Lucka 4 – Dagens tävling i julklappskalendern

God förmiddag! Våran galet fina julklappskalender fortsätter tillsammans med Royaldesign. Idag är det dags för lucka 4 och från danska Kay Bojesen. I vinst har vi den klassiska apa (liten) och en Zebra. Zebran ritades redan 1935 och var Kay Bojesens första exotiska djur. År 1951 så föddes Apan skulle man kunna säga 😉 Båda är designklasssiker och är en perfekt gåva som håller en livstid. En underbar present som passar perfekt till dop, födelsedagar, student och bröllop. Två vinnare i potten! Du som tävlar har 48 timmar på dig att tävla. Svara bara på frågan nedan så är du med.

Vinnare 1: Apa liten (värde 1095 kr)
Vinnare 2: Zebra (värde 749 kr kr)

Svara på frågan:
– Vem skulle du ge vinsten till om du vann och varför?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig)

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 6 december 2015

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka_4dec_ny

459 svar på ”Lucka 4 – Dagens tävling i julklappskalendern

 1. Får jag vara brutalt ärlig,
  är det så illa, mig säg?
  Om det faktiskt skulle vara så,
  att det stod mitt namn på?
  Ty högst upp på min önskelapp,
  står Kaj Bojesens apa, min drömklapp!

 2. efter viss övertalning av det egna ha-begäret så skulle jag slå in den fint och skicka till min vän i Canada som har haft ett tufft år och behöver lite extra omtanke

 3. Jag skulle ge den till min pojkvän som jag vet gillar denna klassiska apan. Den skulle passa perfekt i hans lägenhet där det bara är en massa musikinstrument för apan att spela på:)

 4. Om jag hade turen och vann den söta lilla apan skulle jag ha så svårt att skiljas från den att den blir kvar hemma hos mig, och skulle jag vinna den coola zebran så… är även den helt oemotståndlig och blir kvar hos mig. GOD JUL Tarja önskar Kaj Boyesen och Trendspanarna. Årets julklapp!

 5. Jag skulle ge vinsten till mitt älskade lilla barnbarn. Han fyller 3 år och älskar djur så det hade varit en perfekt present 🙂

 6. Då jag beundrar Kay Bojesens design, skulle jag vara lite självisk och behålla den för mig själv , men för andra att beundra då jag kommer att ha den framme på bästa plats. Sedan får den gå i arv till den förstfödde oavsett kön.

 7. Åh denna lilla söta apa är otroligt populär,
  det är en klassiker som man håller så kär.
  När allergier i familjen sätter stopp,
  hoppas jag på att Bojsens glädjedjur ger en ett hopp.
  Tänk att få ge min familj en egen liten apa,
  ja de skulle bara stå och gapa.
  Denna lilla filur skulle på bordet få sitta
  eller i hyllan hänga och titta.
  Därför hoppas jag på denna vackra stilfulla akrobat,
  den skulle bli en riktig livskamrat!
  En Zebra skulle också ge enorm glädje och LYCKA,
  håller tummarna hårt att ett underbart djur i mitt hem får smycka!

 8. Jag skulle ge den till min systerdotter Moa, skulle bli så fin i hennes rum 🙂 Hon är väldigt förtjust i alla sorters djur.

 9. Jag skulle ge dem till min dotter. Inte att leka med utan att ha i framtiden när hon blir vuxen. Ok, apan, kanske kanske skulle få bo i vår bokhylla tills det är dags att flytta hemifrån 🙂 🙂

 10. Jag skulle ge denna till min underbara mamma, för allt hon gjort för mig hela livet ? Hon bär nu ett syskon till mig i magen och vi är beräknade samma vecka så vi båda får vårat andra barn samtidigt, bara lite längre tid mellan hennes två.. Så just nu är vi närmare varandra än någonsin, två gravida kvinnor.. Mot deras karlar ?

 11. Jag skulle ge denna granna vinst till min mamma som har betytt så mycket för mig. Hon är min stora inspiration till inredning och jag vet att hon skulle älska denna designklassiker!

 12. Om jag vann apan skulle jag utan tvekan ge den till min älskade sambo! Det skulle vara en klockren present mitt smeknamn på honom är nämligen apa! (Han har ett mycket hårigt bröst…
  Om jag vann zebran skulle mitt habegär slå in och jag skulle givmilt ge den till mig själv i julklapp! Den skulle passa perfekt in i ett av mina stilleben hemma!

 13. Jag skulle ge vinsten till min pojkvän! Tidigare bodde vi tillsammans men sen började jag studera på annan ort så vi fick flytta isär. Jag har ett stort inredningsintresse och tog med mig alla mina inredningsdetaljer när jag flyttade, så nu ser hans bostad inte så kul ut längre och det är han ledsen över.

 14. Vann jag apan skulle jag ge den till min svärmor då jag sist vi hjälpte henne att hänga gardiner rev ner hennes lilla apa som då gick sönder. Vann jag zebran skulle jag behålla den för mig själv för den är bara så snygg och skulle passa så bra hemma hos mig.

 15. Min 9-åriga dotter skulle få dessa! Hon är väldigt inredningsintresserad och efter jul ska hon få göra om i sitt rum helt efter eget tycke (välja tapet, golv, möbler m.m). Jag lovar att hon skulle bli överlycklig att få dessa designklassiker!! ??

 16. Jag skulle ge den till min dotter som nyss döpts. Mitt i alla förberedelser missade vi att ge henne något från oss och en sådan figur skulle bli perfekt som gåva som hon kan ha med sig som minne. En tidlös gåva som hon säkert alltid kommer ha glädje av.

 17. Jag skulle vilja ge en underbart vacker Kay Bojesen till mitt barnbarn i present,
  det skulle för mig vara det finaste som hänt!
  Min inredningsintresserade dotter har som nybliven förälder tunn portmonnä,
  och allt kretsar just nu kring att lära hennes son vad som är muuu och bäää!
  Därför skulle det vara både pedagogiskt och inredningsmässigt rätt att en Kay Bojesen vinna.
  då skulle jag bli mitt barnbarns hjältinna!

 18. Skulle ge till dottern Jessica som snart är klar arkitekt och hon älskar Kay Boyesens djur. Vore den perfekta examenspresenten och skulle inspirera henne i hennes nya arbete.

 19. Jag skulle ge vinsten till mig själv! Älskar denna design, dom är så fina, och pryder verkligen sin plats.

 20. Jag skulle vars så fräck att unna mig presenten själv om jag vann. Älskar apor och den skulle få en hedersplats i vardagsrummet så även resten av familjen kan njuta av den.

 21. Jag skulle ge den till min snart ettåriga dotter. Skulle vara kul att kunna inreda med en apa eller zebra i hennes rum som vi ska renovera klart till jul!

 22. Jag skulle ge den till 17 åriga dottern som förlorade sin kusin ( 3 år gammal) och hon har tittat på dessa apor och frågat om vi inte kan köpa en och hänga upp i fönstret som ett minne , som om han finna med oss/ henne varje dag! Zebran är ju helt underbar Precis som apan , men de skulle båda få hedersplats då de båda skulle sybolisera två som vi förlorat .
  God Jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *