Lucka 22 – Dagens lucka i julklappskalendern

God förmiddag! Regnet öser ner utanför och vi rusar mot julen. Vi är redan framme vid lucka 22 🙂 Idag tillsammans med DBKD och du har chansen att vinna tre grå krukor i fina serien Pure (värde 747 kr) Klassiska och stilrena som passar lika bra som vas. Supersnygga och har man börjat köpa en så vill man byta ut resten. Så ta nu chansen att vinn dessa genom att svara på frågan nedan!

Vinst:
Pure kruka 15 grå, värde 179 kr
Pure kruka 20 grå, värde 299 kr.
Pure kruka 26 grå, värde 269 kr.

Svara på frågan och motivera:

– Var skulle du använda dina krukor om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna så fort vi hinner och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 24 december 2016

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka22

176 svar på ”Lucka 22 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Dom skulle få stå på mitt köksbord med färska kryddor i. Sitter aldrig där, för det är så fult, lite växter i snygga krukor skulle verkligen piffa upp!

 2. Dessa skulle jag ha på min tvbänk. De är så snygga och eftersom jag spenderar nästan varje kväll vid Tv:n så skulle jag kunna kika på dem hela tiden ?
  Jag hoppas de verkligen blir mina ✊?

 3. Jag hade placerat de i köket och odlat chilifrukter, min sambo är galen i chili o vi har länge tänkt odla det så jag bestämde mig för att göra det när köksfönstren blir tomma när adventsbelysningen försvinner och då skulle det vara extra kul med snygga krukor.

 4. Mina avokadoplantor behöver ny krukor. På vintern får de stå i sovrumsfönstret och på sommaren drivs de bra i uterummet. Tänk om jag en dag har lyckan att få äta en egenodlad avokado.

 5. För mig är en kruka inte bara en kruka,
  perfekt att den till mycket bruka.
  Själv älskar jag att sticka,
  mina händer har blivit riktigt kvicka.
  I dessa skulle jag därför förvara,
  mina stickor så underbara.
  Efter storlek dem sortera,
  perfekt att krukorna är flera.
  Kommer ha perfekt koll,
  när jag ska skapa utifrån min garnboll.

 6. Åh, jag som älskar grått, det här måste ju bara vara vinsten för mig! Vilken underbar grå nyans det är på krukorna, jag bara smälter!
  Börjar med våren/sommaren, mina favoritårstider, vad jag ska ha i krukorna då! Först och främst, jag är ju en riktig Pelargonfantast, älskar dessa blommor! Mina rosa Mårbackapelargoner, så fantastiskt tjusigt de kommer att matcha den fina gråa krukan! Har olika rosa nyanser, från ljuvaste ljusrosa till en mörkare rosa, men alla passar lika bra. Brukar alltid köpa riktigt knall-ceriserosa och violetta pelargoner, blir också jättesnyggt i krukorna. Lavendel, självklart ska en lavendel smycka krukan, kommer att bli så snyggt tillsammans! Och för att inte tala om den ljuvliga doften! Det, är sommar för mig!

  Nu i vinter så passar krukorna alldeles ypperligt för min gröna krukväxter, har två fina exemplar av Elefantöron som jag saknar någon passande yttrerkruka till, så det bli perfekt! Även en kaktus,
  High Chaparall som jag inte tycker passar så bra i sin ytterkruka, kommer att få det så finare och
  trivsammare omkring sig i krukan Pure. (High Chaparall kallas också Trekantseuforbia,)
  Har även Fredsliljor som blommar så fint nu mitt i vintern, de skulle också passa ypperligt bra i den tjusiga krukan!

  Så inga problem alls med att fundera ut vad jag ska använda krukorna till om jag vinner! Det största
  problemet är väl att lyckas vinna dem…!

 7. Wow dessa har jag länge spanat in, att ställa i bokhyllan min, vilken julklapp det skulle bli, en riktig fin prick över i!

 8. Färgerna i mitt hem är grått, vitt och svart med en och annan färg. Skulle passa överallt men hade ställt dem på fönsterbrädan i köket. Förutom en, som jag gett till syrran som spanat på dessa länge. Vore kul att få ge henne något hon verkligen vill ha! Vad vore man utan sina syskon! <3

 9. Dom är så fina ? Jag skulle placera ut dom på lite olika ställen, beroende på storlek. Den stora skulle få sin plats i ett fönster i matsalen/ vardagsrummet. Den mellersta skulle bli fin på soffbordet, och den minsta skulle sitta som ett smäck i badrummet ?

 10. Hej Hopp

  De skulle få stå i vårt utekök fyllda med goda färska kryddor att använda när vi grillar eller använder murikan.

  Ha det fint
  Tommy

 11. De skulle jag ställa på köksbänken framför fönstret och odla kryddor i.
  Absolut en med mynta, så man har lätt att fixa en alkoholfri mojito i sommar. 🙂

 12. I de två mindre skulle jag byta ut innehåll efter säsong, hyacint och amaryllis till jul t ex.
  I den stora skulle jag placera en fiolfikus som jag planerar att köpa.

 13. Vackraste krukorna sobert grå
  vill jag min bästa plats ska få
  Placerar jag därför helst i mitt kök
  kanske med färska kryddväxter och lök
  Skulle nog variera efter säsong
  med Hyacinter, påskris eller blommor i fång
  Älskar dessa krukor, en prydnad i sig
  de skulle så gärna få flytta in hos mig!

 14. Krukorna fylls av Hyacinter! vita hyacinter, denna underbara lilla julblomma,
  och den tid på året jag inte kan hitta dem nånstans får det bli ranunkel.
  Tror det går fint att førvara køksredskapen i dem också.

 15. Skulle använda dessa i mitt vardagsrumsfönster till mina krukväxter.
  Är verkligen på tiden att byta ut dom gamla som är minst 10 år gamla.

 16. I köket i hyllan vid vedspisen! Det skulle gå blanda med levande växter, varför inte någon ört! Eller att ha smarta saker i! Eller bara som en snygg inredningsdetalj i det annars vita, blanka köket.

 17. Vi har nyligen flyttat till hus och just nu är våra fönsterbrädor väldigt tomma så där skulle jag ställa dom med fina gröna växter, så det skulle jag använda dom till. Jag har varit snäll i år och jag hoppas tomten är snäll mot mig. God jul & gott nytt år

 18. Om jag vann skulle jag byta ut dem fula krukorna som jag inte skänkt bort och göra det fint i alla rum i lägenheten. Lite skira växter som fjädersparris i de tuffa krukorna blir perfekt!

 19. Min mamma har haft ett oerhört tufft år pga en stor olycka samt sjukdom i hennes närhet så jag skulle ställa dem i ett paket till henne och överraska henne med dem utan att det är någon speciell dag utan bara för att hon är hon.

 20. Åh så vackra! Jag skulle ställa dem i fönstret vid min arbetsplats så att jag ser dem där jag tillbringar flest timmar/dag 🙂

 21. De hade varit helt underbara i stugan på landet till min kryddhörna. Perfekta till min basilika och mynta.

 22. Jag skulle haft de i köket med alla mina kryddväxter för att lätt kunna lägga de i maten som jag lagar & sen under sommaren skulle jag haft de på balkongen där krukorna skulle passat perfekt in???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *