Lucka 22 – Dagens lucka i julklappskalendern

Fredag och vi har kommit fram till lucka 22 i vår julklappskalender. Idag har vi den tillsammans med Nuuna. Där du kan vinna ljuvligt tuffa anteckningsböcker, värde 1350 kr. Det finns anteckningsböcker och så finns det anteckningsböcker! Dessa läckerheter är “The end of boring notebooks” och vann Red dot design award 2016. Perfekta att ha liggandes i väskan för noteringar eller för att samla dina tankar. Så ta nu chansen och vinn dessa snyggingar till dig själv eller att ge bort. Svara bara på frågan nedan så är du med!

Svara på frågan:
– När skulle du använda böckerna om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Vi jobbar på att få fram våra vinnare så fort vi kan och har möjlighet. Du kan se vinnare i lucka 1-4 här och vinnarna lucka 5-12 här.

Tävlingen pågår tom  24 december 2017

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

 

 

lucka22_nuuna

 

91 svar på ”Lucka 22 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Hade det tufft för ca 4 år sen. Efter det började jag samla på texter, musik texter och kloka fina visdomsord. Favoriten just nu STRESSA INTE; DET ÄR JU LIVSFARLIGT.

 2. Jag har bara examensarbetet kvar nu innan jag tar min examen i arkitektur. Anteckningsböckerna hade satt guldkant på det sista halvåret studier när alla anteckningar dom senaste fem åren gjorts i billigaste möjliga block och dom hade även fått följa med ut i arbetslivet.

 3. Åh, anteckningsböcker! Jag skulle använda en som tacksamhetsdagbok och skriva ner 3 saker varje kväll som jag är tacksam över. Har gjort det tidigare och efter ett tag så var det verkligen en skön känsla som spred sig i kroppen för det finns så mycket fint i livet om man bara stannar upp och tillåter sig att se det!

  Skulle även vilja ha en för att skriva ner alla minnesvärda dagar och stunder med min lilla ettåring så vi kan gå tillbaka och läsa vad som hände under hans 2018 ☺️

 4. Handarbete blev min räddning när jag ” gick in i väggen” för drygt fem år sedan. Eftersom minnet fortfarande inte är det bästa skulle fina anteckningsböcker vara ett fint stöd att minnas hur de olika projekten gjorts

 5. Jag antecknar otroligt mkt i jobbet o jag bara älskar fina kontorsprylar, det blir så lättare! Jag skulle dela med mig till min fina vän o kollega för hon fungerar som mig;) min son ska studera på universitet i januari så kanske han också vill ha något att skriva i:)

 6. Barnen är 1 och 3,5, den ena har precis börjat prata och säger enstaka ord medan den andre pratar för fullt och frågar mycket om allt. Jag kommer anteckna allt roligt mina barn säger som kan vara roligt att spara och läsa längre fram i livet när de blir äldre ?

 7. Jag har så många minnen av min älskade Farfar, av hans kloka ord och av alla tokerier vi höll på med medan han ännu levde. Även min Mormor och Morfar har lämnat efter sig både kära minnen och klokskaper. Att skriva ner dem är något jag vill och behöver göra så de inte försvinner för gott. Vad passar då bättre än att få göra det i snygga skrivböcker ❤?

 8. Först så skulle jag ge bort en anteckningsbok till min syster!

  Sen så skulle jag skriva upp såna saker som jag önskar mej eller köpa mej.

  Vi ska renovera fritidshuset så jag ska skriva upp tapeter färg material osv som ska köpas.

 9. De skulle förgylla mitt kommunalgrå kontor och sprida glädje om dagarna när rapporterna känns tunga och man egentligen bara vill sjunga!

 10. Jag skulle ha en med mig på tåget till skolan, jag pluggar till möbel och produktdesigner och får ofta massa idéer och inspiration på tåget i rusningstrafik då jag inspireras av rörelse och saker jag ser genom fönstret. Snygga idéer förtjänar snygga anteckningsböcker att illustreras i, håller ni inte med? 🙂

 11. Jag börjar jobba nu igen efter 9 månaders mammaledighet. Lämnar över stafettpinnen till pappan som ska vara hemma lika länge med vår dotter. Anteckningsböcker skulle komma väl till pass då mycket handlar om planering och strukturering i dessa tider. En av böckerna skulle jag använda som ”dagbok” till dottern där vi samlar roliga saker hon gör/säger och framsteg av olika slag?

 12. Jag bär dagligen runt mina anteckningsböcker då jag arbetar som lärare och skulle gärna vilja ha något som piggar upp i bedömningstider

 13. Eftersom jag pluggar konstvetenskap på halvfart vid sidan om mitt heltidsjobb har jag alltid med mig anteckningsböcker när jag reser i kollektivtrafiken – mycket av min pluggtid sker när jag reser till och från jobbet. Hade varit fantastiskt med lite fina och estetiskt tilltalande böcker!!

 14. MIn dotter skulle få dessa om jag vann. Hon kommer att börja studera i januari.Då kommer det att gå åt anteckningsböcker.

 15. Skulle alltid ha en med mej, så jag kan skriva ner direkt när jag får någon ide till min kommande bok. Förhoppningsvis en riktig BESTSELLER!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *