Lucka 19 – Dagens tävling i julklappskalendern

Dax för lucka 19 i vår fina julklappskalender med Royaldesign. Idag ligger en fin vattenkokare i rostfritt stål från Alessi.  Italienska Alessi grundades 1921 och har i huvudsak hushållsartiklar i sitt sortiment. Denna skönhet har vi själva hemma och har fått sin givna plats i hemmet, då vi är stora te-älskare. Ta chansen och vinn denna vackra vattenkokare till dig själv eller någon du håller kär. Två vinnare i potten!

Vinnare 1: Vattenkokare, rostfritt stål, 2l, Svart (värde 1299kr)
Vinnare 2: Vattenkokare, rostfritt stål, 2l, Svart (värde 1299kr)

Svara på frågan:
– Vem skulle du bjuda en kopp te eller kaffe på, varför? (Motivera kort)

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig)

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 21 december 2015

Stort lycka till!
Kram Jenny & Linda

lucka_19dec

244 svar på ”Lucka 19 – Dagens tävling i julklappskalendern

 1. Tillsammans med min familj skulle jag fylla på så upp i koppen och njuta av vårt te till sista droppen.
  Eller blir man sugen på varm choklad, så kan nog även denna klapp göra en glad 🙂

 2. Min älskade man skulle jag gärna överraska en tidig morgon på torpet med frukost på sängen och en stor kopp Earl Grey (favorit). En mysig start på helgen och det nya året!

 3. Jag skulle bjuda min vän Maria på en god kopp te. Hon är alltid så snäll och gullig, men jobbar så mycket att hon varken orkar eller hinner göra de hon vill.

 4. Jag skulle bjuda min bästa killkompis på en kopp thé. Han är alltid så duktig på att bjuda hem mig på välbehövliga samtal om livet över en kopp thé.

 5. Jag skulle bjuda en äldre släkting till mig på te! Hon är en ljuvlig liten dam, med ett vacker silvergrått hår, en gång i veckan går hon till samma frisörska som hon gått till i 40 år och får håret lagt i samma frisyr. När maken levde besökte de ofta London och hon är en sann teälskare! De brukade alltid varje dag besöka något fint hotell i London för att få dricka Afternoon Tea. Det bästa hon vet är att berätta om detta, om vilka hotell som hade bäst och vilka de som var lite sämre på Afternoon Tea. Givetvis minns hon allt gott som serverades. Och jag tycker så mycket om att höra hennes berättelser och alla små anekdoter från resorna.

  Min släkting börjar komma upp i åren och kroppen och knoppen hänger inte riktigt med som förr, som hon själv uttrycker det!! Därför vill jag givetvis ställa till med ett litet Afternoon Tea med allt som hör till och överraska henne med det!

 6. Jag skulle vilja bjuda en person på kaffe som tyvärr har gått bort, min farmor. Vi hade alltid de bästa stunderna tillsammans när vi drack kaffe. Det finns så mycket som har hänt de senaste åren som jag skulle vilja tala om för henne. Hon var verkligen min förebild och fanns alltid där. Hon sa alltid att “En kopp kaffe kan bli början till en livslång vänskap” och det stämde verkligen.

 7. Jag skulle locka mina nya grannar till en kopp te eller kaffe med min nya kanna om jag vinner.Jag vet att dom sitter ensamma för det mesta och det ger en chans att lära känna dom bättre 🙂

 8. Eftersom jag har bott utomlands i många år nu så har jag inte träffat min mamma på länge. Jag skulle bjuda henne på en kopp te och ta igen alla de fikastunder vi missat under åren.

 9. Skulle bjuda min bästa väninna
  och hoppas att hon ska hinna
  och lite tid till tefika med mig finna
  fastän hon är en ruskigt upptagen kvinna.

 10. Jag hade kokat te till hela familjen, vi ses inte så ofta allesammans då vi bor lite utspritt. När vi är samlade fikas det och té dricks i mängder!

 11. Jag hade bjudit in min kära svärmor Annette på en eller flera koppar rykande hett te nu under dessa mörka vinterkvällar och samtalat om allt mellan himmel och jord samtidigt som vi sitter och kollar på hennes favoritserie Downton Abbey medan vinden viner utanför fönsterna. Mysigt!

 12. Vi har flyttat från hus till lägenhet. Grannarna har vi inte sett så mycket av ännu, men tänk att bara knacka på och säga, hej kom in på en kopp! Vore trevligt

 13. Jag skulle bjuda min gamla vän från gymnasietiden. Vi träffas väldigt sällan men våran vänskap är som stjärnorna – man ser dem inte alltid men man vet att de alltid finns.

 14. Efter en långpromenad i vinterkylan skulle jag bjuda min bästa vän på en stor kopp kaffe 🙂 vi ses alldeles för sällan nu för tiden.

 15. Alla mina fina vänner ska jag servera gott te ur den kanna, dom kommer stanna, lovar att dom också vill ha denna kanna. den skrev:

  Alla mina vänner skulle jag servera gott te, smaken från det och för ögat denna stilrena, superfina vattenkokare.

 16. Jag skulle bjuda min svägerska, som behöver all uppmuntran, på en kopp te.
  Hon har nyligen kommit hem från sjukhus efter sex veckor och har ännu lång rehabilitering framför sig efter svår bältros.

 17. Åh så fin! Har länge försökt få tag på en vattenkokare i rostfritt, köpte först en som visade sig vara i icke-rostfritt stål som rostade, sen en i rostfritt som brann upp (botten var i plast), och sen en annan i rostfritt som visade sig ha plast inuti… Kanske vinner jag en fjärde gången gillt nu? 🙂

  Skulle bjuda bästa vännerna på middag och mysigt gofika med té och en stor kladdig chokladkaka när de kommer och hälsar på (de har flyttat till andra änden av landet i somras så det blir tyvärr inte så ofta som vi ses längre).

 18. Kan du vissla Johanna javisst kan jag det…
  Den jag hade bjudit på te skulle vara min lillasyster Johanna. Perfekt vattenkokkare att koka vårt te på med andra ord, en visselJohanna!

 19. Jag jobbar på ett LSS boende och skulle bjuda de boende. Vi har pratat om att åka hem till mig och titta på mitt “nya” hus, de alla älskar te och/eller kaffe så det skulle vi absolut dricka.

 20. Jag vill bjuda min mamma på en kopp kaffe, vi älskar att fika och att prata om allt mellan himmel och jord när vi ses.

 21. Åhh jag skulle vilja bjuda min barndomsvän Paula på en kopp te-vi bor bara en mil ifrån varandra men jag ser henne så sällan då hon har flera barn.Men då hade jag bakat en massa gott och för första gången sagt rätt ut hur viktigt hon är i mitt liv och hur jag har sett upp till henne-så hade jag gett henne en vänskapsgåva bara helt apropå just för vad hon betyder för mig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *