Lucka 24 – Dagens tävling i julklappskalendern

GOD JUL! Äntligen julafton och dax för för lucka 24 i vår fina julklappskalender med Royaldesign. Bakom vår sista lucka gömmer sig den fantastiska vasen Äng (stor) från Klong. Klong är fantastiskt duktiga på att skapa något oväntat i sin design. Så ta nu chansen och vinn denna fina vinst till dig själv eller någon du håller kär. Två vinnare i potten!

Vinnare 1: Äng Vas Stor, Mässing från Klong (värde 1200kr)

Vinnare 2: Äng Vas Stor, Mässing från Klong (värde 1200kr)

Svara på frågan:
– Vilka blommor skulle du sätta i vasen? (Motivera kort)

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig)

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 26 december 2015

Stort lycka till!
Kram Jenny & Linda

lucka_24dec

416 svar på ”Lucka 24 – Dagens tävling i julklappskalendern

 1. Jag skulle fylla denna vackra vas med ängsblommor på sommaren, och nu skulle jag sätta vita
  papegoja tulpaner.

 2. Denna vasen så fin och grann,
  tänk om drömmen blir sann,
  att vasen blir min,
  och jag får fylla den med en massa fint,
  rosor och nejlikor i alla dess slag,
  jag hoppas att den blir min idag!

 3. I klongs fantastiskt fina vas, skulle jag placera nya blommor var dag, i vårens alla ljuvliga färger, skulle det pigga upp oavsett väder!!!!

 4. Påväg till mitt plugg dit jag cyklar när våren kommer, passerar jag alltid ett litet övergivet torp. Jag blickar alltid dit och har förundrats över alla dessa vackra blommor som finns där runtikring och vid vägkanten. Det är blåklint, prästkragar, rosenknoppar i alla möjliga rosa pasteller och midsommarblomster i lila och blått. Om jag hade tur att vinna skulle jag först placera blommorna i korgen som finns på min ärvda damcykel jag fått av mormor. Sedan efter en rask cykeltur hem till min studenlägenhet och ner i vasen äng. Jag har tyvärr varken trädgård eller balkong själv, så vasen skulle göra att det skulle kännas som om jag hade det -och därmed uppfylla en av mina drömmar. Hoppas på tur!

 5. Charmen med blommor är ju att välja årstidsbundet.
  Min absoluta favorit är Ranunkel, men till den finns väljer jag tulpaner och blåbärsris eller varför inte hortensia som är lika vacker när den fått torka

 6. Jag skulle knipsa av alla mina hyacinter och sätta i vasen för jag blir tokig såhär års av att balansera, resa och stötta dessa rangliga men fantastiskt vackra och väldoftande blommor (som jag ändå tycker är ett måste på julen)

 7. Våren är min favorit av årstiderna och vitsippan ligger mig varmt om hjärtat. Minns barnfötterna som sprang i skogsraviner fulla av vita små stjärnor. Så till våren skulle jag fylla vasen med vitsippor, jag tror att det skulle bli väldigt vackert.

 8. i vasen skulle jag ha ranunkel,
  denna vackra blomma med alla små små blad som sitter tätt tätt, rund som en boll,
  ju mer jag studerar den ju mer förälskad och blir jag

  • föll bort ett ord i sista meningen..
   Ju mer jag studerar den ju mer förälskad och fascinerad blir jag, skulle det ju stå.

 9. På sommaren skulle den fyllas med vackra blommor från ängen utanför min svärmor, på våren med en ljuv blandning gula blommor för att hylla min fina mamma och nu under vintermånaderna skulle jag sätta i ett par kvistar fransiga tulpaner som är min och sambons favoriter! Däremellan skulle min svägerska som är florist få skapa magi i den 🙂

 10. Jag skulle sätta blommorna som fanns i min brudbukett i vasen: rosor, fresia, brudslöja och gröna blad. Underbart vackert och doftande!

 11. Jag skulle sätta blommor efter årstiderna i den vackra & sobert eleganta vasen Klong, Nu skulle jag sätta vackra tulpaner som jag älskar för även om det är långt kvar till våren så har Tulpanen ett budskap om att snart är våren här 🙂
  I Juni skulle jag sätta mina vackra Pioner i vasen bulliga & väldoftande intagna från trädgården, sedan blir det mina rosor. ja allt passar i vasen 🙂 <3 ett mycket vackert blickfång på bordet 🙂 <3

 12. Även om Klong gör alla blommor sköna,
  ska jag speciellt fylla vasen med små kvistar gröna.
  Grönskande, blommande, avklippta kvistar i Klong ger en känsla av vår
  och den kommer stå i mitt hem i många år.

 13. Åh Klong vasen är ju så vacker, jag är gärna med såhär i sista minuten! I denna skulle hortensior i fina pasteller få lysa upp mitt studentrum. Håller tummarna!

 14. På sommaren plockar alltid barnen blommor av så många olika sorter de kan hitta. Hemma tar vi fram boken med svensk Flora för att namnge de vi inte redan kan namnet på. I vasen skulle självklart barnens blommor stå och likt på ängen kan vi se och studera de olika sorteras färg och form. Vackert!

 15. Julklapparna under granen var bara till barnen,
  Att vara mammaledig är en gåva men att kolla i plånboken är en plåga,
  Tänk om man en försenad julklapp fick Åh vilken kick,
  Att det är vasen ifrån klong gör att man går igång,
  Om det är slit o släng nej du detta är vasen Äng,
  Tulpaner och vackra kvistar skulle jag sätta i och njuta av dem in i det sista <3

  Mvh Sofie

 16. Jag är sugen på ett experiment, hade kunnat bli bra eller helt fel. Men jag hade velat testa på att göra något ihop med hyacinter för att få julen att dröja sig kvar lite längre och känna doften sprida sig i hela lägenheten 🙂

 17. Hej!
  Skulle använda blommor efter säsong, och gärna grenar och kvistar jag kan hitta ute.
  Men ska jag använda något speciellt skulle jag använda pioner – den blomma jag hade under min studentbal, som jag fick av min kille. Så vackra.

  Tack för en helt fantastisk julkalender, priserna har varit otroliga!

 18. Det blev inte några julklappar från tomten till mig i år,
  men med Klong-vasen skulle det i alla fall bli en fin vår.
  Först med krispiga tulpaner vars knoppar lyser i lila och vitt,
  till midsommar sju sorters blommor så jag kan drömma om hjärtat mitt.
  När hösten kommer skulle jag njuta av eukalyptus, nypon och kål,
  lagom till advent skulle vasen fyllas med så många snitthyacinter den tål.
  Ja, så njutbart med alla dessa vackra stileben,
  hoppas nu på tomten även om klappen är sen.

  Kram och god fortsättning! ☺

 19. ett lätt svar:). Mina 3 döttrar älskar att plocka blommor ifrån vår trädgård:). Så självklart deras fina buketter?✊

 20. Jag skulle sätta just vilda blommor i plockade från en äng eller skogen, lite då och då får jag blommor från en väns trädgård också och de är så vackra. I väntan på dem skulle jag sätta i gula rosor eller cerise nejlika blandat med brudslöja

 21. Klong så snygg och läcker, och mycket uppmärksamhet den väcker.
  Kan inget om blommor och blad, men skulle gärna göra mamma glad.

 22. Jag skulle sätta ljuvligt späda liljekonvaljer i den vackra vasen. Passar både i juletid och om våren. Skulle bli såååå vackert.

 23. åååh, blåklint och prästkragar. Hundkex och Lupiner! Silver ax och blå marton eller kanske Miscantus!! Så mycket vackert kan man sätta från natur och trädgård! <3

 24. Hmm skulle nog växla friskt mellan alla blommor jag skulle använda. Spontant tänkte jag på rosor. Men jag tror även barnens vitsippor skulle passa bra. Allt för att få använda en så fin vas och samtidigt ha färska blommor, ofta! 🙂

 25. Lyckans dag-när Äng och skog gifter sig❤️
  Tänk att fylla denna vackra vas med ljuvligt vita skogsstjärnor. När naturen möter modern
  högklassig design, enkelt rent och magiskt vackert.

 26. Jag skulle sätta blommor från min egen trädgård i den: pioner, rosor, stjärnflocka och ackleja. Håller tummarna för att det ska bli verklighet!

 27. Ooooh favorit vasen! Just nu skulle den fyllas med julrosor och hyacinter. Men när sommaren kommer blir den såklart fylld med vackra ängsblommor jag plockat själv. God Jul!

 28. Klong får mig att glömma denna gråa jul fortare än kvickt,
  och framför mig ser jag vad som väntar på sikt.
  På bordet finns prästkragar och förgätmigej,
  istället för torr skinka, lutfisk och leverpastej.
  För vad är ljuvligare än Klongs mässingselegans,
  fylld med sommarblommor som bjuder upp känslorna till dans.
  Plockas en stilla sommarmorgon med daggbeströdda blad,
  det finns nog inget, som gör mig lika glad!

 29. Det är lätt att drömma sig bort till sommaren när man kan plocka vilda ängsblommor, men just nu skulle jag fylla vasen med vita julrosor, pudriga vaxblommor, några kvistar poppel och eukalyptus.

 30. Denna vasen skulle få prydas av blommor i vitt och grönt
  Med dessa färger välkomnas våren så skönt
  Det gråa och trista skulle försvinna
  Om jag denna vasen skulle vinna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *