Lucka 3 – Dagens tävling i julklappskalendern

Våran julklappskalender är i full gång tillsammans med Royaldesign. Idag är dagens vinst från Design Letters. En melaminskål (11 cm) och ett bestickset för barn. Väldigt fina i sin grafiska stil med Arne Jacobsens världsberömda typografi från 1937. En perfekt present till dig själv eller någon du känner. Tre vinnare i potten! Du som tävlar kommer att ha 48 timmar på dig att tävla. Svara bara på frågan nedan så är du med.

Vinnare 1: 1 st Melaminskål + bestick (värde 348 kr)
Vinnare 2: 1 st Melaminskål + bestick (värde 348 kr)
Vinnare 3: 1 st Melaminskål + bestick (värde 348 kr)

Svara på frågan:
– Vem skulle du ge vinsten till om du vann och varför?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig)

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 5 december 2015

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka_3dec_ny2

157 svar på ”Lucka 3 – Dagens tävling i julklappskalendern

 1. Skulle ge skålen och besticken till min 10-månaders dotter Åsa. Förhoppningsvis gör den snygga designen att hon inte vill söla ned det! ?

 2. Jag skulle vilja ge det till min lilla son som just lär sig att äta själv. Jag fick lära mig bokstäver och läsa väldoft tidigt i livet och det har jag alltid varit tacksam över. Jag skulle så gärna vilja föra du vidare till min pojk, och med design letters kan vi ju göra det till en rolig lek även vid matbordet! 🙂

 3. Hej, jag skulle ge skålen och besticken till min femåriga dotter som är småfixerad vid speciella bestick och skålar. Det här är mycket viktigt för henne. Bokstäver är något annat som numera fångat hennes intresse. Den här skålen och besticksetet skulle bli hennes nya favoriter vågar jag lova.

 4. Mitt lilla yrväder skulle verkligen behöva en egen uppsättning av servis.. Hon tränar allt vad hon kan på att äta själv och det här setet skulle underlätta..❤️

 5. Jag skulle vilja ge setet till min kusins dotter Stella. Hon är ett underbart litet energiknippe! Design Letters vore perfekt då hon redan börjat fascineras av bokstäver och siffror.

 6. Jag vill vinna detta till min son. Han ska alltid låna mina bestick och inte några futtiga babybestick -de ratar han. Dessa såg längre och smidigare -för att inte tala om att de var gööörsnygga! Så jag tror det skulle bli toppen att äta julköttbullar och nyårsmat med dem. Han skulle bli så nöjd och känna sig som en stor kille!

 7. Då jag inte har några egna barn ännu skulle jag ge detta supersöta set till mitt kusinbarn Ines. Hon är 14 månader gammal och skulle bli jätteglad av att få mumsa mat ur denna fina skål! 🙂

 8. Skulle ge dem till mina toppenföräldrar som ställer upp som barnvakt jämnt! Skulle passa urbra i deras fina husvagn med Melaminservis!

 9. Detta sett skulle passa så fint till min barndomskompis som precis har fått barn! Han är precis två veckor gammal och mamman till barnet (min barndomskompis) är ganska ung och är fullt upp med att vara mor för tillfället. Det skulle vara så kul att få ge henne detta sett som en present till henne och familjen. =D
  åå va kul det skulle vara!

 10. Jag skulle ge det till min systerdotter som precis har kommit på det här med siffror och bokstäver. Perfekt julklapp!

 11. Jag skulle ge det till min son som precis börjat lära sig att äta själv. Men det är svårt att träffa munnen med de långa bebisskedarna vi har, så har i flera dagar sökt efter bestick att köpa i julklapp.

 12. Jag skulle absolut ge den till min dotters blivande sambos lilla dotter.Jag kallar henne mitt hjärtebarnbarn, för i mitt hjärta är hon mitt barnbarn.❤️

 13. Detta matset skulle både vara en fröjd för ögat & lärorikt för våran son på 2 år. Hoppas innerligt att jag nu har turen med mig?

 14. Jag skulle ge det till min son som blir 6 månader på söndag och som precis ska börja lära sig äta vanlig mat. Det måste ju gå lättare att lära sig och smaka godare med fin tallrik och bestick.

 15. Jag skulle ge setet till min underbara dotter som just fyllde ett år.Och storebror, 5 år kan öva samtidigt bokstäverna….

 16. Jag skulle ge dem till min son som snart blir 4 och gärna vill lära sig bokstäverna och mest allt annat oxå för den delen 🙂 Han är dock väldigt svår vid matbordet så det vore ju perfekt om det kom något gott ut av all dötid. ?

 17. Jag skulle vilja ge det till mina barn. Just nu pratas det mycket om bokstäver och både skålen och besticken blir roligt för barnen att använda sig av i våra bokstavssamtal.

 18. Till barnbarnet Noel – han älskar att äta själv och gör det så fint och med detta kan han ju lära sig bokstäverna på köpet!

 19. Jag hade gett min snart treåriga Malte-Elvis det! Han har börjat intressera sig för alfabetet och hade blivit så glad!! (Han behöver verkligen en skål med bokstäver för att kunna få koll på alla bokstäver i sitt namn;))

 20. Vinsten skulle jag ge till min lille systerson William. Han är en underbar luten kille men jag har ständigt dåligt samvete för att jag hänger alldeles för lite med honom. En liten guldklimp!

 21. Min dotter Ines skulle få detta för att hon förtjänar alltid det bästa och finaste. Och hennes pappa skulle bli överlycklig då han gillar design.

 22. Skulle ge den till världens gulligaste systerdotter. Hon är 3,5 år och är mitt uppe i att lära sig känna igen de olika bokstäverna. Vad skulle då kunna passa bättre?? Skulle dessutom passa bra ihop med hennes “N” mugg som hon har sedan tidigare! 🙂

 23. Till min älskade lilla systerson ♡
  Han är så underbar Och betyder väldigt mycket för mig. Speciellt eftersom jag inte kan få egna barn.
  Detta skulle hans mamma gillar också 😉
  Ha en härlig dag!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

 24. Jag skulle ge det till en väninna som har en liten dotter och som tyvärr har det lite trassligt med sin ekonomi just nu vilket gör att hon sällan kan unna sig och dottern något extra. Det vore så skoj att överraska dem med detta. Hoppas på turen!

 25. Syrrans lilla tvåa Saga skulle nog inte klaga, på en tallrik så snygg och bra som man vill använda varenda dag! Ett stort tack sen till Herr Jacobsen!

 26. Detta skulle vara en perfekt present till min son, Cornelis, som ska börja äta riktig mat snart! Ätas ska göras med stil, vilket Arne Jacobsen poängterat så bra i detta citat:
  “A pastry usually tastes better if it looks nice. A cream pastry, now that looks nice – in fact, there is nothing I mind as long as it looks nice.

 27. Alltså detta är väl galet, men jag skulle behålla sättet själv. Det pratas om den biologiska klockan, och jag vill bara meddela att min biologiska mormorklocka har börjat ticka?Så kul det vore att ha att plocka fram när det väl är dags. Sen tror jag nog att jag skulle “låna” det ibland◽️◾️✔️?✨

 28. Jag skulle ge den till min syster som väntar en liten flicka med beräknad förlossningsdag i april. Hon skulle bli otroligt glad då hon har barnmuggen och vanliga muggarna i samma kollektion 🙂

 29. Jag skulle ge detta underbart söta set till min älskade systerdotter Ines på 1,5 år i julklapp!
  Ines mamma och pappa har tyvärr gått isär precis och det är mycket som händer just nu. Både Ines mamma och Ines hade blivit så himla glada för detta fina set. I jul ska hela familjen äntligen fira allihop tillsammans som vi inte har gjort sen flera år tillbaka på grund av många orättvisor, den här julen ska bli perfekt och med den här söta skålen och de söta besticken kommer inget annat än glädje stråla i våra ögon.
  Tack!

  Elin.n@live.com

 30. Vår Bo ska snart börja äta vanlig mat, vilket är en stor happening i en liten pojkes värld. Även vi är förväntansfulla & lite nervösa.
  Det fina setet med skål & bestick hade gjort premiären väldigt stilfull & Bo hade nog tyckt att vanlig var var himla bra!
  Så, jag skulle ge setet till vår lilla Bo helt enkelt.

  Allt gott!
  Med vänlig hälsning,
  Anna

 31. Jag skulle ge detta set till min underbara syster dotter som föddes igår 2/12! Detta är en av sakerna som står högt på önskelistan (dock mest från modern ?)

 32. Äta med stil, det skulle mitt gudbarn vilja göra. Eller rättare sagt jag skulle vilja att han åt med stil…på alla sätt och vis 🙂 Ni fattar vad jag menar och jag antar att det inte behöver ytterligare förtydligande.

 33. Då var det dag för kladd vid matbordet igen. Vår ett åriga son Theodor vill helst av allt äta själv. Ett fint servis kanske kan dölja lite av kladdet.

 34. Hej hej!

  Skulle vilja ge detta fina och pedagogiska set till min 4-årige brorsson Lucas som är yngst av 4 barn. Då han är minstingen är det inte många saker han fått utan det mesta är lånat av de äldre syskonen. Med setet hoppas jag att han skulle få känna att det är hans eget och därmed bli glad och samtidigt skulle kanske storebror försöka lära honom alfabetet och inte bara hur man äter snabbast 🙂

  Håller tummar och tår!

 35. Jag skulle ge detta set til min son, så han får något annat än Ikeas skålar och skedar att äta med. Han har dessutom börjat lära sig vissa bokstäver och den här vore ju helt toppen då, att kunna lära sig medan man äter! 🙂

 36. Om jag vinner skulle jag ge detta till min systerson eftersom han betyder mest för mig efter mina egna barn!

 37. Så tuffa och roliga, dessa bestick och skålen vill jag ge till sonen och hans fästmö. Jag önskar mig nämligen ett barnbarn i julklapp;)

 38. Så fin serie! Om jag vann skulle jag ge detta set till min nära väns lille son. Då jag vet att min länge tittat ut just detta vore det så fint att vinna det åt dem.

 39. Jag skulle skicka ner detta fina paket till min syster i australien, som fick bebis igår. Hade varit kul att kunna ge henne något finare, skandinaviskt i dessa juletider. <3

 40. Jag skulle definitivt ge detta underbara set till min minst lika underbara fyraåring Hugo. Han älskar bokstäver och har precis lärt sig ljuda korta ord. Något som inte funkar lika bra för tillfället är att äta snyggt med kniv och gaffel. Men med supersnygga bokstavsbestick kommer det nog gå som en dans! 🙂

 41. När hjärtat vill ha en bebis så mycket att de nästan gör ont, men hjärnan säger stopp och belägg, vänta tills du har pluggat klart. Då kan man behöva en liten barnservis för att övertala hjärnan. Jag skulle ge den till mig själv och min sambo, så att vi kan se den som ett tecken: nu är det dags!

 42. Jag skulle vilja ge min Gudson, Hugo Ossian, Design Letters-setet i julklapp. Hugo som precis fyllt 2 år och adopterades från Thailand precis innan sommaren av min bästa vän och hennes man. Han hittades bland bergen i norra Thailand, men tack vare en civilperson som uppmärksammade en nyfödds skrik så lämnades han över till ett barnhem. Han har lärt sig att förstå och kan också prata lite (på svenska) och har börjat lära sig att äta med sked och gaffel – inte helt lätt, men åh så glad han skulle bli av att få ett eget sett att ha vid måltiderna ❤️

 43. Jag skulle ge den till min underbara söta lilla dotter som ska börja bemästra maten när som nu! På vilket bättre sätt än i bästa Arne Jacobsen stil??

 44. Jag skulle ge setet till en liten “bulle” som vi inte vet vem det är än. Men det skulle bli en toppen “välkommen till världen-present”
  <3

 45. Min sambo och dotter skulle få den tillsammans, de hade haft nytta av den på morgnarna när de äter gröt. Att träna bokstäver när man gör sin favoritsysselsättning, är precis så man lär sig.

 46. Jag skulle ge dessa fina till min 1,5 åriga dotter. Hon älskar att äta själv, men hon äter helst med händerna… Om hon får ett eget fint set så kanske det kan locka henne till att vilja äta med bestick istället. Annars kan hon alltid ge dem till storebror att öva bokstäver på…perfekt att lära sig bokstäverna på ett bestick i taget!

 47. Jag skulle utan tvivel ge detta till min underbara syster eftersom de väntar barn vid årsskiftet. De har kämpat länge med att få barn så detta vore den bästa “välkommen till världen” presenten till deras kommande barn. Min syster är så oerhört förtjust i svartvit inredning så vinner jag lär jag ju bli favoritbrorsan och några pluspoäng kan jag ju behöva från lillasyster. Hoppas verkligen på tur! Skulle betyda massor!

 48. Åh dessa är så fina! Vi har dom till våran son, så jag skulle ge dessa i julklapp till min kära väns bebis i magen ?

 49. Jag skulle skicka paketet direkt till min guddotter Vilma (3år) i Mora. Hon är en glädjespridare och älskar att få paket. Åh så skickar hon så fina bilder tillbaka till mig när hon fått paket från mig 🙂

 50. Om jag har turen med mig att vinna vill jag ge detta till min son eftersom han precis börjat äta mat och detta hade passat in att duka med i vårt hem 🙂

 51. Jag skulle ge setet till min son som fyller 1 är den 5 januari. Han är så otroligt duktig och äter redan själv. I dagsläget har vi bara ett set barnbestick och tallrik och det går ju åt mer än så på en dag. Att få ställa fram detta snygga design-set skulle vara jätteroligt! Håller tummarna!

 52. Jag skulle ha gett detta till mitt barns kusin som ska börja skolan och är så duktig o kämpar med att lära sig att skriva.. Men denna vinst hade hon blivit superglad och haft kul även vid måltid att lära sig bokstäverna:-)

 53. Jag vill så gärna ge skålen och besticksetet till min sambos systerdotter och det skulle bli en perfekt doppresent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *