha kämpar i över ett år, äntligen fått positiva besked att hans cancer är borta <3 ingen mer cytostatika och maten kommer äntligen börja smaka igen! Han, om någon förtjänar lite extra nu <3

 6. Min man Thomas behöver lite värme och mys. Han är 58 år ung??? och har varit njursjuk i drygt 10 år. Efter en rejäl lunginflammation i augusti brakade njurarna ihop totalt och nu är det transplantation som gäller. Vi har tur som bor i ett land som Sverige med den sjukvård, sjukförsäkring och högkostnadskort som man har möjlighet att få, och det finns alltid de som har det värre. Han blir inte friskare för att andra kanske är sjukare, det är inte det jag menar, men i Sverige har han en chans att få hjälp oberoende av hans ekonomi. Ett stort problem är att han fryser. Och då menar jag jämt. Nu bor vi i norra Sverige och vi har kallt på vintern och fönstren skulle behöva bytas då det drar kallt därifrån, men det är ju inte hela sanningen. Han skulle behöva en mysig pläd att svepa in sig i och en kudde att vila på när han tar sina tupplurar, så han känner sig varm.

 7. Min vän som fick operera nåt från hennes livmodern för att det fanns tecken för livmoderhalscancer och sen några månader efter det var hennes barn operades i hjärtat.

 8. Min bror som kämpat med och klarat universitetstudier trots flera olika diagnoser. Han är en riktig hjälte i mina ögon. Han förtjänar en lång ledighet i soffan med gott att äta och en massa mys, filmer och spel. Studentbudgeten tillåter ju inte direkt några utsvävningar, så detta vore en riktigt fin pepp present och julklapp!

 9. Jag skulle faktiskt ge pläden och kudden som julklapp till mig själv. Då blir det två paket med underfina saker för mig att mysa med på soffan. Två julisar vore ett spännande inslag för en ensling som mej som firar de allra flesta dagar på året i självvald och njutningsfull ensamhet. ❤??????

 10. “Inför Julen är familjens önskelistor långa,
  en skön pläd huserar högst upp på många,
  men i plånboken möts jag dessvärre mest bara av min egen förvånade ånga!”

  Min son, som precis flyttat ihop med flickvännen, önskar sig för första gången i livet ett mjukt paket och närmare bestämt….en pläd! Det får han absolut vuxenpoäng på tycker jag 😀

  God Jul & Gott Nytt År
  /Ann-Charlotte

 11. Min mamma skulle jag vilja ge den till. Hon är gammal och sköter om min pappa som är nästan blind i hemmet. Hon skulle då få sitta och mysa med den framför brasan i sin sköna fåtölj och bara koppla av.

 12. Jag skulle ge den härliga pläden till min dotter som.kämpsr varje dag med barnbarnet och jobb trots att hon har kronisk värk precis som jag. Hon älskar sitta jobb vilket göra det svårt för henne att sluta jobba så hon åker dit varje dag och ungdomarna hon jobba med gillar henne så mycket. Henne egna barnbarn, mina älskade barnbarn hjäkpa till hemma så hon får vila och då hade hon varit vörd denna fina pläden som håller henne varm och då kan hon slappna av.

 13. Tycker min bästa kompis förtjänar lite extra mys den här vintern, hon har precis fött sitt första barn efter en lång och jobbig förlossning.

 14. Ja, känner är väl kanske att ta i..men känner till iaf, och det är Tomten. Tänk så stressigt han har haft att få alla julklappar klara, för att inte tala om att fara land och rike runt i vinterkylan och dela ut dem. Är det någon som skulle behöva lite extra varmt och mysigt så är det just han, men när han inte använder den så är jag övertygad om att min underbara fru skulle få låna pläden, för hon förtjänar minst lika mycket mys och värme!

 15. Mina älskade föräldrar är välförtjänta av denna fina gåva. Pappa är till åren och fryser lätt. De har inte unnat sig något på länge så de skulle bli så glada över denna julklapp.De ställer alltid upp på andra.

 16. Jag tycker faktiskt att jag förtjänar det, jag är kroniskt sjuk och sängliggande och det hade varit perfekt att få mysa med det här på dagarna i min dagsäng ☺️?

 17. Till min dotter som känner sej lite övergiven,
  då hennes kille varit tvungen att flytta till andra
  sidan jordklotet. Hon behöver lite extra mys och
  en extra kudde att krama om!

 18. min fina vän Renate hon är stöttande
  dels kommer hon att sitta själv hela julen
  vi bor långt i från varandra men henne vill jag ge denna gåva
  hoppas på turen

 19. Till hon som alltid nyser då hon fryser
  Kryp upp i soffan med denna på och hoppas du med denna på slipper frysa så . Vem vill jag ge denna klapp då ? Någon som jag gillar så , vem kan det då vara ? Jo nu ska jag svara , tell me more jag vill ge den till min mor för hon är underbar så det så 🙂

 20. Min mamma, hon ställer alltid upp när vi behöver henne och de senaste åren har varit väldigt jobbiga då pappa gått bort och mammas hus (mitt barndomshem) blivit totalförstört i en massiv vattenläcka. Men trots allt så så sätter hon alltid oss barn först, tycker verkligen hon förtjänar denna preent 🙂

 21. Min son med sambo som flyttat till egen lägenhet, de saknar det “lilla extra”. Där behövs lite mer mysiga prylar för att få till den där härliga hemmamyskänslan.

 22. Min MAMMA som har funnit där för mig genom mitt break up med min dåvarande sambo, ordnat och ringt runt för att ordna ny lgh till mig, tapetsera hela lgh och målat och gett mig all kärlek jag bara kunnat önska för. Hon är värd allt i världen ❤

 23. Min syster är konstant frusen, eftersom hon rasat i vikt det senaste året pga cancer. Cellgifter och operationer gör henne och i behov av värme och kärlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *