Lucka 20 – Dagens lucka i julklappskalendern

Då var det tisdag! Vi har kommit till lucka 20 i vår julklappskalender. Idag tillsammans med underbara  Korbo. Denna ljuvliga korg kan användas till mycket. Du kan ha den till plantering och förvaring. Denna korg blir bara snyggare ju mer den används och håller år efter år. Så ta nu chansen att vinn denna underbara korg genom att svara på frågan nedan!

1 fin korg ifrån Korbo classic 35

= Värde 970 kr

Svara på frågan och motivera:

– Vad skulle du ha i din korg och varför?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna så fort vi hinner och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 22 december 2016

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka20

140 svar på ”Lucka 20 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Handdukar! Mitt lilla linneskåp i byrån räcker inte till, jag får trycka in påslakan etc, därför vore det underbart att ha en annan plats för handdukarna!

 2. Frugan har en Korbo-korg som flyttas runt inne med garner, tyger, tidningar eller tvätt, ja, allt som kan tänkas få plats i den.

  Jag ville låna korgen till trädgården, men det är strängt förbjudet.

  Jag hade inte tänkt fylla den med löv eller ogräs eller jordiga jordärtsskockor precis. Den hade gjort sig med härligt röda Ingrid Marie-äpplena eller de smaskiga Viktoria plommonen. Eller varför inte för våra egna valnötter, som behöver torka luftigt, innan de smakar ljuvligt gott nu till julen.

  Inte hade det saknats användningsområden för mig i verkstan heller, där jag samlar allt bortsågat virke till att grilla med eller till att tända eld i spisen med.

  En Korbo-korg står högt på min önskelista för sina många användningsområden!

 3. Jag skulle antagligen ha en katt i den 🙂 Iaf om katten får bestämma, och oftast är det hon som gör det hemma hos mig 😛 Men eftersom kissen är min käraste “ägodel” så är det ju bara rätt att hon får ta snyggaste korgen i anspråk.

 4. Jag älskar att läsa och skriva,
  bokhögarna hemma är massiva.
  Förvaringsmöjligheterna dock mycket få,
  böckerna i högar på golvet stå.
  Inget min sambo gillar,
  han över dem snubblar och trillar.
  Skulle därför i vardagsrummet placeras,
  med mina favoritböcker adderas.

  God jul!

 5. Den skulle få ta plats i vårt badrum och höja stilnivån där. I korgen skulle allt som nu hamnar på golvet få ligga i mer ordning; små kläder på väg till tvättkorgen, leksaker som glömts, strumpor som rymt …

 6. Fyller den med ved vid kakelugnen, med en pläd och ett magasin vid soffan, med spel och kokböcker vid köksbordet, finns en plats i vårt hem.

 7. Förrförra sommaren tog familjen ett beslut,
  att på sommarstugan lägga ett krut.

  Efter ett år fyllt av spara,
  var vi äntligen klara!

  En sommar med slit och rusch,
  slutade med bastu och utedusch.

  Skulle korgen till projektet addera,
  genom att förvaring agera.

  Bastuöl, duschcreme och handduk,
  allt som vid bastubad kommer till bruk.

 8. Förra året fann jag min hobby. Att virka har för mig blivit en avkoppling då jag kan koppla bort jobbet och alla andra bekymmer livet för med sig – så att jag bara kan vara. Det är också ett sätt att göra någon glad genom att med egna händer skapa något för någon annan. Har köpt på mig en hel del garn som bara ligger i en låda och inte får synas. Korgen skulle därför passa så fint till allt garn och material. Hela rummet skulle bli lite piffigare!

 9. Jag har precis börjat intressera mig för att sticka. Perfekt att kunna lägga pågående stickning i och garner inför kommande projekt i!

 10. Om jag måste välja en grej att ha i korgen så skulle det nog bli härliga frukter från värdens alla hörn. Jag älskar frukter det är mit “lördagsgodis” på helgerna. 🙂

 11. Denna korg har oändligt många användningsområden! Jag skulle dock börja med att ha den vid min arbetsbörda med ritningar i! Just nu ligger dessa bara i en hög på skrivbordet och det ser inte så roligt ut!

 12. Jag skulle låta användningsområdena växla över tid: halsdukar, linneservetter, sittdynor, ved och leksaker är några av sakerna som skulle få turas om att få ta plats i korgen.

 13. Skulle baka alla sorters kakor, lägga dem i denna fina korg. Det skulle få alla att le om denna fick va me’ 🙂

 14. Tulpaner! Så fort julen är över drinks det massor av frostigt vita tulpaner att införskaffa! Så vintrigt och fint!

 15. I detta korg skulle jag ha blommor och åter blommor i. På Julen Jularrangemang julstjärna, amaryllis hyacint. På våren påsklilja, penseér, hortensia, pelargonia.
  Som sagt jag älskar blommor och detta korgen skulle passa fint på våran balkong.

 16. Wow!
  Vad kan man inte ha denna till!!?
  Jag skulle börja med en nyårskorg, i med glas, bubbel och en liten överraskning till varje gäst, tar med den ut till 12-slaget!???

 17. Jag älskar korgar och skulle nog använda den i trädgården. Vi planerar att bygga ett litet orangeri, och vad skulle då passa bättre än att plantera några vackra blommor i korgen och ställa den vid ingången. På vintern skulle jag använda den till förvaring av trädgårdsredskap. Den är en prydnad i sig.

 18. Jag älskar korgar och har allt möjligt i dom, så praktiskt och snyggt. I just denna kan jag se framför mig att min barn o jag gör en egen blommgrupp, roligt när dom får vara med och bestämma och att göra saker tillsammans!

 19. det snyggast man har det sätter man på bordet…visst, låtar inte ordspråket så? Då kommer jag ha den korg på matbordet med dagens bröd…oj vad snyggt! God jul på er!

 20. Jag skulle ha min dotters leksaker i den till hon blir tillräckligt stor för att själv välja vad hon vill ha den till!

 21. Sambon har fått för sig att han ska bygga ett utekök på balkongen till våren. Denna snygga korg skulle säkert passa bra där. Känner jag honom rätt skulle han fylla den med kall öl. ?

 22. Åhh, den här hade ni i en lucka förra året om jag inte minns fel.
  Jag skulle vilja ha halsdukar och handskar i korgen, centralt i hallen. För av någon konstig anledning så hittar jag aldrig handskar när jag letar efter dom.

 23. Jag skulle använda den till att tömma allt jag har i fickorna på mina arbetsbyxor i den när jag kommer hem på kvällen så att min fru inte kan skälla på mig för att jag sprider mina saker runt omkring mig överallt 🙂

 24. Jag skulle ha den på mitt jobb och samla alla mindre dataprylar och sladdar som bara ligger och skräpar i den så att det blir lite mindre rörigt och vackrare på kontoret.

 25. Jag skulle ha den fina korgen från Korbo till att ha antingen fin björkved i eller ha mina garner i den bredvid min laminofotölj.

 26. Har köpt tyg med vedtryck som ska upp på väggen, på golvet skulle jag ställa Korbokorgen fylld med ved för att få in lite “värme” i mitt svart-grå-vita hem.

 27. Vi har två döttrar som ständigt önskar raggsockor att ta på sig när de besöker oss, så i hallen skulle korgen stå med ett gäng värmande raggisar klara att ta på.

 28. Som kruka för blomsterlökar på våren, redskapsförvaring på sommaren, äppelkorg på hösten och sedan odlingskärl för nästa års vårlökar.

 29. Jag skulle definitivt plantera blommor i denna. Jag har verkligen INTE gröna fingrar, men med en sådan här skönhet vore det en skam att inte lära sig. En gång för alla!

  God Jul!

 30. Jag skulle verkligen vilja ha en sådan fin och praktisk korg i vårat växthus som vi precis renoverat. Att en varm sommardag fylla korgen med det trädgården och växthuset har att ge. Tänk att bära in den full av av färska kryddor, grönsaker eller fruker och ställa på köksbänken. Perfekt vore det 🙂

 31. Jag skulle plantera mera i denna korg. Älskar att variera färg, form och material på krukor för att levandegöra en yta. Just nu behöver jag bryta trenden på ballongen med enbart terrakottakrukor och gummikorgar eller iaf komplettera detta lilla krukgäng med en ny vän från Korbo som både har en design och är gjort i ett material som sticker ut.

 32. Den skulle helt klart få bli min fruktkorg, eftersom den är så fin och jag älskar frukt! Om jag någon dag skulle tröttna på frukt får den bli en planteringskorg 🙂

 33. Åh, jag vet precis vad jag skulle haft den till! Jag skulle rullat alla mina fina kökshanddukar som jag samlar på och ställt dem upp i korgen och haft dem framme. Tyvärr ligger de bara i ett linneskåp nu så det hade varit helt perfekt om jag vann, så jag kunde ha dem framme för alla att njuta av!

 34. Jag skulle ha den bredvid sängen med tidningar och böcker i, nära till hands för att ligga och läsa på kvällar och tidiga morgnar.

 35. Jag skulle ha tidningar i den. Jag läser väldigt mycket tidningar och just nu ligger dom i en hög på bordet, vilket inte är så snyggt. Mycket finare att lägga dom i korgen, blir en fin inredningsdetalj också☺️ Håller tummarna hårt! God jul

 36. Bredvid sängen med böcker som jag vill läsa, någon tidning, en fin anteckningsbok med penna, laddare till mobilen och fjärrkontrollen till mina eluttag. Sådant man kan behöva då man är för trött för att gå ur sängen på kvällen ?

 37. Jag ska göra om i min hall och önskar mig en sådan här fin korg till att ha mössor, halsdukar & vantar i. Det skulle bli SÅ snyggt!

 38. Jag skulls gärna ha den i köket för att förvara den där “högen” med tidningar man inte riktigt läst klart, post att ta tag i m.m som bara flyttas runt och är i vägen annars.

 39. Jag skulle använda korgen till att ha extra filtar till soffan i samt några tidningar som man kan ha och läsa när man sitter i soffan. Skulle vara både snyggare och mysigare än idag när filtarna ligger i en röra i våra två soffor och tidningar ligger i en hög under soffbordet.

 40. Medan jag väntar på att hitta min drömstuga och fylla den med värmande ved,
  fyller jag upp den med plädar och filtar, det både passar och värmer det med!

  God jul!

 41. Jag tycker det är så läckert med ved i en trådkorg.
  Jag älskar kontrasten av de råa vedträna mot den fint flätade metallen.
  Den här korgen skulle jag vilja ställa framför braskaminen.
  Det skulle lyfta hela vardagsrummet en nivå!

 42. Vi skulle behöva lite fina detaljer o inredning till vårt nybyggda uterum så där skulle denna korg bli perfekt. Med allt från planteringar, tidningar för lata sommardagar mm

 43. Denna Korbokorg kan användas till massor… Just nu i livet skulle jag använda den som leksakstransportör mellan våningsplanen då famnen inte alltid räcker till. Vartefter leksakerna fasas ut och det blir mer tid för stick- och virkprojekt skulle den få bli min handarbetskorg som jag kan bära med mig ut och in när pysselandan faller på.

 44. Oj, vad jag skulle ha i korgen? Jag har massor av idéer, finns hur många användningssätt som helst, i alla fall i min fantasi! På försommaren skulle fylla korgen med härligt doftande lavendelplantor! Massor av syrenlila, väldoftande lavendel och ställa på altanen. Varje gång jag passerar förbi känner jag den ljuva doften och förpassas till en härlig plats någonstans i Provence i Frankrike. (Har aldrig varit där, men läst hur fantastiskt fint allt är där och de stora, väldoftande, blommande fälten av lavendel!). I korgen skulle
  jag även plantera rosa Mårbackapelargoner tillsammans med lavendeln. Tycker att det blir så vackert för
  ögat, den ljuslila lavendeln och den ljusrosa Mårbackan.

  På hösten när den härliga sommaren är över, skulle jag ta in den. Korgen skulle passa ypperligt att förvara ved i, vid kaminen. Eller så skulle den stå vid min favoritfåtölj på vintern och jag har mina handarbeten, stickningen och korsstygnstavlan (den som kommer att räcka en evighet!) i korgen.
  Samt några härliga inredningsmagasin. Så får det bli.

 45. Jag är i behov av mer förvaring för alla garner jag inte kan låta bli att köpa till framtida projekt. Garnerna är så fina att de i sig blir en fin inredningsdetalj i en fin korg. De skulle älska att få flytta från sin genomskinliga plastlåda!

 46. Filtar! Familjen blir tokig på alla mina filtar som ligger överallt. Jag är en frusen själ, så minst en, helst 2 i varje rum ska det vara!

 47. Jag skulle ha den till att förvara våra egen odlade grönsaker efter säsong och under vinterhalvåret skulle den få förvara alla fröpåsar och inspirationsböcker till nästa odlingssäsong. Så med denna korg skulle vårat odlingsintresse alltid få plats och synas i vårt kök oavsett årstid. Nu under vintern längtar vi tills vi får börja odla igen och med fröna ich böcker lättillgängliga i denna snygga korg skulle vi planera och drömma oss bort till nästa säsong varje gång vi är i köket!

 48. Vi har lådor med “saker som inte riktigt har någonstans att vara”.
  Det skulle jag ha denna snygga korg till.
  Blir ju såå mycket snyggare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *